אנא הושיעני נא

אנא הושיעני נא

שלום לחבריי הפורום היקרים אנחנו זוג עם ילד בן שנתיים מאוד שונים בהשקפת העולם לגביי חינך ילדים אישי טיפוס יותר אנליטי סגור ושמרן ומכך נגזרות דעותיו החינוכיות אני יותר פתוחה ליברלית ומאפשרת לא אכביר במילים ותיאורים רק יאמר שכרגע אנחנו "מתדייני" מה לקנות לבן מתנה ליומולדת שנתיים אני רוצה מטבח חמוד שראיתי כדיי שהילד יוכל לפתח עוד מיומניות חברתיות/ משחקיי דימיון ותקשורת מעבר למטוסים רכבות וכו האיש נחרד מהרעיון הסברתי חזור והסבר שזה טוב לו-שזה לא יגרום לפיתוח נטיות חד מיניות שזה בעצם החדד והפחד הגדול שלו הסברתי לו שזה שהוא חושב ככה נובע מבורות ומחוסר הבנה הסברתי שמבחינה פסיכולוגית זה חשוב לחשוף למה שיותר מגוון ושמשחקים שונים מפתחים מיומניות שונות וזה יתרום לפיתוח אישיות מגוונת ששיודעת להתמודד עם מצבים שונים ושאין דבר כזה משחקיי בנות או משחקיים בנים זה קונספט מגדרי שאנחנו שבויים בו הכל טוב ויפה אבל מהמקום ממנו הוא בא בית חינוך גידול זה ממש נוגד את כל מה שהוא יודע (הוא בא מבית מאוד שמרני) והוא פשוט ל מסוגל להשתחרר מהפחד שזה יגרום לילד להיות בסוף הומו ולא מבין שאין קשר אתמול בלילה הרגשתי שהצלחתי מעט להפיג חששותי ומעט לרכך אותו והיום הוא שלח לי למייל מאמר/מחקר שמשחקיי בנות לבנים ולהיפך מסוכן כי זה יכול לגרום להם לבלבול חבריי הפורום היקרים אני מפורום שכן אבל ממש מבקשת את עזרתכם-מאמרים כנגד-דעות עצות ושאר מניי ירקות יתקבלו בברכה שבת של שלום

Mr B i g

New member
לא נראה לי שמטבחון יערער את זהותו המינית

אך אם יש לכם (או לפחות לו) ספק, יש כל כך הרבה משחקים שיוכלו לפתח אצל העולל מיומניות חברתיות, משחקי דימיון ותקשורת מעבר לערכת המאסטר שף. בהצלחה

כמו איזה משחקים למשל?

העניין הפחד הלא רציונלי שלו שמשליך על החלטות חינוכיות היום משחק מחר משהו אחר אני פשוט רוצה שיבין שהמקום שהוא נמצא בו הוא פחד שמקורו בבורות ומוך כך מונע מהילד דברים שטובים להתפתחות שלו

גרא.

New member
מתוקים שלנו,אכן הגישה שלך נכונה,וזו של בעלך

שגוייה לחלוטין.אין הכללה גורפת של הגדרת משחקי בנים,משחקי בנות כיוון כל המשחקים מתאימים לשני המינים. כך גם בגן אין הגבלה במשחקים לפי מין.אין שום קשר בין הנטייה בבגרות להומו סכסואליות לבין משחקו של בן במשחקי בנות לכאורה.נהפוך הוא כמה שיותר גיוון במשחקים,טוב יותר להתפתחות הנפשית והאישיותית של הילד. לגבי השאלה מה לקנות,יתכן שכדאי לשאול את פי הזאטוט מה הוא רוצה ביותר.את זה אפשר לעשות בחנות הצעצועים עצמה,או בשיחה מוקדמת.

תודה אם אפשר עוד דבר

אני יודעת שאני צודקת=אשת חינוך אנוכי אבל הוא מצא מאמר שאומר שזה יבלבל אותו..........גגגגרררר האם יש לך מאמרים או חיזוקים ממחקרים שמעיים אחרת איך איך אוכל לשכנע אותו נקודה יפה העלית שבגן לא מגבילים אז זה בטח לא יבלבל האיש אומר שאם יש לו בגן זה מספיק האמנם מספיק? תודה תודה תודה על התייחסותך

גרא.

New member
מתוקים שלנו,אין מחקר שיכול למצוא קשר בין

משחקי בנים/בנות עם המשחקים המיוחסים לכאורה למין הנגד.ל ב י ן נטיות הומולסביות בבגרות ולאחר מכן. יש לא עט מחקרים המדגישים את הצורך של הילדים להתנסות במשחקי תפקידים בגן בכדי להבין משמעותם של תפקידים חברתיים בחברה האנושית.לכן יש בגן פינות רופא ואחות,פנות מכולת שם אפשר לקנות ולמכור מוצרים בדמוי כסף,פינת בגדים ישנים המאפשרים לילד לשחק במשחקי "כאילו",ועוד,כיד הדמיון הטוב של הגננת. כפי שנאמר,אין שום הכוונה של בנות לשחק דווקא בבובות,או של בנים לשחק בטרקטורים.כל ילד בוחר לשחק בכל פינה שהוא רוצה.בגני החובה בדרך כלל מועברת לילדים תוכנית "אני וגופי" המלמדת את הילדים להכיר גם את גופם שלהם,גם את גוף המין השני,תוך שימת דגש,על למוד הילדים לשמור על גופם ולא לאפשר לגעת בגופם לאחר,לא ילד גם לא מבוגר.כל אחד לומד לשמור על "הדברים הפרטיים שלו".מכאן שיש בגנים התיחסות נכונה ומתאימה לשלבי ההתפתחות הפסיכוסכסואלית של הילדים.הנטייה להומו לסביות נחקרת כל הזמן,וחוקים מוצאים סבות שונות.עד כדי יחוס הנטייה הזו לגן מיוחד.בכל מקרה,אין שום מחקר שיכול להראות קשר בין משחקי ילדים ,כמו בנים בבובות,לבין התפתחות נטייה מינית.בעלך ירצה להאמין,או לא,זה לא ישנה את ששלבי ההתפתחות של הילדים.כדאי שיבקש עוד חוו"ד של פסיכולוג/פסיכיאטר נוסף בכדי שיירגע.

