אנאלי

big0072

New member
אנאלי

האם מישהי יכולה להסביר איך מבצעים אנאלי מבלי להכאיב

הזוייה

New member
נכנסים בדלת האחורית

אוראלי זה לא מין מעיים ממולאים ששמים בחמין? או חמין שעוטף מעיים ממולאים? לא לכל אחת זה מתאים ומצריך תנועות איטיות ורכות ואף להשתמש בחומרי סיכה נעימים על מנת לקבל אפקט חיובי בזמן החדירה. יש סברה שזו הפנטזיה של כל גבר להיכנס מאחור, אבל לפני כן יש לדעת קצת על החור השחור. יש בו עצבובים שלעיתים מגעים לדופן הנרתיק האחורי ומכן ניתן להגיע לזעקות שבר עד שיגרמו לסדקים בתקרה . מצד שני החדירה עלולה לגרום לכאב כי השריר שחובק את פי הטבעת נכנס למצב הגנה שמשהו לא מוכר נוגע בו והוא מפעיל כמו מלתעות את כל השרירים שמסביב. בקיצור נא לא לדחוף עמוק מידי ואגרסיבי מידי, תשפוך הרבה חומר סיכה, תערבב, עד שתזכה למשהו לח ודביק. עדינות זה סוד הקסם.

מסכימה איתך חלקית ויש לי להוסיף

החלק האחרוי הזה הוא אכן רגיש מאד אבל לא עד כדי כך שזה סיפור גדול. סוד הקסם הזה, שהוא קסום בהחלט, מענג ביותר ואני יכולה להבין כל אישה שמכורה לזה, וגם.. כל גבר שמשתוקק לזה, הוא באמת רמת ההכנה, הרטיבות והחום שמפעילים לפני. לא מסכימה איתך על "אל תחדור עמוק" כי כן, תחדור רק עמוק. לא כי זה הדבר היחיד שכיפי, אלא כי בשליש הראשון של החדירה יש תחושה מעצבנת ביותר ואפילו כואבת, ולא נעימה של התכווצות שרירים והסחת הדעת, ולכן חשוב לחדור עמוק יותק, ולא לצאת עד הסוף. אני אישית התנסיתי בחדירות עמוקות וחזקות בקצב שאינו משתמע לשני פנים אבל רמת החרמנות היתה בשמיים וגם רמת ההידלקות לפני. כך שהכל תלוי, אבל אפשר, אווה, בהחלט אפשר :) בהצלחה.

למעלה