אנא עזרו לי !!!

נעמה 86

New member
אנא עזרו לי !!!

הייי שלום לכולם חג שמח !

אני נשואה מזה כ8 שנים , בת 27 -התחתנתי צעירה-אין לנו ילדים בגלל בעיית זרע מאד קשה אצל בעלי
במשך כל השנים היו תמיד עליות וירידות אבל לא זכור לי תקופה שהיתה טובה במיוחד....
התמודדתי איתו עם מלא התמודדויות שמעולם לא הכרתי .... היה תקופות ארוכות שהיה מהמר במקומות מפוקפקים
התחברות לחברים עבריינים התמכרות למסאזים עי נשים . בתחילה עוד היה קצת מכבד אבל אחכ גם התחיל מאד מאד לזלזל בי ובמשפחתי להגיד מילים פוגעות קללות ...
בא נגיד שבמשך כל השנים האלו תמיד הייתי מרגישה שהוא לא שלי במאה אחוז אבל אפ פעם לא האמנתי שהוא מסוגל לבגוד.... אני חייבת לציין שאני ניראת מעולה+ אישה של בית , הבית תמיד נקי אוכל מבושל עובדת בעבודה טובה...
לפני כשנה גילתי בגידה מבחינתי זה היה השבירה הגדולה של חיי באותו הרגע שגילתי עזבתי את הבית בידיעה ברורה שאני מתגרשת הוא מצידו העמיק את הקשר עם הבחורה .... אחרונת הזונות...אחרי חודשיים ואין לי מושג למההרגשתישאני מתה מפחד לעשות את הצעד הזה ופשוט חזרנו... אחרי חודש תפסתי אותו איתה שוב ושוב פעם הייתה פרידה של 3 וחצי חודשים ... ואז ...שוב פעם פחד וחזרה.... כרגע אנחנו כבר כמעט חודשיים ביחד אחרי שחזרנו ...אין לי חיייים אני לא מפסיקה לבכות ואין בי טיפת שמחת חיים כל הזמן מפוחדת ועצובה ... אני יודעת שאתם קוראים את האשכול שלי ולא מבינים מה אני נשארת בכלל .. אין אהבה אין ילדים אבל אני לא יודעת למן יש לי רעידות להתגרש... הגעתי מבית יחסית בלי כסף והוא נתן לי והעניק לי המון נהיתי מאד תלותית בו אני מרגישה שאני לא יכולה בלעדיו למרות שהוא עושה לי כמעט רק רע....אני כל הזמן מקווה שישתנה ... רוצה להאמין בזוגיות שלנו כי בימים שהיה טוב הייתי הכי מאושרת בעולם ואני כל כך רוצה את זה ... בבקשה מיכם עזרו לי!!!!

Aski7

New member
ובגלל דוגמא כמוך

כל כך חשוב להיות אישה עצמאית, ולא רק אישה של בית..
תתחילי מטיפול אישי אצל הפסיכולוג להבין למה עדיף לך להמשיך להיות שק חבטות מנטלי מאשר לעשות צעד אמיץ.
כאילו משהו נהנה אצלך מהסבל ופוחד מאושר..
משהו לחלום עליו אבל לא באמת להגיע אליו.
זה קורה לאנשים אחרי שנים של סבל..
כמו הרגל מזיק שאין בו שום הנאה אבל אנשים ממשיכים לעשות אותו.
טיפול טיפול טיפול.
תהיי חזקה יקירתי.
חבל שבגיל 60 תתעוררי.
מגיע לך עכשיו להיות מאושרת.

סטנגה Joe

New member
זה נקרא

חרדת נטישה.
את חלשה ולכן את בטעות מחפשת להשען עליו.
את חייבת לטפל בעצמך. לבד או על ידי עזרה חיצונית, להתחזק ולעוף מהחיים האלה ומהגבר הזה שעושה אותך לא מאושרת ברמות כאלה כמה שיותר מהר.

לצערי את חושבת שזה מה שמגיעה לך...

את פשוט לא מחזיקה מעצמך (זה ברור מהמצב שאת נשארת בו) למרות מה שכתבת ובנוסף בראש שלך שתול חזק, חזק העניין הזה שגירושין זאת בושה הכי גדולה.
לא צלח לכם בזוגיות ובעלך נשמע בן זוג קשה מאוד.
אני יכולה רק לשאר שדפוס נוכחי למדת בבית הוריך...
האם תקברי את עצמך שמה עד סוף חייך??
אני מקווה שתתעשתי ותתחילי לעשות מעשים הגיוניים כמו טיפול לעצמך(לחיזוק ובירור מקומך בחיים) וכנראה פרידה.

