אנא עזרה- אני מיואשת

talika88

New member
אנא עזרה- אני מיואשת

היי,שמי טל ואני בת 24, אובחנתי כחולת קוליטיס לפני שנה בערך ומאז אני במאבק לצאת מהמחלה הזאת חקרתי הרבה והבנתי שהסיבה למחלה חבויה אצלי ולא מגורם סביבתי כלשהו ועשיתי בכל השנה האחרונה המון מאמצים להחלים מהמחלה הזו שנקראת כרונית- אך אני עדיין מאמינה שאני יכולה לצאת מזה הבעיה היא שיש שיפור לסירוגין ובזמן האחרון המצב מחמיר שוב ואני ממש מיואשת, כועסת, עצובה ולא מוכנה להשלים עם העובדה הזו ועייפה מהמאבקים הקשים (עשיתי שינוי תזונתי דרסטי ששיפר אך באופן זמני, לקחתי תמציות טבעיות וכו' אבל זה רק שיפר לתקופה קצרה.. אני עושה הילינג אבל זה לא מביא לשיפור ככ) רציתי לבקש ממך עזרה, שאולי תגידי לי מה אני צריכה לעשות כדי לצאת מזה, זה משפיע עלי מאוד מאוד על אורח החיים ומדכא אותי מאוד- למרות שאני אדם אופטימי מאוד! אנא עזרי לי למצא את הסיבה למחלה שלי ואת דרך הפתרון, אני בטוחה שיש דרך להחלים מזה רק מה היא הדרך הזו- אני מוכנה לעשות הכל!! אם חסר לך מידע אנא תשאלי ואספר ברצון:) תודה רבה רבה!! טל

רותי 11

New member
talika88 יקרה

תביני שבעיות שקשורות למערכת העיכול קשורות כמובן לעיכול תהליכי החיים שלנו מה שאת מציינת שיש לך מצריך באמת טיפול אצל מטפל הוליסטי ואפילו במקרה שלך הייתי ממליצה לך גם על אחד שיתקשר שידע לעשות את ההשלכות מכל הכיוונים, והכוונה גם מה הבאת איתך מחיים קודמים, מה הם תהליכי הנשמה שירדת איתם ושאת עדיין לא מעכלת אותם, יש לך שם מאוד מאוד חזק, שם שבא לעשות עבודה למען הכלל, יש לך שם מיוחד, ויכול מאוד להיות שאחד הדברים שאת נמנעת מהם זה היעוד שלך, ולכן קשה לך במערכת העיכול. לכן מתוקה אלה הם דברים שקשה לענות עליהם דרך האינטרנט, אבל רק עבודה עם הגעה לנקודה עצמה יכולה לעזור, ואני לא מפנה אותך לפסיכולוג כי לו אין את הכלים האלה. לכן מתוקה תפסיקי להיאבק ותתחילי לפעול, נכון שהלכת להרבה טיפולים ומרפאים אבל עדיין לא הגעת לנקודה וזה קורה כי את מסתובבת סביב העניין ולא מגיעה ללב העניין. ובהחלט יש דרך לצאת מזה, אבל בגלל שזאת מחלה כרונית זאת מחלה שכדי לפתור אותה צריך לעבור תהליכים מסויימים לבן שלי יש מחלה קצת דומה קרון.

talika88

New member
תודה על התגובה, ועוד כמה שאלות קטנות..

כבר חשבתי לוותר כי אין לי כבר כח... אבל חיזקת אותי כשאמרת לי לאן לפנות ועוד מקום שאוכל למצא את הסיבות והפתרונות יחד אני עכשיו מחפשת מטפלת הוליסטית + מתקשרת- אם יש לך המלצה אני אשמח!! וכשאת אומרת שהשם שלי מאוד מאוד חזק שבא לעשות עבודה למען הכלל זה רמז לכך שהיעוד שלי קשור ללעזור לאנשים? ועוד שאלה אחרונה- את עוזרת לבן שלך עם קרון?? או יש מישהו שעוזר לו והטיפול יעיל? כי זה מאוד מאוד דומה, ואם עוזרים לו באיזשהי דרך אז אני חושבת שאפשר לעזור לי בדרך מאוד דומה טל

רותי 11

New member
היי חמודה

אני שמחה לשמוע שחיזקתי אותך, כי מאוד חשוב לא ליפול ולא לדעוך. לגבי השם שלך זה היעוד שלך כמו שציינתי באת לעשות עבודה למען הכלל שזה אכן עזרה. לגבי הבן שלי, האמת שמספר ימים לאחר שהתגלתה אצלו המחלה, הוא פשוט נסע לחו"ל (מתוכנן) והוא ישהה שם עוד חצי שנה לפחות, מה שאני עושה איתו זה לשלוח לו טיפולים אנרגטיים, נתתי לו את הרקע המחשבתי שעליו הוא צריך לעבודו לעכל כדי לפתור את העניין, ואכן נאמר לי על ידי ההדרכה שהוא בהחלט יכול להירפא מהמחלה הזאת, בינתיים כבר מספר חודשים שהמצב שלו טוב בעצם מהרגע ששלחנו לו טיפולים -אני ודודתי .

talika88

New member
איזה כיף לשמוע

אני מאחלת לו בריאות שלמה שיהיה בהצלחה ותודה רבה לך! טל

למעלה