אן %$*#^ בלויוובל

Einatm

New member
אן %$*#^ בלויוובל

אני עוברת שבועיים מאוד מאוד עמוסים בעבודה ומלבד הדיקור השבועי רציתי לפנק את עצמי בטיפול שיאצו חד פעמי, להרגעה. אני מתקשרת למכבי טבעי ומה התשובה של הפקידה - לא מאושר לך שיאצו. - מה??? מאושר לך דיקור או רפלקסולוגיה אם את רוצה שיאצו את צריכה לקבל אישור מהרופא המאבחן. אתם קולטים? טמטמום כזה הרבה זמן לא ראיתי.

זה עונשך!!!../images/Emo6.gif

תגידי להם שמנהלת רפואה משלימה של
אישרה לך שיאצו , אולי זה יעזור..
וברצינות , זהו מחיר הביוקרטיה .. גשי לרופא וקבלי אישור או לכי לחברה שכבר הזמינה אותך לטיפול פינוק לפני שנה..

Einatm

New member
החברה יקרה לא באייסי כדי שנוכל

לקבוע.. ~לשון~ אצלנו בנענע זה סימן להוצאת לשון

הצעת ייעול?

במרפאה בה אני עובד, מקובל שבמקרים כאלה לא מפנים מטופל בחזרה לרופא הממיין, אלא רק מעבירים אליו את התיק הרפואי עם בקשה לאישור. הרי כל המידע כבר שם, אין צורך לבזבז לשניכם את הזמן ולך את הכסף... אולי תציעי להם להתייעל?

Einatm

New member
מעבר להצעה הסברתי להם

שבן אדם לא צריך אישור לגבי סוג הטיפול שלו, כולנו אנשים בוגרים מה גם שמדובר כולה בטיפול חד פעמי למטרת הרפיה בלבד. עדיין - לא מקובל.

yoelnd

New member
זוכרים את הדיון הקודם בענין?

עוד חיסרון דיבילי (די דבילי- במילה אחת!) וכאן המקום לפרטי שיכול לכוון את הטיפול גם כפינוק וגם כטיפולי! ואגב, את "מבזבזת" לך טיפול מתוך המותר לך פר שנה במחיר מוזל?!

Einatm

New member
כל מבוטח של מכבי זכאי ל-16 טיפולים

בחצי מהמחיר, ואם אני כותבת שהדיקור שלי הוא שבועי קבוע אז ככל הנראה עברתי את מכסת המגיע לי, לא?

מה דעתך על "החלפות"?

יש לי כמה חברים מטפלים ואנחנו מחליפים בינינו "טיפולי תמיכה וכיף", נשמע לי בדיוק מהזן שאת רוצה... משהו כמו "קהילת מחרוזת". מה דעתך על הרעיון?

Einatm

New member
תודה אבל יש לי מעט מאוד אנרגיה

כדי להשקיע בשלב בזה בלתת ואני לא בן אדם שמתמסר בקלות לכל אחד, הדברים צריכים לבא מתוך בחירה שלי.. אני מעדיפה לעיתים לסבול או לא לקבל אם מי שרוצה לתת לא מקובל עליי.. אבל תודה בכל זאת..

Einatm

New member
הבירוקרטיה אולי מטומטמת, אבל

המטפלים.. לכל המלעיזים, החכמים הגדולים ואולי אפילו אלה שלא מסוגלים לפרגן למי שנמצא במסגרת... אתמול, המטפל שלי, ראה שאני אכן זקוקה לאקסטרא יחס ולכן הודיע לי שאני נשארת לנוח עם המחטים שעה. כן, פי שנים מהמקובל. אז מי אמר שהטיפולים דרך הקופה לא מומלצים? כמו בכל מקום, השאלה היא האדם ואם מתחברים לאדם הנכון, אז זה לא ממש משנה איפה מטופלים וכמה משלמים על זה. בקיצור, יואל (אם אני לא טועה) ושאר המלעיזים, אתם יכולים קצת ללמוד לפרגן, לשלוח אור ואהבה מהשפה לחוץ זה הדבר הכי קל לעשות.

למעלה