אנא עיזרו לי בפיתרון

baby girl1

New member
אנא עיזרו לי בפיתרון

אימא שלי, אמרה לי ביום מסויים להדליק נר ולבקש משאלה, משהו שאני רוצה בחיים, אז, היתפללתי, מכל הלב! בלילה, חלמתי על בחור שאני מכירה [לא אישית] שאנחנו מתחברים. לא חשבתי עליו! שבוע אחריי זה, שוב, הדלקתי נר... וביקשתי את אותה משאלה [להיתחתן] [מבלי לחשוב עליו!!!! שוב חלמתי על אותו בחור! ועוד שבוע חלף, ושוב פעם הדלקתי נר....... ובלילה עוד פעם חלמתי על אותו הבחור! ולא, לא חשבתי עליו בכלל!!!
אני חוזרת, לא חשבתי על הבחור בכלל חוץ מאותו בוקר שהיתעוררתי המומה.. שלושה בקרים! על אותו בחור.. שאנחנו ביחד! מאז, לא הדלקתי נר.. לא ממש יצא לי.... אבל, כשהייתי מדליקה ומבקשת, הייתי רואה את הגבר הזה. מה זה? מה הפירוש? למה זה חוזר שלוש פעמים בשלוש שבועות? ואני לא חשבתי עליו כלל.. מקווה ממכם לשמוע את ההסבר, ומה זה אומר..
תודה מראש.

א77

New member
בעוד כמעט שבועיים

אדליק נר, כדי למצוא לא בחור, ולא שידוך, אלא חמץ. כך בודקים חמץ. סליחה על הציניות. אבל ממש לא הבנתי, אמא שלך הורתה לך להדליק נר. מתי היא הורתה לך כן. ומדוע, מה פתאום? לא שבת ולא מועד ולמה נרות. עם חוסר הפרטים קשה לי להבין שאלתך.

baby girl1

New member
ציניות.. ציניות...ידעתי שאקבל את זה

פה...
אם לא אתם, למי אפנה? אני מאוד רוצה לדעת ואתם ממש "עוקצים" אתם פורום "לשאול את הרב" ולא "לעקוץ את הכותב".... או קיי... אני ואימא שלי כן מדליקות נירות בערב שבת. אבל, אותו נר אני מדליקה ביום אחר, אז הדלקתי באופן קבוע פעם בשבוע. והיתפללתי כל הזמן שאני רוצה להינשא. והיתפללתי מכל הלב שלי, כי זה מאוד חשוב לי.. [כמו כל רווקה] אתה מבין? הדלקתי ת'נר פעם בשבוע ביום מסויים במטרה לבקש משאלה מהקב"ה... ואחרי כל הדלקת נר ותפילה כשישנתי באותו יום חלמתי על אותו הבחור, ככה זה היה שלוש שבועות. שלוש פעמים הדלקתי נר, ואחריי כל הדלקה הוא בא לי לחלום. מבלי לחשוב עליו! אז, מה אתה אומר על זה?

asaf2000

New member
מעניין

אבל כתוב שאדם חולם על מה שהוא מהרהר ביום ולא נראה לי שיש קשר לנר...

Danihell1

New member
אממ....

איפה זה "כתוב"? בתורה? אני לא יודעת אם להגיד שזו תיאוריה, אבל כן... אדם חולם על מה שהוא מהרהר ביום... ובנוסף, לפי פרויד, החלומות מבטאים את הרגשות שהדחקנו אל התת מודע.

baby girl1

New member
לא הרהרתי.

לא חשבתי על זה!!!!!! כלום. לא חשבתי על אותו בחור.

א77

New member
איני חושב שיש מי שיוכל להשיב לך

בשביל שאלותייך צריך תשובה נבואית או מרוח הקודש. אין אנו כאלה. אבל הבה אומר לך משהו. אם בין כך הנך מדליקה נר באמצע השבוע, אם בין כך את מתפללת. אז את אותו הנר הדליקי לעילוי נשמת כל הצדיקים, ובתוכם רבי מאיר בעל הנס. התפ]ללי לה' בלב תמים למציאת זיווגך ההגון בקרוב. הוא הקב"ה היושב ומזווג זיווגים. יש המון סגולות. אבל יש משהו שאינו סגולה, אלא פועל ללא סגולה. פשוט, לבקש מהרבש"ע. לבקש בלב תמים. גם יצחק מצא את זיווגו, גם רבקה מצאה את זיווגה, וגם כל אחד מוצא את זיווגו. הזיווג קיים, יש להשתדל לעשות בשביל למצוא אותו. וכשהוא מגיע, הוא מגיע ברגע הנכון והאמיתי. בשעה מדוייקת טובה ומוצלחת.

baby girl1

New member
תראה....

אני מדליקה נר לעילוי נשמת צדיק במוצאי שבת ומתפללת לזיווג אני מתפללת מכל הלב שלי. מה זה צריך להגיד לי שהבחור הזה בא? למה תמיד כשאני מדליקה את הנר הזה במוצאי שבת הוא בא לחלומות שלי? ככה זה קרה שלוש שבועות.. בלילה של מוצאי שבת. ואני לא חשבתי עליו! מה זה אומר?!

israelberger

New member
"אין חלום בלי דברים בטלים"

אל תסמכי יותר מידי על חלום. יש איסור ביהדות על כל מיני ניסיונות כאלה לגלות את העתיד על ידי פעולות כמו הדלקת נר

baby girl1

New member
מק../images/Emo78.gif ../images/Emo4.gif

עוד מישהו עם חוות דעת...? בבקשה...?

חבל שאת מקפיצה זאת שוב ושוב..

כל מה שהיה ניתן להאמר - נאמר. וכל מה שבגדר נבואה לא ניתן להאמר. אז למה את ממתינה? שיבוא מישהו ויאמר לך את מה שאת רוצה לשמוע?

למעלה