שילה1

New member
נעמה-תגדילי את עצמך!את לא

"אישה של בית"-שזה מושג שהתאים למה ה 18 בערך.את אישה.
יש לך רצונות וצרכים,והם לגיטימיים.
גשי מיד,היום,לטיפול מקצועי,ולהתיעצות אצל עורך דין ביחס לחובות/זכויות שלך,ומשם-להתחיל לפעול.
שתפי את ההורים וחברים,כדי שיתמכו בך שתקופה הלא קלה שאת עומדת לעבור.ולאחריה-האמיני לי שיהיה טוב.לבטח תמצאי את האחד שיתאיםלך,שיאהב ויכבד.

נעמה 86

New member
תודה על עזרתכם....תשובות..

כשאני כותבת שאני אישה של בית אני מתכוונת בכך שתמיד יהיה כל מה שגבר זקוק ולא אחת שיוצאת ומבלה ומשאירה הכל מאחור... יכול להיות שגם זה , זה סוג של טעות...
יש בי פחד להתגרש אני יודעת שלא הכל נוצץ בחוץ ואני אומרת אולי כדאי לי להתמודד עם משהו שאני כבר מכירה ולאלהתחיל משהו מפחיד אחר....

שילה1

New member
הסברת בדיוק-את לא אמורה לספק לגבר כל מה

שזקוק לו תוך כדי ביטול עצמךץזו בדיוק הנקודה.גם לך מגיע,גם לך יש רצונות ,דעות,רגשות וכו'.
לצאת לבלות מדי פעם,ולהשאיר בית מאחרו לא מתוקתק-אין זה חטא,ולעיתים אף צורך.
מה מפחיד אותך?את צעירה,נאה,ללא ילדים,והגירוישן מבחינתך הם מתנה:הזדמנות למצוא את מי שבאמת יאהב אותך,ויחד תוכלו לבנות משפחה,
כולל ילדים.

תפסיקי לרחם על עצמך,ולהקטין את עצמך.את יכולה.תעשי!

יסמין1983

New member
אומנם באמת לא הכל נוצץ בחוץ

אבל לפחות לא תיהי תקועה עם בחור חרא כל החיים.
זה קשר רקוב, שגם אם היית יכולה להביא ילדים איתו הייתי ממליצה לך להימנע מזה.
מה עוד את רוצה שיקרה על מנת שתקומי ותלכי?
האם את נשארת איתו רק בגלל הכסף? את צריכה לחשוב על אלטרנטיבות כלכליות.
את נמצאת בצומת דרכים, את יכולה להציל לעצמך את החיים ולהתחיל התחלה חדשה ולנסות למצוא שותף רציני שיתנהג אליך בהתאם ויוכל להביא איתך ילדים, או להישאר קבורה עצובה ממורמרת ומושפלת לנצח. אני חוזרת לשם ההדגשה - לנצח.

nirity1

New member
אני חושבת שכדאי

שתפני לטיפול. את חייבת לחזק את עצמך ואת הביטחון העצמי שלך כדי להבין שאת יכולה להתקיים גם בלי הגבר שלך.

feralcat

New member
"ניסוי מדעי " מוכר לך?

לקחו זבוב והורידו לו את הכנפים. הניחו אותו על שולחן וצעקו לו "זבוב קפוץ" -הזבוב קפץ!
כתבו זבוב בלי כנפים עם 6 רגלים קופץ.
הורידו לו זוג רגלים וצעקו לו "זבוב קפוץ"- הזבוב קפץ!
כתבו:זבוב עם 4 רגלים קופץ.
הורידו לו עוד זוג רגלים וצעקו לו "זבוב קפוץ"-הזבוב קפץ!
כתבו:זבוב עם 2 רגלים קופץ.
הורידו לו את זוג הרגלים האחרונות וצעקו לו "זבוב קפוץ"-כלום...
צעקו לו פעם שניה ושלישית-"זבוב קפוץ"-כלום
כתבו-זבוב בלי רגלים-חרש...

המסקנות שלך לא מציאותיות. הוא לא ישתנה. את צריכה להשתנות.

יש לך את כל הסיבות שבעולם להיפרד....

