אנאלי -אוראלי

אתה מורה ללשון../images/Emo151.gif

כפי שאני פינצטה של שען מרחוב אלנבי. 1. מה העניין עם תחביר? זה לא תחביר! 2. כבר הסבירו לך שמאייתים נוק אאוט 3. יש לך בעייה. "קטנה". מרוב רצון טוב, אתה לא חש שהנך ווכחן בלתי נלאה. לולא היית מבצע הפגנת שרירים, כשאנשים אמרו לך בצורה כנה וישירה, שההודעה שלך אינה ברורה- לא היית שומע ממני את זה. כשאתה מנסח משהו ערפילי בלי לשים לב לתחביר (סימני פיסוק הם חלק מהתחביר)- אתה מתחיל לבעוט, להתגונן, לחפש פגמים אצל המבקשים לעזור לך. או להבינך כדי לתת מענה. בבקשה, צא מהרוח האגרסיבית משהו, ולא תצטרך להתחבט בלחנך כותבת מוכשרת כמו נריסה. תרגיש שהפתיחות יפה לשיחות על סקס.

לקי2

New member
WOW

1. איך יכולתי לכתוב תחביר ממש חוצפה 2. אני מתנצל על הא' החסרה זו מילה לועזית ואני מקווה שאין שגיאות כתיב הוד מעלתך 3. אני לא מחנך אף אחד 4. אל תצעקי בבקשה 5555555555555555555555555555555555555555555555555555 אם את שליח-רצון-הטוב איך זה שאת מחנכת מחנכת אותי על גבי הפורום אני עדין תתנהגי איתי בכפפות של משי

טוב, שולחת לך ../images/Emo121.gif

מלטפת ומרגיעה. רק אל תרגיש

blabla64

New member
תודה לכולם ההסברים

ועל נסיונות ההגנה על ותמימותי.
בלהבלה

cruise

New member
לפני ההוראה שקיבלתי מפומלית

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

למעלה