אנאלי

אנאלי

אני וחבר שלי מנסים לעשות מין אנאלי ובדרך כלל זה נורא כואב לי אבל היום בפעם הראשונה שנינו הצלחנו להנות מזה. הבעיה היא שבכל הפעמים, כולל היום, יש לי כאבי בטן נוראיים. האם זה נורמלי? מישהו/מישהי מכיר את הבעיה? וחוץ מזה ראיתי שיש פה הצעה לעשות חוקן לפני מין אנאלי או אפילו רק לנקות עם זרם מים, רציתי לדעת אם יש אופציה אחרת במקרה שזה קצת יותר ספונטני או למשל באמצע הסקס. אם למישהו יש הצעות אני אשמח תודה

TopSound

New member
תחרבני לפני...../images/Emo178.gif

יש לך פילים בקנה...

מיים, רוק ורגיעה

חוקן עושות בחורות לפני צילומים לסרטים כחולים, איפה שצריך סקס של כמה שעות. אפשר אבל בהחלט לא נחוץ. חשוב מאוד להרגיע את האזור לפני ואחרי, כל אמצעי אפשרי. שיהיה בהצלחה. <אחוז קנאה>

TopSound

New member
למה את חושבת שאני צוחק?

אני רציני לגמרי, את צריכה "להתרוקן" לפני החדירה. אין דרך להגיד את זה בעדינות פשוט יש צואה שמחפשת דרכה החוצה והחדירה דוחפת אותה חזרה פנימה ומפריעה לעבודה של המעיים לכן הכאבי בטן...

לא בעד מין אנאלי

מזוהם מידיי לדעתי אף על פי שאני לא אנטי לחלוטין... אבל אם ניסיתם כמה פעמים וזה כואב - אז למה לך? מיותר.

בעקרון אתה צודק, אבל...

תראה בעיקרון אתה צודק, גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אם כואב אז בשביל מה זה טוב. הקטע זה שחבר שלי מאוד אוהב את זה ורציתי שנצליח בשביל שיהיה לו טוב וקיוויתי שאולי מתישהו זה יהיה טוב גם לי, והנה הגיע היום ובפעם הראשונה גם אני נהניתי, אפילו מאוד נהניתי, אבל הכאבי בטן שמגיעים אח"כ פשוט בלתי נסבלים וזה הורס לשנינו- לי כי כואב ולו כי הוא מרגיש אשם...

אלה1000

New member
אם כואב לכם אתם לא עושים את זה נכון

(מצטערת שהתפרצתי אבל זה ממש דורש התייחסות) צריך להשקיע הרבה יותר זמן לפני להשתמש ב - KY לגרות את האזור עוד ועוד ועוד עד שהגוף שלך נרגע ועד שהפתח נעשה נינוח. צריך להתחיל עם אצבע. ולאט לאט לכגורת את האזור ואת זאת שצריכה לקבוע את הקצב של החדירה לא הוא אם תהיו עדינים ותלכו עם הגוף ולא נגדו זה לא יכאב.

ל-אלה 1000

טוב שהתפרצת כי אני שמחה על כל תגובה, אבל הבעיה היא פחות הכאב בזמן האקט ויותר הכאבי בטן המדוברים שמגיעים אחר כך. כי שבסופו של אנחנו כן עושים את זה נכון אם הצלחנו להגיע למצב ששנינו נהנים ואני אפילו מצליחה לגמור - מה שהיה נראה לי פעם בלתי אפשרי במין אנאלי. ובכל מקרה ברור שאני קובעת את הקצב ולא הוא, ולזכותו ייאמר שהוא מאוד עדין ומתחשב בנושא הזה והוא עושה הכל כדי לגרות ולתת לי להרגיש הכי נוח בעולם. ודרך אגב, סליחה על הבורות אבל מה זה KY?

חופ שיה

New member
נשמע שהכאבי בטן שלך

זה עניין אחר לגמרי ולא קשור ישירות לסקס אנאלי אלא יכולים להיות קשורים לפחדים שיש לך מהכאב שנגרם לך בסקס אנאלי. אז יכול להיות שזה פיסכוסומטי ויכול להיות שיש לך משהו ששווה בדיקה אצל הרופא משפחה שלך.

דגנילי

New member
אני דוקא חושבת.. וכמעט בטוחה..

שזה קשור לכאבי גזים.. בזמן האנלי נכנס אויר לתוך פי הטבעת. אחרי הסקס, לכי לאמבט שבי בתנוחת צפרדע ונסי להוציא כמה אויר שאת יכולה - בעיברית תקנית: להפליץ, להפריח. ואחרי זה גם כמה זרמי מים עם סבון. אחרי כמה זמן הכאבים עוברים לך? כמה זמן הם נמשכים? אחרי כמה זמן יש לך יציאת צואה אחרי המשגל האנלי?

seymore butts

New member
לא הבנתי למה צריך ללכת לאמבט

מה אחרי שחבר שלה חדר לישבנה הוא לא מפרגן לה להפליץ לידו? הרי הוא זה שמילא אותה בפלוצים. למה היא לא יכולה להשתחרר בנוחיות של מתחת לשמיכה?

חופ שיה

New member
זה משהו שאני שומעת פעם ראשונה

מאז שאני מתעניינת בסקס אנאלי לעומק
. אם יש לי תחושה של חירבון אחרי סקס אנאלי , אני נכנסת לשירותים ומרוקנת מה שצריך להתרוקן וזה בד"כ לא אוויר. את מדברת מניסיון ?

דגנילי

New member
אני לא יודעת למה אתם מתפלאים כל כך.

להפליץ בתוך השמיכה לא תמיד עוזר.. או יותר נכון משחרר. וכן, מנסיון.

הכאב לפעמים מתחיל...

בזמן הסקס, אבל שוב, אני לא מדברת על כאב בפי הטבעת אלא כאב פנימי ואחרי שאנחנו מסיימים זה עובר לבטן ואז זה יכול לקחת גם כמה שעות עד שהכאב עובר... מה שגורם בינתיים בעיות גם בסקס רגיל... ובקשר ליציאה, זה לא קבוע, לפעמים אפילו למחרת

niRa1975

New member
../images/Emo13.gifאהה אני יודעת

שלי כאב בבטן,,,בסוף התברר שזה אפנדציט,,,אולי זה זה.? למען האמת לא צריך לכאוב לך, אבל אם יש לו גדול ואת קטנה זה מגיע לבטן ואז הוא צריך להיות עדין יותר,,,זה קרה לי לא מזמן עם בחור שיש לו ענק והרגשתי כאב חד בפנים,,,אבל הוא היה חמוד
ועצר קצת והבנתי שהכאב בא בגלל שכל הזין בפנים, צריך אולי למצוא תנוחה נוחה וגם שלא תהיי לחוצה כי זה גם משפיע. תהני

מזוהם אבל מושלם...(סתם, סתם, כנס..)

מין אנאלי אולי לא כל כך סטרילי אבל הוא אחד המענגים שיש (לטעמי) פשוט עושים את זה בזהירות (למען לא להדבק בפטריות
). מזמן לא הכרתי גברים אנטי-אנאלי...מוזר

daniella1980

New member
מכירה כמה דווקא. מה מוזר בזה

בכל זאת יש קונוטציות לא הכי נעימות מהאיזור הזה.

למעלה