אנאלי עם אוראלי

חופ שיה

New member
עוד לא

עמדו מולי 10 גברים עירומים ואוננו מולי.

חופ שיה

New member
היי היי תרגיע

אני לא לוקחת כל אחד שקופץ , אני דווקא מעדיפה אותם שוכבים.

פוEט

New member
לא ניסיתי וכדאי ש

אם תעשי זאת לחבר שלך, תודיעי לו לפני זה!

חופ שיה

New member
דעתי חיובית ביותר

ורק למי שרוצה בזה באמת. האקט הזה ממש לא מוזר שכן כמו שאמרו לך מרכז העונג המיני של הגבר נמצא ב-5 ס"מ הראשונים במעלה החור האחורי (בתנועת אצבע של - "בוא הנה " כאשר הגבר שוכב על הגב או עומד מולך) , זה נקרא בלוטת הערמונית שיכולה להיות מקור הנאה עצום עבור הגבר מלבד הזין שלו.:)

מי שלא התנסה בזה מפספס עינוג

שהוא לא מעלה על דעתו שקיים בכלל. זה לא חייב בכלל לבוא בעת ובעונה אחת עם מציצה. אני יודע שכשחוויתי בפעם הראשונה חדירה לפי הטבעת זה גרם לי לשאגות הנאה בלתי נשלטות ולתחושה של אובדן שליטה מוחלט במובן החיובי. מי שיש לה דילדו או אפילו ויברטור (את האחרון עוד לא יצא לי, מת לנסות) שהיא מוכנה לתחוב לישבנו של הפרטנר שלה (ברגישות ונחישות כמובן), תידהם לראות ולשמוע את התגובות. הבעיה כשזה בא יחד עם מציצה שזה עשוי/ עלול לגרום לאורגזמה מיידית אצל הגבר.

מוסיף אישור נלהב

כיף מיוחד, אפשר ומומלץ לשים קונדום עם הרבה KY על אצבע אחת ואח"כ על שתיים. מאוד לא מומלצות ציפורניים. כמו כל דבר שקשור לפי הטבעת, הרבה זהירות וסבלנות. השריר הזה עדין ומיועד לדברים שיוצאים ולא שנכנסים. עושים את זה בשלבים ועם הרבה KY, אני מקווה שתחזרי אלינו עם סיפור הצלחה מעורר השראה :)

mistero

New member
התנסיתי

זה ממש מוסיף...וגם נעים rimming, שזה בעצם ירידה כמו לבחורה..אבל לחור מאחור
ויש בחורות שממש נדלקות מזה, מנסיון , ואחרות שנגעלות מזה בטירוף, לתת ולקבל....אז זה פשוט תלוי בבן זוג.

למעלה