אנא חוו דעתכם

אנא חוו דעתכם ../images/Emo24.gif

הד"ר שמנהלת את פורום אנדוקרינולוגיה כל הזמן מזלזלת ברפואה המשלימה גם כשאני התחלתי לחיות חיים חדשים , מאושרים ובריאית אחרי טיפול הומאופתי היא יחסה זאת לדברים אחרים .. עכשיו היא מוציאה את הרוח מהמפרשים של אחרים הנה דוגמא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=532&msgid=27726200

היא בשלה, אנחנו בשלנו...

אם יש לך כוח להיכנס לשם בתור "מטרידה קבועה" ולהתווכח, כל הכבוד...

מטרידה או מצילה?

הכעס שלי הוא על זה שהיא מוציאה לאנשים את הרוח מהמפרשים או הורסת להם את התקווה שלהם או את האופטימיות שלהם זה לא דבר פלילי? לפגוע לאנשים בתקווה ובאופטימיות שלהם? ועוד אדם שהוא חולה הוא חלש ובקלות אפשר לקחת ממנו את התקווה ..

אם תסתכלי על זה מנקודת-המבט שלה...

היא מציעה לאנשים טיפול פשוט ויעיל (מה יותר פשוט מלקחת כדור כל יום?), במקום ללכת לרדוף אחרי הרוח. אני אשתמש בכוונה בדוגמא מרגיזה: אם היו באים לפורום החתולים שלך אנשים התומכים ב"הרדמת" חתולי רחוב, והיו מנסים לשכנע שזו הדרך הנכונה, עם מחקרים וסטטיסטיקות וראיונות עם מומחים - איך היית מגיבה? הד"ר בפורום אנדוקרינולוגיה מאמינה שהיא עושה את הדבר הנכון.

SideKick

New member
ונקודת זכות...

בעקבות ההודעה של רויטל, קפצתי לפורום ההוא. באחת ההודעות של הד"ר הופיעה הציטטה הבאה, שהיא דווקא מחממת את הלב בגישתה: "לא חשוב מה המטרה, אם תשאלי אותי, אמליץ בחום על פעילות גופנית כמעט לכל אחד. אני משוכנעת שזה דבר טוב, ולא רק טוב אבל הכרחי לאדם המודרני. אורח החיים שלנו הקדים את הגנטיקה. אנחנו עוד עם המבנה הגנטי של אבותינו תושבי המערות (פחות או יותר), ואנחנו זקוקים לפעילות הספורטיבית כתחליף לעבודת ההשרדות הקשה שהם נהגו לבצע יום יום. אז זהו נטע, אני לא יודעת אם זה עונה לך על השאלה, אבל קבלת קצת מה"אני מאמין" שלי. שבת שלום".

למעלה