אנא עזרתכם

dundybar

New member
אנא עזרתכם

אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון, אבל לא מצאתי שום פורום אחר לדבר עליו ואני מבקש מאוד אם אפשר לעזור לי. אני מקבל באימייל הרבה זבל, וחלק גדול מהזבל מגיע מכל מיני יוזרים שתמשתמשים ב hotmail.com וגם ב- yahoo.com ופשוט נמאס לי מזה. אני רוצה לעשות חסימה הרמטית שכל מי ששולח לי מהחשבונות האלה - המכתב שלו אוטומטית יימחק מהשרת. ראיתי באאוטלוק אקספרס שיש אפשרות ל "יצירת כלל מהודעה". אז יצרתי כלל שכל אימייל המתקבל מחשבונות אלה יימחק מהשרת - אבל זה לא עובד והזבל ממשיך לזרום אלי כמו הביוב לכנרת. יש למישהו עצה ? נ.ב. לעבור להשתמש במיקרוסופט אאוטלוק או תוכנת דואר אחרת היא לא עצה ... תודה חברים.

Pitaron4U

New member
הכינרת?!!.. לא שמעת על הים התיכון?

הביוב שזורם לכינרת (עם כל הצער שיש בכך...) הוא כעין וכאפס בהשווה למה שהתל-אביבים מזרימים לים התיכון!!! הם עושים לכינרת בית-ספר... ועכשיו לגופו של עניין. אצלי דוקא הכללים כן עובדים ומסננים זבל בלי שום בעיה. נסה להגדיר את כללי הדואר באופן הבא: - מתוך Outlook Express לחץ Tools>Message Rulers>Blocked Sender List. - נפתח חלון בשם Message Rules ולו שלוש תגיות. בחר בחסימת הכתובות אותן אתה מעונין לחסום, ואשר. לא צריך אפילו להוריד את הזבל... בהצלחה, פיתרון.

dundybar

New member
כן ולא

אני יודע שאני יכול לחסום כתובות מסוימות, אבל הצפת הזבל בדואר שלי יכול אכן להקביל לזבל של התל אביבים את הים התיכון. פשוט סיוט ואני לא מתכוון לבזבז זמן יקר של ברירת הכתובות אלא אני מעונין לחסום באופן גורף את כל המשתמשים של hotmail.com וגם yahoo.com. למרות שפניתי לאגף ה-ABUSE הם נהנים להתעלם - ואני בדעה שאם זה לא עולה לך - אז אתה שם קצוץ על כל חוקי האתיקה הקיימים באינטרנט. מכאן שאני מבקש לחסום את כולם, כולל הטובים שמבין המשתמשים. אין ברירה.

למעלה