אנא הסתכלו בלוח

Talila3

New member
אנא הסתכלו בלוח

יש מודעה בנוגע לפרוייקט עבורכן.

Talila3

New member
מוזר לי שאין היענות....

דווקא בפורומים אחרים, המנהלות התלהבו מהפרוייקט כששמעו עליו ופה זה מוזר לי שאין היענות...

Talila3

New member
למה ואיך הגעת למסקנה הזה

ממש לא הרבלייף או שיווק רישתי, למה את לא פונה או שואלת לפני, שוחחת איתי שכך את מחליטה לפרסם הודעה?????

א ל ו ל י

New member
"הכנסה נוספת" "עבודה מהבית"

"מתאים לחד הוריות" (מה ז"א, אגב?!) עושה לי פלאשבק לא נעים לכל החברות האלה שהזכרת. בפירוש לא קבעתי או הכרזתי, כתבתי את התרשמותי וזה לגיטימי. הצעתי לך, במקום שפת מורס פשוט תסבירי במה מדובר.

Talila3

New member
או קיי

בגלל שאסור לפרסם כאן בפורום כך אמרה לי מיכל, החלטתי להוסיף הודעה בלוחות. פירסמתי הודעה מפורטת ביותר אך בשל האיסור בפירסום של תפוז היא נמחקה למרות שמדובר בעבודה מהבית במסגרת פרוייקט בשיתוף התמ"ס. יש אם חד הורית מאד נחמדה שמרכזת את הנושא, אם תרצי לשוחח עימה שילחי לי מסר עם פרטים. תודה טלי

Talila3

New member
הבהרה חשובה מאד

לא שיווק רישתי או כל דבר שמצריך השקעה או כל דבר שקשור במכירת מוצרים העבודה היא אמיתית ורצינית והפרוייקט נועד לתת מענה לאימהות חד הוריות שרוצות לעבוד מהבית/ללמוד ולעבוד מהבית/להקים עסק מהבית הכוונה לקבל סיוע וליווי.

Talila3

New member
עוד משהו מאד חשוב

אותרה וגוייסה אם חד הורית שתנהל את נושא המיונים, הגשת מועמדות לפרוייקט, ותענה ברצון על כל שאלה, כל מי שתרצה לקבל פרטים נוספים ולהגיש מועמדות לפרוייקט נא ליצור קשר במסר לקבלת מספר הטלפון ופרטים נוספים של האם המארגנת!

מרגנית2

New member
תודה מיכלי על הקישור

מצאתי שהחברה הזו מאד מענינת ורצינית. בניגוד לחברות שיווק רשתי - שדורשות השקעה כספית ונשארתי ללא רווח אלא בהפסד גדול - אחרי נסיון כזה. ולעבוד מהבית עם התינוק שלי (בן חודש וחצי) זה פתרון מצוין.

Talila3

New member
מעניין לעניין באותו עניין

דרושות אימהות חד הוריות למשרה בתחום הביטוח, תנאים מעולים!!! שעות העבודה 10:00-16:00 דרושים אנשי שיווק, תנאים מעולים!!! מאזור המרכז, למתאימים תינתן הכשרה והדרכה צמודה, יתרון בידע קודם בתחום הביטוח, אפשרויות קידום, משכורת בסיס+ בנוסים+ תמריצים. נא לשלוח קורות חיים למייל: [email protected] לציין את שם המשרה: אנשי שיווק לביטוח. בהצלחה

למעלה