אנא עזרתכן!!!

neta2

New member
אנא עזרתכן!!!

אני לא מבינה מה קורה לגוף הדפוק שלי?? כוריגון לפני שבועיים, כאבי ציצים עד עכשיו, בחילות וכל מה שצריך להריון אבל הבוקר דימום ואם זה המחזור אז למה הוא הקדים?? ולמה ככה כדימום של פצע אוף! איזה ייאוש

neta2

New member
אתן מקסימות ואני פוחדת!!!

פוחדת לעשות בדיקת הריון ולגלות שלא!! והדימון הוא מוזר.

הלוואי ויכולתי לעזור ../images/Emo24.gif

והגוף שלך לא דפוק, זה הזריקות הדפוקות שעושות בלאגנים בגופינו הנחמד.. איזה מין דימום היה לך, מה זאת אומרת של פצע.. חזק/חלש/כתמים? מקווה שבכל זאת זה לא אומר כלום, אבל משאירה ליודעות יותר.... ומחזיקה אצבעות שהדימום לא מחזור, ושתחושות ההריון יחזיקו עוד 8 וחצי חודשים... אל ייאוש, אנחנו כאן איתך... ממני מכל ה-
ד.

ליבליב

New member
כוריגון-הריון מדומה.../images/Emo5.gif

כן, גם אני עדיין נמצאת באשליית הכוריגון. לכי תעשי בדיקת דם. אני מחזיקה לך אצבעות.

neta2

New member
כן.. אשליה מתוקה

חוסר אונים שאין כדוגמתו לא להבין מה עובר בגופך!! בנות יקרות איזה מזל לי שאתן פה!

saga

New member
נטע, למה ייאוש ?

לכי תעשי בדיקת דם ותהיי שקטה, הרי כבר עברו שבועיים מהכוריגון אז יאללה למה את מחכה ? תאמיני לי שאני מבינה את החשש מלגלות את התשובה, גם אני צריכה לעשות בדיקת דם ביום רביעי, אבל זאת הדרך היחידה לקבל תשובות לשאלותייך, ואם כבר עברו שבועיים ואין לך סבלנות לחכות למחר בשביל בדיקת הדם, קני ערכה ביתית לבדיקה כמו שהציעו לך. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות חזק חזק, הכל עוד פתוח

neta2

New member
תודה ! מחר בדיקת דם

יש לי תחושה רעה, אבל אני כבר רגילה! אל תשימו לב אלי, אני בקריזה על עצמי

מיליקי

New member
דוקא בתקופה הכי לחוצה

הגוף משתולל ושולח כל מיני סימנים לא ברורים... אז עוד יום אחד של מתח, ומחר התעלומה תיפתר - ונחזיק אצבעות שבצורה החיובית ביותר!!! בהצלחה מילי

neta2

New member
אני רוצה רופא אחר! ../images/Emo5.gif

אני לא שקטה, אני לא מספיק מבינה מה קורה איתי בדיוק, רופא אחד בעבר אמר שיש לי בעיה של רירית דקה מדי, הנוכחי לא דבר על כך בכלל, בינתיים הדימום שלי רק מתגבר, יש לי תחושה רעה לחלוטין, די ברור לי שפשר הדימום זה פשוט כי המכשפה השרמוטית הגיעה ופשוט נשבר. לא מפסיקה ליבב

אולה *

New member
את רוצה רופא אחר? מה הבעיה?

זכותך ללכת לכל רופא שאת רוצה. אם את רוצה המלצות - אין בעיה, רק תגידי באיזה איזור את, באיזו קופת חולים ותקבלי הרבה המלצות. אני אישית חושבת שמטופלת צריכה לסמוך על רופאה. אם אין תחושת בטחון - קמים והולכים. אבל אין טעם ליבב. ממש לא. בהצלחה,

neta2

New member
אתן חושבות שרצוי רופא פרטי?

אולה, אזור ת"א, אני רוצה המלצות, מכבי! תודה יקירה!

אולה *

New member
ממש לא חובה פרטי

אם במקרה שלך ההמלצה היא חד-משמעית (של עמית
) - ד"ר אמנון בוצ´ן מקבל דרך מכבי ואחד הרופאים במכון לחקר פוריות וגם מנהל פורום פוריות זה. כרגע הרופא בצו 8, אבל אני ממליצה לך לקבוע אליו תור כבר עכשיו.

גם אני ממליצה על ד"ר בוצ´ן

באמת רופא מעולה, רק שכרגע אין אפשרות לקבוע אליו תורים כי הוא בצו 8 ולא ידוע מתי יחזור. בכל אופן, הטלפון לקביעת תור הוא 5117001-03 (זה מוקד קביעת תורים), ואני מציעה שתתקשרי כל יומיים-שלושה לשאול אם כבר אפשר לקבוע תור.

עידית ד

New member
אם זו ההרגשה אז תחליפי רופא

זה קרה גם לי ודיי טיילתי בין רופאים ומרפאות עד שמצאתי את הרופא המתאים לי ביותר. יש בסרגל למעלה רשימת רופאים מומלצים תוכלי לראות מה הבנות כתבו ולהחליט. בהצלחה עידית

למעלה