אנא המלצותיכם (אם יש)

Thoroughbred

New member
אנא המלצותיכם (אם יש)

אני מעוניין לעשות טיול סוסים (4-5 רוכבים) לפחות למשך יומיים בשטח. צפון או דרום לא משנה , העיקר הנוף והסוס. מישהו מכיר חוות שיספקו מדריך וסוסים? למישהו יש מושג למחיר משוער? אני רוצה לעשות טיול דומה באירלנד , האם יש למישהו פרטים על אנשי קשר גם כאן וגם שם? תודה!!!

yyoossii

New member
חוות מכורה

אני ממליצה על חוות מכורה. היא נמצאת בכרמל במושב כרם מהרל. אני לא יודעת איך המחירים שם היום, אבל נראה לי שלטיול של בערך 3 שעות הם לוקחים משהו כמו130 שקל(לאדם אחד). אם תרצה את הטלפון שלהם, תיצור איתי קשר ואתן לך אותו. אם תלך לשם ויתנו לך סוס שקוראים לו יהודה, תגיד לי.

אבו-דני

New member
המלצה רק לחווה בוואלס

-- בעיירה על הriver 7 ששמה MONMOUTH יש חווה של MIS GARDNER אפשר לרכב יום שלם ואולי אפילו מס´ ימים בנוףףףףףף מ-ד-ה-י-ם והתשלום היום לא ידוע לי בזמנו (לפני כ8 שנים) 12 פאונד ליום =גרושים

עירית4

New member
מכורה!!

כן, גם אני מכירה את חוות מכורה, הייתי שם בטיול לפני יומיים!!! יש נוף מדהים. לטיול של חמש שעות הם לוקחים משהוא כמו 270 ואם אתם מגיעים 10 אנשים אז 240. ליוווסססי: אני רכבתי על גוליבר, מכירה?

yyoossii

New member
גם אני רכבתי עליו!!!!!!!!!!

כן אני רכבתי עליו גם בטיול שעשיתי(כתבתי הכול בהודעה האישית), וחברה שלי רכבה על יהודה. רק עכשיו נזכרתי בשם "גוליבר", פשוט יהודה היה השם היחיד שזכרתי.

K A R I N

New member
ממש לא במכורה!!! ../images/Emo5.gif

מכמה סיבות: סיבה ראשונה היא האחזקה של הסוסים שם ממש נוראית, הסוסים ממש לא מטופחים, אז כמובן שאין טעם לממן חווה שכזו. סיבה שניה היא המחירים- טיול ארוך (יומיים לדוגמא) גם אני מחפשת כבר המון זמן, במכורה הוא עולה משהו כמו 1500 ש"ח- קצת מוגזם לא.????? אוהבת, קארין

yyoossii

New member
לא בטוחה...

תראי בפעם האחרונה שהייתי שם נראה שם די בסדר. אני לא ממש זוכרת איך הסוסים נראו, אבל האחזקה שם הייתה בסדר. אבל יש בדברייך משהו, בגלל שאם רוצה רוכב לא מנוסה לצאת, הם נותנים לו לצאת אפילו בלי כובע מגן.

1VeReD

New member
חוות מכורה

קודם כל המחירים במכורה ממש ממש סבירים לא תמצאי חווה שעושה טיולים כל כך מאורגנים עם כזה נוף ומדריכים מנוסים בארץ כי בכל זאת ענף הסוסים הוא די יקר בארץ והסוסים שם נראים בסדר ואם לדעתך הם מוזחים אז יש לך עוד הרבה חוות בארץ לעבור ולראות איך הם נראים בקיצור חוות מכורה זה המקום לטיול סוסים

מריושי

New member
רואים

שאת רוכבת אינגליש אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי רוכב ווסטרן עם כובע בעצם, אני זוכר, זה היה באליפות ישראל לקפיצות ראוה שנה שעברה עשו הדגמה של נעיצת רומח ועוד משהו אני חושב, הסיבה היחידה שהם היו עם כובע אז זה היה בגלל שזה היה אירוע של ההתאחדות שמחייבים כובע בגלל משהו עם הביטוח שלהם

מריושי

New member
אני לא יודע

מאיפה הבאת את המחיר הזה... אני עשיתי שם טיול יומיים ב500 שקל ה-1 נפלט לך? הסוסים שם בסדר גמור, אולי לא בטופ אבל בסדר הם גם מארגנים טיולים בחו"ל כל כמה זמן

1VeReD

New member
בקשר למחירים

אהה שכחתי לכתוב קודם טיול של יומים עולה 1200 ובטח עם תבואו כמה יהיה לכם הנחה ממש מומלץ ללכת למכורה יש שם אחלה אנשים ואחלה סוסים ויש לחוות מכורה אתר ליותר פרטים...

למעלה