אנא בנות- עזרתכן!

מצב
הנושא נעול.

ספגטינה

New member
אנא בנות- עזרתכן!

אנא בנות- עזרתכן!
ניסיתי להכנס להריון במשך שנה, כשלא הלך, פנינו לרופאים- בדיקות- ביוץ , זרע וכו'... נודע לנו שתנועת הזרע מאוד איטית. בנס, פשוט בנס חודש אחר כך, לפני תחילת הטיפולים, נכנסתי להריון טבעי- יש לי בת. כעת היא בת שנה וחצי, ועד כמה שזה ישמע מטורף, מהרגע שהיא נולדה לא לקחתי גלולה או קונדום- ועדיין אין כלום... הרופא רוצה שנחכה עוד כמה חודשים, מה אתן אומרות? אני די בטוחה שיש בעיה.... ואם אכן הזרע איטי- מה עושים? אלו טיפולים ומה הסיכויים? תודה!!!

אולי תתני לזה עוד קצת זמן

אנא בנות- עזרתכן!
ניסיתי להכנס להריון במשך שנה, כשלא הלך, פנינו לרופאים- בדיקות- ביוץ , זרע וכו'... נודע לנו שתנועת הזרע מאוד איטית. בנס, פשוט בנס חודש אחר כך, לפני תחילת הטיפולים, נכנסתי להריון טבעי- יש לי בת. כעת היא בת שנה וחצי, ועד כמה שזה ישמע מטורף, מהרגע שהיא נולדה לא לקחתי גלולה או קונדום- ועדיין אין כלום... הרופא רוצה שנחכה עוד כמה חודשים, מה אתן אומרות? אני די בטוחה שיש בעיה.... ואם אכן הזרע איטי- מה עושים? אלו טיפולים ומה הסיכויים? תודה!!!
בכל זאת נכנסת להריון טבעי בסופו של דבר אבל אם את רואה שתוך כמה חודשים זה לא עובד אז תפני ליעוץ.בכל אופן המון בהצלחה

venus13

New member
האם בדקתם שוב את הזרע?

בכל זאת נכנסת להריון טבעי בסופו של דבר אבל אם את רואה שתוך כמה חודשים זה לא עובד אז תפני ליעוץ.בכל אופן המון בהצלחה
האם בדקתם שוב את הזרע?
אם מדובר "רק" בזרע איטי באותה המידה - אולי שווה לחכות קצת - ובלבד שאין בעיות נוספות - כגון גיל, FSH גבוה וכו' אם יש התדרדרות בזרע לחוסר תנועה למשל - אז חבל על הזמן - וצריך לפעול מאחלת לך עוד נס קטן בלי צורך בפרוצדורות אבל שווה לבדוק בהצלחה ונוס

ספגטינה

New member
ונוס, נראה שבאמת יש הדרדרות

האם בדקתם שוב את הזרע?
אם מדובר "רק" בזרע איטי באותה המידה - אולי שווה לחכות קצת - ובלבד שאין בעיות נוספות - כגון גיל, FSH גבוה וכו' אם יש התדרדרות בזרע לחוסר תנועה למשל - אז חבל על הזמן - וצריך לפעול מאחלת לך עוד נס קטן בלי צורך בפרוצדורות אבל שווה לבדוק בהצלחה ונוס
כי לפני שנתיים הייתה תנועה איטת, וכעת- אין בכלל. ממה זה נגרם לדעתך? מה עושים? עשינו אולטרסאונד ואין לבעלי וריקוצלה. תודה מראש על ההתיחסות

ספגטינה

New member
ונוס? את כאן? יכולה לענות לי?

כי לפני שנתיים הייתה תנועה איטת, וכעת- אין בכלל. ממה זה נגרם לדעתך? מה עושים? עשינו אולטרסאונד ואין לבעלי וריקוצלה. תודה מראש על ההתיחסות

venus13

New member
אני כאן ../images/Emo140.gif

אני כאן

בכל מקרה מאחר ואני לא נמצאת תדירות בפורום זה - את מוזמנת לפנות אלי במסרים במידת הצורך אין ספק שאת צריכה בירור מקיף + רעיונות לפתרון אצל מומחה לפריון הגבר - רק הוא יוכל לומר לך מה המצב לאשורו וכיצד ניתן לטפל, אם בכלל אני אישית מאוד מאמינה בטיפול אלטרנטיבי בנוסף לטיפול קונבנציונלי - ובמיוחד בצמחי מרפא סיניים אצל מומחה לכך - בתחום הפוריות (זה מה שאנחנו עשינו - ואני מוכנה לתת המלצה בכל פה) יכול להיות שזה יכול לשנות פרמטרים גם לענין התנועה. גם תנועתיות יכולה להשתנות שכן ידוע שבעיות זרע מתעתעות - וצריך לבדוק יותר מפעם אחת לגבי מעבר לפרוצדורה מורכבת יותר - שוב, זה תלוי בזמן שעומד לרשותכם, לחץ גיל וכו' אם אכן אין כל תנועתיות - לאורך זמן - אז באמת חבל על הזמן ואין מנוס כניראה ממעבר ל IVF + איקסי ואל דאגה - זה לא נעים - אבל לא נורא העיקר - התוצאה שיהיה בהצלחה ונוס

הם נוטים להמליץ על מה שעבד

הם נוטים להמליץ על מה שעבד
בפעם הקודמת, רק שלא תמיד הם זוכרים / שמים לב שהרבה דברים השתנו מאז... אם את לחוצה - תתחילי טיפולים. אם לא - תחכי עוד קצת ותאגרי כוחות, מבחינת הרופא זה "נסיונות טבעיים", ומי יודע, אולי תצליחו ויהיה לך עוד נס קטן?

מצב
הנושא נעול.
למעלה