שלום לך,

הומוסקסואליות היא משיכה מינית של גבר לגברים, כיצד בכלל יתכן קשר בין האם משחקים במכונית או במטבח לפיתוח משיכה מינית? אין במשחק דבר וחצי דבר סקסואלי, שמגביר את הסקסואליות, או מצביע ומכוון למושא המיניות. זה נכון בכל גיל, לא כל שכן עבור גיל שנתיים. עם זאת פחד חריף כפי שבעלך מפגין עשוי לפגוע בו ובילדך במגוון דרכים - כל שאר הדברים שבעלך עשוי לגרום לו לעשות או להמנע בין אם מדובר בפעילויות, חברויות וכד' מתוך "רק שלא יצא הומו", כולל דברים הקשורים לקירבה אבהית והעדרה. לכן הבעיה כאן לדעתי היא לא 'איזה משחק נקנה לילד א' או ב' אלא מהיכן מגיע הפחד של בן זוגי לילד הומו ואיך גורמים לו לפחד הזה לעזוב עם מינימום נזקים. העצה שלי היא לשמור על הילד מפני יחס פוגע שעשוי לגרום לו להרגיש פגום, לסרס את התפתחותו (להפוך אותה לחלקית ומצומצמת בשל 'מיטת הסדום' של מה מתאים ומה לא מתאים כדי ש'רק שלא יצא הומו') ויפגע בקשריו עם אביו (בין אם בשל התגובה ליחס ובין אם כי האב עצמו ירחיק עצמו מהילד כי הקירבה בין 'גברים' תיראה לו 'תורמת'). אני מציעה שתשקפי לו את הנזקים שהוא תורם להם בגישה כזו, וגם תחשבי היכן הקוים האדומים שלך בשמירה על הילד. מעבר לכך יתכן גם שהוא מגיב בכלל לא לסיטואציה אלא גם למקומות עליהם היא לוחצת לו, ואז במצב כזה זה לא ענין של מידע כזה או אחר, אלא של צורך בעיבוד רגשי (למשל אם הוא מגיב להצקות שהוא עבר כילד שהוא מנסה למנוע מהבן, אם הוא מגיב לפחד "להכשל" כהורה, וכן הלאה). מה דעתך?

לדעתי כדאי להפוך את ברירת המחדל

במקום להניח שזה גורם הומוסקסואליות בדרך עלומה כלשהי (מה בדיוק המסלול הסיבתי שיכול להוביל לכך? מה בין משחק במטבח למשיכה מינית לגברים??) אלא אם כן יוכח אחרת, שברירת המחדל תהיה שאין בזה כל רע, ושבעלך יתחיל להתרוצץ בחיפוש אחרי מחקרים כאלו (אין שום מחקר אמין כזה, ואיך יכול בכלל להיות אחד?). מעבר לכך כפי שכתבתי אני מציעה לך ולבעלך לראות מהיכן הבהלה ש'חס וחלילה לא יצא הומו' כאילו שזה דבר פסול או בשליטתכם או סוגיה רלוונטית לגיל שנתיים, ולראות האם יש עוד מקומות בהם היא עשויה לפגוע בילד, ובעלך צריך לטפל בעצמו ובמה שמפריע לו (יכול להיות למשל שהוא מגיב לחוויות ילדות שלו במקום לסיטואציה עם הילד. במקרה כזה לא צריך לסרס את הילד צריך לעבד את חוויות הילדות שלו עצמו).

מעבר למתנה - טוב יהיה לשניכם אם תעברו "קורס

להורים" קראתי בעבר על קיומו של בי"ס להורות...,דבר שיכל מאוד לסייע ללבטיו של בעלך כיצד כדאי ומומלץ לחנך את ילדכם העכשווי,ואת הבאים בתור. מבין שורותיה של "קרוטרו" בדבריה אלייך רמזה בצדק לדעתי שיש מקום לחשוב,ואולי מעבר לכך - לטפל בגורמים הסמויים המנחים את חשיבתו ופחדיו של בעלך,ואולי שווה או כדאי שהוא יקבל הכוונה מקצועית או מעבר לכך,כדי לגלות לעצמו את מניעיו "האפלים".

באמת

אל תתני לעובדות לבלבל את בעלך... העולם מסודר ככה שגברים הטרוסקסואלים לא מבשלים - רק גברים הומוסקסואלים מבשלים. הנה, עובדה - רוב השפים בעולם הם גברים, סימן שכולם הומוסקסואלים, ובכלל לא משנה שיש להם משפחות. נו-באמת.

למעלה