אנאלי עם אוראלי

ynana1

New member
אנאלי עם אוראלי

קראתי מאמר על סקס אוראלי/מציצות.... והיה שם "תוך כדי מציצה תחדירי אצבע לפי הטבעת של הגבר" היה נשמע לי מוזר... מה דעתכם בנושא? התנסתם?

שמעתי על זה רבות...

אך טרם התנסיתי מסיבה מאוד פשוטה שאני עם ציפורניים
סתם חבל לי על הגבר
אבל ממה שאני שמעתי, יש גברים שנהנים מזה BIG TIME

אז ככה..

זה נכון לגבי בת הזוג שלי.. כאשר אני יורד לה אני גם מחדיר לה אצבע לפי הטבעת ועם השילוב של הלשון, השפתיים, היניקות וישבן, כולל לטיפות ונגיעות גם באזורים אחרים- זה עושה את העבודה טוב מאוד! לגבנו, זה בהחלט נכון- אם את רוצה לענג את בן זוגך- נקודת הג'י של הגברים נמצאת בישבן, ממש על הדופן העליונה הימנית (תנועת בוא הנה..) לא מחדירים את כל האצבע.. קצת יותר משליש ואז זה עושה את העבודה- מגעיל אותך? שימי כפפות! האיזור הזה פעיל אצל גברים הרבה יותר מאצל נשים בדרך כלל. בהצלחה !

זיגזג

New member
../images/Emo178.gif

זו דעתי בעניין! התנסיתי, פעם אחת בלבד לצערי! אין לי באמת מושג מה היא עשתה שם.. אבל זה מטריף את החושים לגמרי...

wild orchid

New member
התנסתי

מטריף!כאשר בן זוגי יורד לי ומחדיר אצבע או רק לטוסיק או גם לטוסיק וגם לכוס.אני גומרת תוך שניות. זה עובד מצויין גם אצל גברים-כשאני מוצצת לחבר שלי ומחדירה לו אצבע לטוסיק-זה מחרפן אותו.מוסיף למציצה המון.האמת גם אני נהנית לזיין לו את הטוסיק המדהים שלו.אפילו וויתרתי על בניית ציפורניים לטובת התענוג...

j o s h u a

New member
מטריף

מנסיון, זה מטריף את הגבר, במיוחד אם את מוצאת את נקודת הG שלו. לדעתי 2 אצבעות יעשו עליה עבודה טובה יותר. תכניסי בערך 2/3 אצבע פנימה, ותתחילי לעסות קלות בתנועת "בוא אליי". גם ליקוקים של פי הטבעת תוך כדי מציצה הם עונג משובח. בהצלחה, ספרי חוויות

ובכן

ליקוק של החיבור בין הביצים לפי הטבעת מוביל לתגובות הסטריות (טובות), לתודות, פינוקים ושאר טובות הנאה.. הבחור פשוט משתגע.. תרדי לו, תמשיכי לרדת וללקק את איזור פי הטבעת, ולהמשיך ללטף, לגעת ולעשות מה שאת רוצה עם הזין, והוא יוקיר אותך לנצח נצחים

לצערי, לא כולם אוהבים

שמחדירים להם אצבע, או כל חפץ אחר לפי הטבעת, אבל אלה שכן- אומרים שהגירוי אדיר.

seagate

New member
אני מאוד אוהב,

ספציפית תוך כדי מציצה לא היה לי, אבל בכל דרך ומצב אחר זה היה ממש מטריף...

Jitter

New member
מומלץ ביותר !

וכרגיל - דרושה הפרטנרית המתאימה לניסיונות שכאלו...

מנדהו

New member
היה לי ניסיון חד פעמי

אבל היה ממש כייף , הבחורה ידעה את העבודה.

למעלה