את צעירה, בלי ילדים, כל החיים לפניך
את חייבת להתגבר על הפחד ולהתמודד עם החיים
מהר מאד תגלי שהעולם בחוץ לא מפחיד כמו שהוא נראה לך היום

לא נוהג להיות כל כך החלטי אבל המקרה שלך צועק לשמיים

תתיעצי עם עו"ד ואנשי מקצוע ותעשי את הדבר הנכון עבורך

בהצלחה

מצבך בסך הכל טוב

כי את בשלב שבו את (ביחד עם כל מי שכתב לך כאן ) כבר מבינה מה נכון לך לעשות.

הבעיה היא שאת, כמו רבים וטובים לפניך, תקועה בשלב הביצוע.

לעמוד על המקפצה ולראות את המים למטה זה באמת מפחיד. נכון שכבר קפצת אבל לא לעמוקים
וחזרת למקפצה הגבוהה ואת מסתכלת למטה ולא יודעת מה יקרה. להשאר על המקפצה נראה הכי בטוח אבל קר לך שם וממש לא נעים.

אז איך עושים את זה ?
יש כאלה שקופצים וזהו. זה מתאים לך? אז תקפצי כבר כמו שכולם מסביב צועקים לך.
ויש כאלה שמחכים שיקרה משהו. למשל שיזרקו אותם.
אחרים הולכים למטפל, כדי להבין למה לא טוב להם להשאר על המקפצה, מצד אחד, ולמה הם מפחדים לקפוץ- מאידך.

טוב, חכי שם. אני בא עם כמה חבר'ה כמוני שכבר קפצו ונשארו בחיים.

chenby

New member
נשמע לי שאת פוחדת לקבל מתנה גדולה

גם בוגד, גם לא יכול להביא ילדים, גם אין לך שמחת חיים ממילא כשאת אתו, מה כבר יכול להיות גרוע יותר?
כשתחבקי את הילד שלך, עם הבן זוג שאוהב אותך, את תוקירי את עצמך שהיה לך אומץ לקום וללכת על אמת ולא לחזור כל פעם שקצת קשה.. למקום שממילא לא טוב לך

נעמה 86

New member
לילה טוב... ותודה לכם!!

תודה לכולכם!!! מחזק מאד!!
לא יודעת מה משאיר אותי שם .... אני לא בחורה טיפשה ולפעמים אני אומרת לעצמי מה עוד נשאר כדי שאחליט שזה אסור ופשוט לא כדאי להשאר שם .
זה כאילו שאני מרגישה שיש בו 2 אנשים באופי אדם אחד רציני ושקול שמבין ודואג .... ואדם שני שמופרע ולא רגוע ומתעולל
הוא במשך כל השנים שהיינו נשואים הוא עזר לי בכל מני דברים ... ואני מרגישה שיש לי סוג של תלות בו שאני לא יודעת איך לנתק.
אני כבר מרגישה שאני לא אוהבת אותו... לפעמים אני מסתכלת עליו ואני אומרת לעצמי מה את עושה איתו ?? קומי ! תברחי!
אבל הפחד..... לא יודעת מה הפחד הגדול של לקום ולעשות את זה ......

chenby

New member
מה יותר מפחיד?

הלא נודע? או הנודע שנשמע בינוני מטה?

..

אמונה ולא פחד.
תסתכלי לפחד בעינים, תדברי אליו, הוא באמת מפחיד, אבל אל תיתני לו לנהל אותך. הרי בסוף יהיה טוב. (והיקום הזה איתך, אני מבטיחה לך)

seeyou

New member
אי אפשר לעזור לך כול עוד את לא עוזרת לעצמך

אני מניח שישנם רבבות נשים במצב דומה(פחות או יותר) לשלך

השלב הראשון לשינוי בחיים שלך צריך לבוא מעצמך-לא לפחד גם להיות לבד
מאשר בחברת אדם שהוא עושה לל כמעט רק רע כהגדרתך

עוד דבר שאת צריכה להפנים זה שעצמאות "מדינית" מתבססת על עצמאות כלכלית

יוסי

נעמה 86

New member
הרבה מהפחד שלי...

זה הנושא הכלכלי.... מפחדת שלא יהיה מי שידאג לי מפחדת למצוא את עצמי במצב כלכלי לא טוב .
אבל אני סובלת ........ כמה שאני סובלת

למעלה