אנא, יעצו לי...

נשואה

New member
אנא, יעצו לי...

ילדי בן השנה ותשעה חודשים התחיל בחודשיים האחרים לנשוך ביד (נשיכה ממש עמוקה וכואבת..) כל ילד שנוגע בו ולא נוח לו, או מציק לו או שלקח לו צעצוע (מן התגוננות כזו...) אני לא יודעת אך להגיב לי אני מרגיעה מתוסכלת וחסרת אונים ההורים של הילדים שנינשכו רוצים להרוג אותי, אבל מה אני יכולה לעשות? אך אני אמורה להגיב לדבר הזה? אנא, ייעצו לי... האם המתוסכלת.

לאה_מ

New member
אם זה מנחם אותך, הוא ודאי לא היחיד

בגיל הזה שמוצא מפלט בנשיכות. יונת הביעה כאן בדיון קודם בנושא את הדעה, שהמדובר בסיפוק של צורך אוראלי. מאד יתכן. מכל מקום, אני חושבת שאת צריכה להרחיק אותו בתקיפות מהילד הנפגע ולהבהיר לו במילים ברורות שלא נושכים ילדים, ומצד שני, להציע לו משהו אחר לנשוך (כמו פרי קשה או צעצוע גומי).

limori

New member
אני מסכימה עם לאה והדבר הכי חשוב

הוא להרחיק אותו מייד מהמקום ולהסביר לו על הכאב ועל הרגשות של הילד הנינשך. וחשוב מאד להיות עקביים. אצל רואי בגן היו המון ילדים שנשכו והגננת לעולם לא הסכימה לספר מי הילד הנושך מכיון שהיא רצתה למנוע אי נעימויות מצד ההורים ובצדק!!!! הנשיכות יעברו אל דאגה!!!!

zimes

New member
היה פה לפחות דיון אחד בנושא.

אם תעשי חיפוש על המלה "נשיכות" (כתבי את המלה משמאל למעלה, ולחצי על "חפש"), תקבלי הרבה רעיונות, וגם תראי שאתם לא לבד.

נשואה

New member
אני מודה לכולכן!!!!

האמת שאני אמא צעירה, וזהו ילדי הראשון וכל דבר שאיני יודעת להתמודדת איתו זה מכניס אותי לתיסכול מסויים במיוחד שזה גורם לי גם אי נעימות מצד הורים אחרים קיבלתי את הצעותיכן, הרחבתן לי קצת אופקים אני אשתדל ליישם מודה לכן מאוד !

limori

New member
נשואה קודם כל אל לך

להיכנס לתיסכול בשביל זה קיים הפורום של נעה על מנת לעוץ וליעץ לפני שמגיע התיסכול D-: ישנם המון ספרים שיכולים המון לעזור לך ויש כמה המלצות לספרים בתחתית העמוד של הפורום. אז אל יאוש. לימור

מרחב מחייה

אולי הילד שלך לא מוכן שיתפרצו לו למרחב המחייה שלו. ואם כן, אני בהחלט מצדיקה אותו. גם אני לא אוהבת שנוגעים בי, מציקים לי או לוקחים לי משהו. אולי תדברי עם המטפלת שתדאג למנוע מקרים כאלה מראש. שהסיטואציה לא תגיע בכלל.

למעלה