אנא, ווייד, הגד להם "לא"

מנחם לס

New member
אנא, ווייד, הגד להם "לא"

אולי כבר הודיעו היום על 12 הניבחרים לנבחרת ארה"ב, ואם לא, ההודעה תצא עוד מעט. אחד מהנבחרים הוא דוויין ווייד. הלוואי שיענה להם כך: "תודה, אבל אני לא יכול לקבל הזמנתכם בגלל..." 1. לא מגיע לי 2. לא צריכים שחקן כמוני בנבחרת כשיש קובי ולברון 3. לא שיחקתי תחרותית כבר כמעט חצי שנה ואין לי מושג אם ברכי תעמוד בעומס 4. ההיט בונים על הפיכה שלמה עם הבחירה ה-2 בדראפט. תארו לכם שהברך שלי "הולכת" באולימפיאדה בגלל המשחק האגרסיבי, ובזה נסתיימה לי עונה נוספת. 5. עלי לחזק את ברכי בהדרגה ולא להיכנס למחנה אימון קשה ביותר תוך שבועיים-שלושה. 6. אני בטוח שתסתדרו בלעדי!

מנחם לס

New member
למי שמעוניין

כתבתי בהרחבה על נושא דוויין ווד לטראש טוק של HOOPS.CO.IL אגב, ביום ששי האגדה הבאה היא מייקל ג'ורדן. נאלצתי לכתוב עליו בשני חלקים, כשהחלק השני יופיע שבוע מיום ששי. אני מאמין ששני מאמרים אלה יסבירו את דעתי על כל תופעת מייקל ג'ורדן מתחילה ועד סוף!

מנחם לס

New member
האם לדעתכם יש הגיון בבחירת ווייד?

לדעתי זאת בחירה בלתיח הגיונית. אבל הוא בוודאי יקבל את ההזמנה כי היום כל שחקן חושב על פרסום מוצריו בסין על 2 ביליון תושביה, יותר מאשר על טובתו הוא? . אז אולי לווייד לא איכפת שיש סכוי שייפצע שוב בברך, כל עוד 2 ביליון סינים רואים אותו בטיווי בפריים-טיים!

פול היה לפני שנתיים בסגל המקורי

בוזר מחליף את סטודמאייר שהעדיף לנוח אחרי שעבר בשנים האחרונות פציעות וניתוחים, ודרון מחליף את בילאפס שגם הוא פרש מסיבות אישיות

אני אענה בתור וייד ../images/Emo13.gif

מהסוף להתחלה 6. לא הם לא יסתדרו גם איתי וגם בלעדיי - האירופאים יהרגו אותנו עם איזוריות מעצבנות ואיזה נגר שבחיים לא שמעתי עליו יחגוג עלינו כל פעם אחרי פיק N רול 5. התאמנתי בשבועיים הקרובים באופן רציף ואינטסנסיבי במחנה אימונים פרטי שהקמתי באי התנינים אני מורגש מוכן מאי פעם לקראת העונה החדשה . 4. אני אמור להיות סופרסטאר של קבוצה שצריכה לעבור עונה מפרכת ופליאוב קשוח - כמה משחקים עם אירופאים לא אתלטים אמורים להפחיד אותי ? 3.נבדקתי אצל הרופאים הטובים ביבשת שהבטיחו לי שברכי החלימה סופית וחזרתי לכשירות מלאה 2. לברון ? פחחחחח שיגיע לפליאוף קובי ? פחחחח שיופיע בפליאוף ... 1. אין מגיע בספורט מקצועני - אם הזמינו אותי הם יודעים למה ...

מנחם לס

New member
אתה שליח האל? אתה שליח אוו!

"שליח האל" אתה? אתה שליח אורלנדו מג'יק, או פילדלפיה סיקסרס, או בוסטון סלטיקס...או כל קבוצה אחרת במזרח שתקפוץ משימחה אם הוא יסיים את העונה הבאה בבייג'ינג!

בקטע הזה הוא צריך לחשוב רק על עצמו

בטח שלנבחרת הזו יש את קובי ולברון, ויש שם מספיק גארדים. תודה לאל, יש מספיק גארדים טובים ב NBA. ווייד צריך לנוח, לשקם את עצמו ולעבוד קשה בקיץ כדי לחזור לכושר, לא ללכת לאולימפיאדה. עם כל הכבוד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מסכים ולא מסכים ../images/Emo13.gif

וייד לא שיחק תקופה ארוכה ועקב כך סביר להניח שהוא לא בכושרו המצא. דווקא בגלל זה אני חושב שהוא צריך לשחק בנבחרת, לא בגלל הסמל הלאומי אלה בגללו ובשביל שהוא יכנס לכושר. אימונים זה שטויות, בשביל להיכנס לכושר משחק צריך פשוט לשחק ו"פלאש" חייב לחזור לעצמו איכשהו ודווקא האולימפיאדה יכולה לעשות את זה עבורו. זו דעתי

הכפפה

New member
בכלל, מה יהיה מקומו ברוטציה?

זה לא יהיה הימור פרוע לומר ששחקנים אחרים ממילא יקבלו יותר דקות ממנו בעמדת הגארד... אני באמת לא מבין בשביל מה לקחו אותו. אבל לכו תדעו - אולי עוד יפתיע עם 30 נקודות במשחק הגמר!

מנחם לס

New member
הנה חמישייה יותר טובה

ביליאפס, ג'ו ג'ונסון, פאול פירס, קווין גארנט, סטודמאייר (או דנקן!)

מנחם לס

New member
שינוי בחמישייה ושאר ה-7

חמישייה חדשה שניגלתה לי בחלום: ביליאפס, דריק רוז, פאול פירס, קווין גארנט, טים דאנקן מחליפים: סטודמאייר, ביזלי, ריי אלן, קרובר, ביירון דייויס, שקיל אוניל, אל ג'פרסון מנצחים את הנבחרת האולימפית 6 מתוך 10 משחקים, ועם ריי אלן וקרובר מכניסה לכל העולם עשרות שלשות דרך הגרון!

למעלה