אנא עיזרו לי

mooky101

New member
אנא עיזרו לי

בעלי נפטר מדום לב לפני 12 שעות. הוא בן 38 ו-11 יום ואני בת 35. יש לנו שני ילדים קטנים אני לא מצליחה לבכות לא מצליחה לישון לא מאמינה שאני כותבת

מאמנת3

New member
חיבוק אוהב

מוקי אין לי מילים , הכאב החוסר הפנמה אני 7 שבועות אחרי גם אני רק בת 34 ובעלי נפטר אני עדיין לא מאמינה, תעברי את תקופת השבעה תעברי יום יום עם אהובייך יש לך שני ילדים מקסימים לגדל הכאב הוא עצום אך הזמן שבשבילנו הוא יום יום שעה שעה מלמדים אותנו להתמודד שולחת לך המון חיבוקים מבינה לליבך מאמנת

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif mooky101 יקרה, משתתף בצערך,

כל הכבוד לך שאת כותבת. את נמצאת כעת בתקופה של הרבה בלבול, המון מחשבות ורגשות. קבלי את עצמך. תני לעצמך את הזמן שאת צריכה. ההתמודדות באובדן היא תהליך שאנו לא שולטים בו. את בתקופה הכי קשה - וכשקשה מאוד - אז קשה מאוד. כדאי לזכור שזו תקופה, יש לה התחלה אמצע וסוף. אח"כ יהיה לך פחות קשה וכואב. את תמצאי את הכוחות הקיימים בך ותתמודדי באובדן. כדאי לשמור על תזונה טובה, ושינה טוב. אנו כאן - ותרגישי חופשיה לכתוב - כמה ומה שמתאים לך. חגי

שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק

אשה יקרה , האובדן עוד טרי , התגובה שלך היא ההלם של הלב שלך יש לפניך עוד את השבעה שאז תתחילי לעכל את האובדן ושני ילדים שיצמדו אליך מחשש שאת תעלמי להם מקווה שאת אחרי ההלויה כעת ויכולה לשבת את השבעה ומקווה שיש אנשים בוגרים היוןשבים איתך את השבעה מפה מחזקת אותך ואני אהיה פה אחרי השבעה לדבר איתך לעזור לך לעבור את הימים של הגעגוע שתדעי שפה תקבלי כתף חמה וגם חיבוק עוטף באהבה ופה תוכלי כתוב את מה שעולה על רוחך בשביל זה קיים הפורום הזה

קבלי חיבוק חם ..

הלם .. לא נתפס ..זה קשה לעקל ... זה קשה להבין ולהכיל .. לאט לאט זה יחדור ... כשקשה וכואב ..תכאבי .. האחזי במה ובמה שלך נותן כוח ... ואני תמיד לרשותך .. שותפה לכאבך טלי שולחת לך מסר

למעלה