אנא בכוח

שקשוקה!

טוב את לא רואה טלויזה ואיזה ארץ נהדרת יש לנו, מצד שני, דוקא מתאים להם, ככה להבהל ולסגת. מאד מתאים. קרים כאלה.

Le Fay

New member
ראיתי פעמיים-שלוש (יש פה מיסיונרים)

אז מזהה את הפינות הקבועות. לא משהו. אם כבר פארודיה על סרפתים, הייתי יורדת על מה שבאמת מצחיק אצלם.

בדיוק היום

הגיע אלי חבר טוב והביא לי את הדיסק הזה של עובדיה חממי. מאז אני שומע את השיר בLOOP (גם עכשיו) הגיטרות הפותחות עושות לי, (להבדיל אלף אלפי הבדלות) את מה ש Shine on You Crazy Diamond עשה לי בפעם הראשונה. מקסים.

ראבק! קוראים לו עובדיה חממה!

לעומת זאת, לדינה חממי קוראים חממי חממה חבר בלהקת מוסקבה.

תניח את המקרוסקופ!

קלידוסקופ, עוד תפגע במישהו. אוי, הדברים שמדירים שינה מעיניך...
(מוצדק לגמרי... הסמיילי)

ועכשיו אחרי שהורדתי אותו

ושמעתי, בהחלט ניתן לומר כי זה שיר מלודי של מינסטרים צף ומתאים ככפפה ליד לשעת ערביים, שעה שישית של יום חורף, ואם יש מערכת סאונד טובה באוטו והוא סגור הרמטית, הכל נרגע ו.. שאנטי רוחני.

פרשנות מילים,

נוראה בדקה ו13 מתוך ה5:23 של השיר יש חלוקה למילים שמתבררת כטעות זמנית, עם כל הכבוד, עדיין לא מחלקים משפטים לצורך המנגינה אלא להיפך! אני מוחה! ונופל, יא, אותי מעצבנים כאלו דברים, קפוץ לי! ואם לא תקפוץ לי ת___ לי!

naty 1

New member
אחר כך מתפלאים

למה דברים טובים נגמרים כוכך רע.. נשמע מאד מדאיג ה"יש שקט מסביב ואף אחד לא צופר והמכוניות הן הטליתות של המתפללים". ראבאק הודו, חומר טוב, אבל זה לא באמת טליתות.. והזקן שצורח מאחור זה לא פנטומימה בהילוך איטי וגם הדבר הזה עם האורות האדומים שמתקרב במהירות זה לא באמת דיסקוטק..

יזהר אשדות

חיכיתי שנים להשמיע אותו לבחורה עד ששכחתי ממנו, ועכשיו נזכרתי. אפרופו. אקוסטי מדהים.

במרחק נגיעה מכאן

במרחק נגיעה מכאן יזהר אשדות מילים: יהלי סובול לחן: יזהר אשדות אל תלכי במורד של מסדרון אינסופי כל הדלתות מובילות לחדר אחד חדר ריק, על הגג שלו הגשם דופק הוא מספר, מספר לך שאת לבד התקרה בו כחולה וכחולים הקירות ותלויה בו מראה, שמראה מה היה יכול להיות בעולם מקביל, שם אנחנו אוהבים תמיד במרחק נגיעה מכאן, במרחק נגיעה בעולם מקביל, שם הלב אף פעם לא רגיל במרחק נגיעה מכאן, במרחק נגיעה מכאן צל חיוור, על פניה מתגלה מסתתר היא רגועה, כשסוסים רצים לה בדם קצה חיוך, היא רוצה רק לשקוע נמוך אל הפנינים, שזורחות על קרקע הים התקרה שם כחולה, וכחולים הקירות גם הים הוא מראה, שמראה מה היה יכול להיות בעולם מקביל, שם אנחנו אוהבים תמיד במרחק נגיעה מכאן, במרחק נגיעה בעולם מקביל, שם הלב אף פעם לא רגיל במרחק נגיעה מכאן, במרחק נגיעה מכאן בעולם מקביל, הסוסים בדם הפנינים זורחות שם על קרקע הים

אבזץ

New member
חחח....גמני נפלתי על הצימוד הזה.

או שחממי הוא בעצם צמודה של פלס לנצח. אני מתחיל להישמע כבר כמו בלומה... לילה טוב נ.ב. אין ספק, גלגלץ זהו בית ספר גרוע... לפתח בו טעם מוזיקלי או להבחין בין סגנונות. במקום כל הפאקצ'ות שם שמזיינות ת'שכל, על השקיעה הרומנטית, בקול סקסי (שתלכנה לעבוד בשיחות אירוטיות), שיגידו לעזאזל את שם השיר ואת שם המבצע. בעיני זהו מידע אלמנטרי. לא פחות מדיווח על גודש התנועה שנצטבר בנתיבי אילון. השבוע חטפתי ג'ננה כשאיזו פקאצ'ה גלצית תורנית גרגרה בעבריץ: "זהו שיר שלא צריך לומר עליו שום דבר, קלסיקה נהדרת", סתמה ולא פירשה. מעניין, האם היא ידעה לומר עליו איזה דבר?! ובכלל, נראה כי כל התחנות במרכז עשו יד אחת. אותם השירים מושמעים ברדיו תלאפיפ, ברדיוס ובאחרות. אין כמעט תוכניות של מוזיקה ייחודית, של תקופה או של סגנון. הכל ערבוביה אחת דביקה ודוחה שרובה היפופופ ושאר ג'אנ'ק. עצוב לי וקר, והעיקר לא ללמוד כלל!

naty 1

New member
סטארט-אפ עצבני

כל הקליפים הקופצניים... בעברית ושלא בעברית כמה כבר עולה להוסיף את מילות השיר בקטן למטה ?! (כומו כל פרק זניח במיוחד בקרובים קרובים) <כל הזכויות לסטארט-אפ שמורות למחבר, גונב הרעיון ימנצא את עצמו כלוא מאחורי סורג ובריח>

למעלה