"מתאים לחד הוריות" (מה ז"א, אגב?!) עושה לי פלאשבק לא נעים לכל החברות האלה שהזכרת. בפירוש לא קבעתי או הכרזתי, כתבתי את התרשמותי וזה לגיטימי. הצעתי לך, במקום שפת מורס פשוט תסבירי במה מדובר.
בגלל שאסור לפרסם כאן בפורום כך אמרה לי מיכל, החלטתי להוסיף הודעה בלוחות. פירסמתי הודעה מפורטת ביותר אך בשל האיסור בפירסום של תפוז היא נמחקה למרות שמדובר בעבודה מהבית במסגרת פרוייקט בשיתוף התמ"ס. יש אם חד הורית מאד נחמדה שמרכזת את הנושא, אם תרצי לשוחח עימה שילחי לי מסר עם פרטים. תודה טלי
לא שיווק רישתי או כל דבר שמצריך השקעה או כל דבר שקשור במכירת מוצרים העבודה היא אמיתית ורצינית והפרוייקט נועד לתת מענה לאימהות חד הוריות שרוצות לעבוד מהבית/ללמוד ולעבוד מהבית/להקים עסק מהבית הכוונה לקבל סיוע וליווי.
אותרה וגוייסה אם חד הורית שתנהל את נושא המיונים, הגשת מועמדות לפרוייקט, ותענה ברצון על כל שאלה, כל מי שתרצה לקבל פרטים נוספים ולהגיש מועמדות לפרוייקט נא ליצור קשר במסר לקבלת מספר הטלפון ופרטים נוספים של האם המארגנת!
מצאתי שהחברה הזו מאד מענינת ורצינית. בניגוד לחברות שיווק רשתי - שדורשות השקעה כספית ונשארתי ללא רווח אלא בהפסד גדול - אחרי נסיון כזה. ולעבוד מהבית עם התינוק שלי (בן חודש וחצי) זה פתרון מצוין.
דרושות אימהות חד הוריות למשרה בתחום הביטוח, תנאים מעולים!!! שעות העבודה 10:00-16:00 דרושים אנשי שיווק, תנאים מעולים!!! מאזור המרכז, למתאימים תינתן הכשרה והדרכה צמודה, יתרון בידע קודם בתחום הביטוח, אפשרויות קידום, משכורת בסיס+ בנוסים+ תמריצים. נא לשלוח קורות חיים למייל: [email protected] לציין את שם המשרה: אנשי שיווק לביטוח. בהצלחה