אנא מכם, סדרו לי ת´מוח

אנא מכם, סדרו לי ת´מוח

טוב קודם כל, שלום לכם כבר מזמן לא ביקרתי פה. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת, היום נכנסתי לסניף של סלקום בגאולה אז אני רואה את המכתבים של הרבנים ממוסגרים בגדול על הקירות שחייבים לקנות רק סלקום כי אצלהם אין קווי תועבה בלה בלה בלה. טוב אז אם הרבנים מבקשים (והם אף פעם לא מבקשים יפה) אז אני בטוח לא קונה סלקום. ואז אני יוצא מהחנות ורואה מודעות נגד הצטרפות לסלקום שאירגנו איזה מופע תועבה ("מהגרועים ביותר") אז אסור להצטרף אל סלקום. נו אז מה אני עושה? מה זה לעזאזל מופע התועבה המדובר (טוב אני לא ממש חרדי, אז אני לא מעודכן בכל מופע תועבה שמתקיים אי שם
) ובכלל מי נגד מי, ואולי זה סתם קונספירציה של החברות החילוניות להרגיז את החרדים בשביל שהחילונים יצטרפו דוקא אליהם, מי פה הצדיק ומי הרשע?

wr האחד

New member
אז ככה

בהתחלה חיפשו הרבנים חברה סלולרית שתסכים לתנאיהם לגבי צינזור קווי התועבה וסלקום הסכימה,ולכן יצאו בהודעה לעיתונות הרבנים בקריאה קדושה לרכוש רק מכשירים בסלקום,עד כאן הכל טוב ויפה אבל לפני בערך 3 שבועות היה את מצעד האהבה הנחמד שסלקוםפ היתה בין הספונסרים שלו, מה שלא מצא חן בעינהם של הרבנים שמיהרו להוציא כרוזים נגד מצעד התועבה והפריצות ובכן מעניין מה יוחלט בקרוב האם סופית סלקום תודח או שמישהוא פה יאלץ לשלם את המחיר . רק שלא יראו את פרי על חוף הים בשבת אחרת זה לא יהיה טוב לסלקום

Weird Eyal

New member
מסכנים סלקום

החרדים מחזיקים אותם בביצים..... כמו שהם עושים לכל המדינה הזאת... נ-מ-א-ס!!!!!!!!!!!!!!!! ואגב בחג סוכות תחביב שלי זה להרוס סוכות של חרדים בשכונה (ויש יותר מדיי)

כן! בואו נשמיד את החרדונים האלה!

הם משתלטים לנו על הכלכלה, מפתים את הילדים שלנו, רוצים להשתלט לנו על המדינה, לוקחים לנו את הבחורות, יש להם אף ארוך, הם בני השטן, כל מה שמעניין אותם זה כסף, הם גזע נחות... אם אכן היית רציני, ואני מקווה שלא היית, אז רק תזכור שזה מתחיל מסוכות, ממשיך בבתי כנסת, ואני לא רוצה לדעת איפה זה יגמר. אם היית רציני הרי שהצבת את עצמך בדיוק באותה שורה עם החרדים שטוענים שהחילונים נחותים מהם.

wr האחד

New member
הומור בנאדם קצת הומור

אני משוכנע שהוא התבדח וגם אני אז קח בקלות

אולי הוא כן...

אבל אל תגיד לי שאף פעם לא שמעת את הסיסמה המדהימה "דרוס כל דוס, השמד כל חרד"... כמו כן, הוא גם השווה ברצינות בין היהדות לנאציזם, ככה שאני לא ממש בטוח שהוא צחק.

answers2

New member
טוב מאוד .

תחביב נאה לחג הסוכות . אני יותר נהנה מהתחביב שלי - לפוצץ צמיגי מכוניות לחילונים בשכונה(ויש הרבה יותר מידי.) . טוב , כל אחד ומה שעושה לו טוב.

למעלה