אנא בכוח

אנא בכוח

עובדיה חממי הוציא דיסק חדש שכולו תפילות. אין לי מושג תחת איזו קטגוריה של מיינסטרים אבל הדיסק הזה השתרבב לגלגלצ. כך שסתם באמצע יום של חול באחר צהריים פקוק ורטוב אני שומעת לפתע "אנא בכוח" מתנגן ברדיו. וכשאני שומעת "אנא בכוח" ועוד במנגינה הנפלאה הזו, אני כבר לא ברחוב זבוטינסקי ביום ראשון אלא בבית כנסת בקבלת שבת, ואנא בכוח ולכה דודי ומנגינות של קרליבך כולן יחד מצטרפות לסימפוניה עילאית. ויש שקט מסביב ואף אחד לא צופר והמכוניות הן הטליתות של המתפללים, וכולם עוטפים את ראשיהם בטלית ומתנדנדים לפי הקצב, גדוללת יימיננך, תתיר צרורה. וכשהשיר מסתיים אני מכבה את הרדיו כדי שיהיה שקט וכדי להבדיל בין קודש לחול ובין אנא בכוח לקרן פלס.

אכן מקסים מקסים מקסים.

למרות שהגעתי ליעדי, חיכיתי ברכב עד לסיום השיר ורק אז יצאתי... התיאור שלך נפלא.

אין לי אוטו

אז אין לי סיבה לשים גלגליץ, במחשב שומעים MP3 , ואני לא אכניס לעצמי בכח.

נכון זו באמת התחנה

עם קהל היעד שלך בדיאוק, איך שת'ומרת. אנשים שכבר יודעים איך לאכול עם מפית, ויש להם יד ורגל בין קנטטה לסונטה.

Le Fay

New member
התכוונת: שכבר יודעים לאכול עם מפית

ומעדיפים לאכול בידיים? זו התחנה היחידה שמשמיעה שעות שלמות של בלוז וג'אז. איזו ברירה כבר יש לי? תביא שבע-שמיניות ואני שם.

שיהיה

שנות ה30 הכי מטריד אותי עכשיו, ובגלל הפרנקים אני צריך ללמוד על ארצות האיסלאם בלאט סוקה פידרס יבטופויומט

והבריטים האלה מניאקים

כשהיו צריכים אותנו עם התורכים התחנפו אלינו, בשנות ה30 כשראו שאנחנו כבר על הזרת שלהם, התחנפו לערבים, מניאקים. לפחות עכשיו הם אוכלים קצת חרא מהמוסלמים.

אנילה1

New member
לפי חוק מרפי אין מה להתרגז

על ההיסטוריה, במילא לא לומדים ממנה כלום.

מקוה שבסדר. מאז כבר זרמו הרבה מים

על ראשי ורגלי. אני חושב שבכל מה שקשור לכתיבה אני טוב, אפילו יותר מדיבור של חול, לכן אפילו שנפגשתי היום עם כמה חברה ולא ממש נראיתי ידען (מנחם את עצמי) או מספר בדיחות...

אה וברוך הוא וברוך שמו

זה היה המבחן האחרון בסמסטר. עוד יומיים מתחיל סמסטר חדש "חוויות" חדשות..

Le Fay

New member
כוונתך: "אני י ו ד ע שבכל מה שקשור

לכתיבה אני טוב". לכן חשבתי שדווקא תעריך את הבריטים: כתבו שני ספרים רק בשבילנו!

הערכתי אותם

מכל הואמות, את האנגלים הערכתי בהרבה , בגלל הסדר והנימוס והג'נטלמניות, זו הסיבה שחלמתי לבקר שם, ובסוף עשיתי את זה (איכשהו) עד שהם כתבו את הספרים הנוכלים 3 ספרים! והצהרה שרוקנה מתוכן אט אט. ישתבח שמו שזה מאחורי.

Le Fay

New member
יופי! עכשיו יודעת שלמדת את החומר../images/Emo9.gif

עתה שנפקחו עיניך לראות, אתה מוזמן להסב את מבטך מערבה, לרפובליקה, ולהעריך את מי שבאמת שווה להעריך שם (ג'ויס, וויילד, בקט). מצד שני, בתור פרנקופילית מושבעת: זה שמישהו דפוק מבחינה מסויימת עוד לא אומר שצריך לשפוך אותו עם המים.

למעלה