אנאלי -אוראלי

cruise

New member
זו שאלה, הצהרה, או חקירה ממשלתית?

תוקם מייד ועדה בינמשרדית לבדיקת ליקוקי התחת ובדיקה האם ניתן להכניס זאת תחת BDSM.... בכל מקרה, אם לא כאן אז תחת משהו אחר, ובכל מקרה תחת...

לקי2

New member
מילים כדורבנות

לא ניתקלת בניק שלי - כי אני חדש כאן קצת יותר רצינות בבקשה (כשאתה מתייחס לשאלה )

cruise

New member
הייתי מתייחס לזה כשאלה

אם היית אתה מתייחס לזה כשאלה. רק כתבת משפט, ללא סימני שאלה, ללא תהיות, ללא הבהרות. ואם אתה חדש, אז גש קודם לפומלית, קבל קפה ועוגיות, תתרווח ונסח מחדש את השאלה.

לקי2

New member
אתה מאבחן אותי בין השורות ?!?!?

תוסיף סימן שאלה ותענה

קרוז באמת../images/Emo70.gif

עוד לא ענית, וזה נרשם. אמרו לך גם להוסיף סימני שאלה. אנחנו נחכה עוד הרבה זמן? בכל מקרה, אא אל תפנה אלי גולשים כרגע, אני עסוקה קצת

לקי2

New member
פשש,,, מעשה פלאים

הדו שיח בניכם מסביר הכל סלאשששששששששששששששששששש.....

חומד

השאלה שלך לא היתה ברורה. עובדה שאף אחד לא הבין מה שאלת. קרוז ניסה להגיד לך את זה בדרך אינטיליגנטית, ובמקום לנסח שאלה בצורה נורמלית, בחרת לתקוף אותו. יש לך שתי אפשרויות- לנסח שאלה נורמלית ולזכות לתשובה רצינית (ראה למשל אחרים ששואלים כאן) או לוותר ולעשות צחוק, ולקבל בתמורה יחס כמו כל טרול אחר

לקי2

New member
או קי האני באני ננסה שוב

אני שואל לגביי התוכן תחת השם BDSM שולט ונישלט זה התפקיד של כל אחד מבני הזוג אני שואל על מה שעושים יחד אל תגידי לי שזה כל מה שעולה לראש אני לא מכיר את התחום ואולי יש בי את זה או שהתנסיתי בחלקו ואולי אני כלל לא מודע שנכנ תחת הגדרה זו קצת פירוט בבקשה ואולי דוגמאות ובבקשה בבקשה אל תפני אותי למאמרים תעני לי על קצה המזלג ולגבי רימינג - אני שואל אם זה חלק בלתי נפרד מהקטגוריה

לעניות דעתי, לא (לגבי הרימינג).

רימינג מקובל גם כחלק לגיטימי לחלוטין של סקס ונילי. זה יכול לשמש כאמצעי ב-BDSM (השפלה, חינוך, הפגנת מחויבות מוחלטת, וואטאבר), אבל זה גם יכול לתפקד כדרך עינוג ידידותית למשתמש, כמו כל טכניקה מינית אחרת. הייתי משווה את זה לסקס אוראלי רגיל. גם סקס אוראלי רגיל יכול לשמש כאמצעי ב-BDSM (השפלה וכפייה וכאלה), אבל לא "שייך" ל-BDSM. וגם סקס אנאלי ככה. ואתה הרבה יותר נחמד כשאתה מנומס, ושואל שאלות מפורטות.

לקי2

New member
יש לי ראש מאוד פתוח ומשוחרר

זה יפה שאני יכול להוציא משהו עמוק מתוכי לשים על השולחן ולגלות שאני כבר בדיון (שאני לא לבד בתחושות ובתשוקות) קצת מבאס להכיר מישהי (אקסית) שהגבולות האדומים שלה הם בעצם רסן להנאה שהיא לא מכירה... הסקס הייה מטריף אבל תמיד אמרתי שהגיוון הוא שנותן חיים ארוכים כל עיניין בנוגע לישבן זה הייה מילה גסה... קל הייה לה להגיד לא, לדבר שהיא לא ידעה ואפילו לא פינטזה כל אחד ותאוותיו שלו אבל לשים כך סתם מחסום מבלי לנסות קשה לי להבין

לכל אדם יש גבולות,

וגם אם הם נראים לנו שרירותיים, ברור שמבחינתו יש להם משמעות. בחברה שלנו, החינוך לזה שהישבן הוא מקום מלוכלך (דבר שאינו רחוק מהמציאות, אם כבר מדברים) הוא כל כך חזק, שלרוב האנשים, נדמה לי, יש עכבות כאלה. אני בטוחה שגם לך יש מחסומים שעליהם תגיד לא בלי לנסות. למשל, רוב האנשים יסרבו להתעסק בצואה, בלי לנסות בכלל. רוב האנשים יסרבו לפעולות שמקיזות דם (חתכים, דקירות וכדומה), בלי לנסות בכלל. רוב האנשים יסרבו לגילוי עריות, בלי לנסות בכלל. אז מה, זה לא בסדר, שיש גבולות שלא עוברים אותם אפילו בלי לנסות? ברור שזה בסדר. עכבות שאינן מבוססות על שיקול רציונלי או על התנסות הן דבר נורמלי וטבעי בבני אדם, חלק מאיך שאנחנו בנויים. וכל עוד זה לא פוגע בתפקוד שלנו, ראוי לכבד את זה.

לקי2

New member
את למעשה נוגעת

על קצה המזלג בהגדרה של טוב ורע כמובן שזה אינדיבידואלי אז גם אם יש גבול מסויים אפשר לקבל את הדברים/מעשים כהמלצה מבן אדם שאת מוקירה ומעריכה (לא מדובר פה בחולה נפש ואינטילגנטית) וכמו שכתבתי לך למעלה יוצא שהדברים עולים בקנה אחד והניסיון לפחות מתבקש

blabla64

New member
תהייה

אז אני קוראת את הכתוב בענין ולא מבינה דבר אחד קטן שמבלבל אותי לחלוטין: מה זה רימינג????????????????.

לקי2

New member
בשביל מי שלא מכירה

עדיף שתתני לה הגדרה יותר לבבית מאשר שתהממי אותה בנוק-אוט

מה אתה מבקש?!

שהיא תכתוב: עיסוי לשוני של נקב העכוז???? נריסה הגדירה זאת הכי ברור ותמציתי שניתן. אתה מהמחלקה למתן ציונים לכותבים? מה זה נוק -אוט?

לקי2

New member
המורה ללשון לשרותך

(הפעם בעיניין התחבירי) נוק אוט = knock out מילה הלקוחה מעולם האיגרוף (ולא רק...) בו נותן המתאגרף מכת מחץ ליריבו ומפיל אותו לריצפה ומנצח בתחרות לגבי ההגדרה הקודמת, אני חושב שהתחושה שווה מיליון מילים... מתנדבים בבקשה

למעלה