אנאלי

אנאלי

כשאני והחבר שלי מנסים לעשות אנאלי אני פשוט מתה מכאבים.. ואני רטובה וגם הוא אבל זה לא עוזר זה עדין לא נכנס - הכיפה בקושי נכנסת,שינינו תנוחות, ניסינו לשים קרם ולא עזר (הבנתי שזה לא טוב לשים קרם שלא מיועד לזה ,יש בזה משהו? זה נכון?) בבקשה תיעצו לי. תודה ויום טוב.

Zoharrr

New member
תקשיבי,

זה שריר,כל מה שצריך זדה להרגיל אותו,להרגיל במשך תקופה... להחדיר אצבע אחת במשך שבוע או שבועיים,ואז 2,ואז 3 ואז לנסות את זה עם זין... לאט לאט, ככה לא יכאב.

שלום

בהתחלה ניסינו עם אצבע שתיים ושלוש (אצבע שלישית זה קצת כאב) והתרגלתי לזה אבל לזין אני לא מצליחה זה פשוט שורף לי ואני מרגישה כאילו חותכים אותי!י

שגיתא

New member
טוב ננסה לתת טיפים ל ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

הפחתת הכאב האנאלי, באמת לא מומלץ להשתמש בקרם שלא מיועד למקום כי א. רוב ההקרמים מכילים בושם או כוהלים שונים ויש יכול לגרום לכמו כוויה עם החום של החיכוך
ב. אם משתמשים בקרם על בסיס שומני זה הורס את ההגנה של הקונדום
במקום זה רצוי להשתמש בג'לים כמו KY רוב התכשירים האלה גם מקלים על החיכוך והחדירה וגם מכילים מן מאלחש שמעט מטשטש את הרגישות הטבעית של המקום הבחור הראשון שעשיתי איתו אנאלי השתמש האדיוט בסבון נוזלי האמת שרף יותר מכאב לי בגלל שידעתי שכנראה זה יכאב לא הבנתי שרוב הכאב בעצם נגרם מזה ששרף לי אח"כ כשהבנתי למרות שלא המשכתי איתו בכלום, אמרתי שלא יעיז לעשות את זה גם התכשירים שמיועדים לעניין לא כאלה יקרים בערך אותו מחיר של סבון נוזלי אז מה הקטע
התכונה הכי לא סקסית זה להיות קמסן
(טעות מכוונת)

אוקי הבנתי.תודה

אגב אנחנו לא משתמשים בקונדום יש עם זה בעיה? או שקונדום יכול להקל על החדירה?

ToryMaster

New member
גם בלי חומר סיכה?

קודם כל, באנאלי יכולות לעבור הרבה מחלות, אז חייבים קונדום. חוצמזה, יש עליו חומר סיכה שמקל מאוד.

שגיתא

New member
כן הבעיה העיקרית ../images/Emo201.gif ../images/Emo54.gif

הבעיה העיקרית ביולוגית פיזית
שבפי הטבעת ובמעיים שלנו ישנם המיקרוביוטים שעוזרים לגוף האדם לעיכול המזון וכו'
, וכמובן לשם מגיעה כל הפסולת
של הגוף כולל גורמים עויינים לגוף, עכשיו גם המיקרובים הידידותיים במקומם הטבעי, יכולים לחולל שמות באיזור אחר לגרום לזיהום של הזין וכמובן להדביק אותך, פשוט הגוף עם השנים פיתח הגנות במעיים כדי שאותם מיקרובים לא יזיקו לו
(ריקמה רירית, חיידקים ומיצים שונים) אבל לא לפין ולא לנרתיק יש את ההגנות הללו, אבל עדיין רקמה לחה ובד"כ באפלוליות, ואחרי חדירה אנאלית ללא קונדום אי אפשר להמשיך למנח אחר או גירוי אוראלי, שלא לדבר על הדבקה של מחלות שונות לכן חובה להשתמש בקונדום וכאלה שמספיק הגנה מלאה ממחלות והריון, בהצלחה שגיתא

