אנא עזרו

river

New member
אנא עזרו

יש לי שאלה קצת קשה ומוזרה- יש לי חבר כבר שנה וחצי ( אני הראשונה שלו) , אנו עומדים להתחתן ( כנראה) כשאני שואלת אותו אם הוא אוהב את איך שאני נראת תשובתו היא: ``לא יודע`` אבקש לציין שהוא נורא אוהב להיכנס לעומקם של דברים...אין לא כמעט אף פעם תשובות של ``כן`` או ``לא`` ומה שנראה טרויויאלי למרבית האנשים זה נורא מורכב עבורו גם אבקש לציין שאני לא מכוערת האם זה נורמלי להמשיך להרגיש פגועה מתשובתו והאם זה נורמלי שתשובה כזו פוגמת ביכולתי להנות ממין ?

pank

New member
אם כי תמוה ביותר....

מדוע שלא תשתפי אותו באיך שאת באמת מרגישה, אולי תופתעי מהתשובה, נראה שהבחור חסר ביטחון ומנסה להוריד לך את האף. כל עוד לא פתרתם את הבעיה ממליצה בחום לדחות את החתונה.

river

New member
to pank

הוא יודע איך אני מרגישה וטוען שמראה חיצוני לא חשוב לו וזה לא משנה לו אוסיף שאני בחורה שבדר``כ יורדת על עצמה ולא מסתירה כלום האם זו סיבה מספיקה לא לזכות בתשובה של כן ולא האם יש עוד גברים כמוהו ? גם תשובה כמו ``כן`` אבל אני לא אוהב את החלק הזה וזה שלך גם הייתה משמחת אותי

ב א ר י

New member
river.....

תקשיבי לפאנק למה שהיא אומרת !!! אם לא תדברי עם חברך,אתם תסתירו הרבה אחד מהשנייה. דברו ביניכם על כל מה שאתם רוצים אחד מהשנייה,דברו על הרגשתכם אחד כלפיי השנייה. לא תפסידו כלום. אם הוא לא יתייחס לבקשתך זו ברצינות,הצעתי היא שתדחי את החתונה. בארי

pank

New member
את ראוייה לגבר שיגיב אלייך.....

גם לחיצוניות שלך, וגם לפנימיות שלך, הבחור נשמע לי מאוד בעייתי, אין סיכוי שתהיי מאושרת עם גבר שלא נותן חיזוקים. המצב רק יחמיר... אם הבנתי את מצבך נכון אני אומרת לך בפה מלא קומי ועזבי. זה קשה מנשוא, אבל כבר הייתי שם ונשארתי בחיים.

RIVAR

דעתי היא לפני הנישואין לכו ליועץ נשואין כדאי לכם וזו עובדה אל תעשו את זה אחרי שיהיה מאוחר מידי כמו רבים וטובים. לי בכל אופן לא נראה, בדרך לחתונה ולא יכול להגיד אני אוהב אותך? זה אפילו לא ענין של לא יכול, אלא ענין של הרגשה. יוניתוש

האם הוא אוהב ?

בוקר טוב אחת מן השתיים שהוא דובר אמת ושאינו בטוח באהבתו. שאינו יודע לפרגן ולהביע רגשות. פרגון והבעת רגשות הינה נדבך חשוב בייצוב וחיזוק הזוגיות. אבל זאת עלייך לדעת, שהחשוב ביותר מעבר לכל מילים זה מה את חשה ומרגישה . מילים יכולות להאמר ללא תוכן ומשמעות. אין די במילים שהן חשובות לכשעצמן. וזו לדעתי אינה הסיבה לאי יכולתך להנות מיחסי מין איתו. וכמו שהבנתי את מתעתדת להנשא לו. אם כך לפנייך בעיות לא פשוטות א, אינך בטוחה ברגשותיו ב, אינך נהנית מיחסי מין איתו במקומך היתי שוקל בכובד ראש את צעדי לעתיד לבוא. את מוזמנת לכתוב אלי, באים רוצה את שארחיב לך את הנושא על כל הבטיו ומשמעויותיו. יום טוב

למעלה