והטיפים עצמם ../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif
עכשיו לטיפים באמת: א. גיליתי שהכנה עם אצבע ואח"כ השנייה + התכשיר או רוק מאד מכינים את פי הטבעת קצת מרגיעים את התנגדות השרירי של הסוגר מה לעשות בסופו של דבר זה לא אקט טבעי לאיזור מה לעשות
, גם שימוש בקונדום מומלץ מאד כי הוא משומן וגם מגן על הגבר מזיהומים שישמחו להתפתח אצלו על הפין, וכמובן אם ממשיכים לחדירה וגינלית או תנוחה אחרת לא צריך לנקות יסודי כמעט מספיק להחליף קונדום ולא לעצור את רצף הפעולה המינית באותו זמן ב. דבר שני חשוב לזכור לא לעשות שריר, ההקבלה שהרוב מכירים זה כמו שאומרים לא לעשות שריר לפני קבלת חיסון או זריקה במחט, וכמעט תמיד בשנייה הראשונה למרות זאת אני יוצרת שריר לפני הזריקה אבל ככה בבת אחת מרפה וזה בסדר בקשר לאנאלי זה דומה במקום לכווץ את פי הטבעת להפך תדחפי החוצה בפעם האחרונה בשנייה הראשונה באמת כאב לי ובלחישה אחת המדהים שלי הזכיר לי לדחוף החוצה, תוך שנייה[ שיניתי מצב מנטלי נרגעתי דחפתי החוצה ופשוט התחלתי להנות אפילו זזתי כדי להעמיק או לשנות את עוצמת החדירה, נכון זה ממש לא מחליף, הנאה של חדירה וגינלית או מין אוראלי או ידני בחלקים הקדמיים של של המפשעה
וממש אני לא מתכוונת להפוך את זה למשהו קבוע ברוטינה המינית בכל זאת לא לדפוק את המערכת עצמה ואת ייעודה הטיבעי של המערכת, ואחד הדברים שהכי הצליחו לעזור בקטע המנטלי עד לא מזמן לא הבנתי מה יש לגברים מהחור הזה ואל תבלבלו לי במח אין שום דבר טבעי במין אנאלי, מהנה או לא
, וחשבתי שאולי יוצאים גם ממצאים לא הכי מעוררי חשק
, אז ככה למדהים שלי פעם אחת תוך כדי שהוא משחק לי בפי הטבעת, החלטתי שאם הוא נרתע מהעניין כנראה שזה לא כל כך נורא, אז התחלתי להחזיר פעולה אצבעית משלי תשמעי האמת שזה מאד נעים שם בפנים, האמת שהוא מאד נהנה מזה וזה אפילו שונה מאצבעות בנרתיק, אז בפעם האחרונה של סקס אנאלי החזרתי את עצמי מנטלית לתחושת ההנאה שאני הרגשתי וזה ממש עזר לי הפעם אני מודה כמעט גמרתי מזה (אני כבר מחכה לפעם הבאה
) ואני שמחה לדעת שמידי פעם אם בן זוגי ירצה באקט הזה, אוכל לספק אותו ביתר נכונות ושיתוף פעולה מקווה שעזרתי
שגיתא