שגיתא

New member
והטיפים עצמם ../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

עכשיו לטיפים באמת: א. גיליתי שהכנה עם אצבע ואח"כ השנייה + התכשיר או רוק מאד מכינים את פי הטבעת קצת מרגיעים את התנגדות השרירי של הסוגר מה לעשות בסופו של דבר זה לא אקט טבעי לאיזור מה לעשות
, גם שימוש בקונדום מומלץ מאד כי הוא משומן וגם מגן על הגבר מזיהומים שישמחו להתפתח אצלו על הפין, וכמובן אם ממשיכים לחדירה וגינלית או תנוחה אחרת לא צריך לנקות יסודי כמעט מספיק להחליף קונדום ולא לעצור את רצף הפעולה המינית באותו זמן ב. דבר שני חשוב לזכור לא לעשות שריר, ההקבלה שהרוב מכירים זה כמו שאומרים לא לעשות שריר לפני קבלת חיסון או זריקה במחט, וכמעט תמיד בשנייה הראשונה למרות זאת אני יוצרת שריר לפני הזריקה אבל ככה בבת אחת מרפה וזה בסדר בקשר לאנאלי זה דומה במקום לכווץ את פי הטבעת להפך תדחפי החוצה בפעם האחרונה בשנייה הראשונה באמת כאב לי ובלחישה אחת המדהים שלי הזכיר לי לדחוף החוצה, תוך שנייה[ שיניתי מצב מנטלי נרגעתי דחפתי החוצה ופשוט התחלתי להנות אפילו זזתי כדי להעמיק או לשנות את עוצמת החדירה, נכון זה ממש לא מחליף, הנאה של חדירה וגינלית או מין אוראלי או ידני בחלקים הקדמיים של של המפשעה
וממש אני לא מתכוונת להפוך את זה למשהו קבוע ברוטינה המינית בכל זאת לא לדפוק את המערכת עצמה ואת ייעודה הטיבעי של המערכת, ואחד הדברים שהכי הצליחו לעזור בקטע המנטלי עד לא מזמן לא הבנתי מה יש לגברים מהחור הזה ואל תבלבלו לי במח אין שום דבר טבעי במין אנאלי, מהנה או לא
, וחשבתי שאולי יוצאים גם ממצאים לא הכי מעוררי חשק
, אז ככה למדהים שלי פעם אחת תוך כדי שהוא משחק לי בפי הטבעת, החלטתי שאם הוא נרתע מהעניין כנראה שזה לא כל כך נורא, אז התחלתי להחזיר פעולה אצבעית משלי תשמעי האמת שזה מאד נעים שם בפנים, האמת שהוא מאד נהנה מזה וזה אפילו שונה מאצבעות בנרתיק, אז בפעם האחרונה של סקס אנאלי החזרתי את עצמי מנטלית לתחושת ההנאה שאני הרגשתי וזה ממש עזר לי הפעם אני מודה כמעט גמרתי מזה (אני כבר מחכה לפעם הבאה
) ואני שמחה לדעת שמידי פעם אם בן זוגי ירצה באקט הזה, אוכל לספק אותו ביתר נכונות ושיתוף פעולה מקווה שעזרתי
שגיתא

תשובה פשוטה יותר

גם לחברה שלי כאב ועדיין קצת כואב אבל בהתחלה ממש כאב לה וניסינו כל מני חומרי סיכה ולא כולם טובים גם לאישה וגם לגבר עד שעליתי על השיטה הקלה יותר פשוט לוקים חומר סיכה וכשמנסים להכנס הבחור או הבחורה צריכה לשפשף את הכוס (די אתן לא מצפות ממני להגיד ואגינה) ואז החור נפתח לבד לאת לאת אבל ממש הבדל גדול הוא גם מקבל את הבחור יותר בקלות והשיפשוף ממש מעלים הרבה מהכאב לא לגמרי כמובן אבל עם הזמן מתרגלים כמו שבתולה כואב לה בהתחלה והיום חברה שלי גומרת ככה ומאוד נהנת (למזלי חחח) בקיצור תנסו תהנו שיפשוף נעים לכולכן בהצלחה

חחחח או לעשות את זה בשלישייה

ואז כאשר את על 4 והשלישי/ת מתחתיך יורד/ת ומלקק/ת לך בזמן שהשני חופר אותך אנאלית,,,,אךךךך אךךךך שווה לנסות

למעלה