אן או ג'קומו?

איריסג

New member
אן או ג'קומו?

מחר יש לחברה הכי טובה שלנו יומהולדת. מדובר על בשלנית משהו משהו (שאופה עוגות שוברות דיאטה שזה אסון!). חשבנו שיכול להתאים לה כמתנה שובר לסדנת בישול (שתרחיב אופקים....). לו הייתם צריכים לבחור - האם הייתם קונים שובר של אן אומנות המטבח או של ג'קומו? (היא אוהבת את האתר של ג'קומו כמקור מידע, אבל אני לא יודעת מה רמת הסדנאות שלו) או שמא המלצה אחרת באזור המרכז / השרון? יומההולדת היא מחר כך שאני צריכה לקבל החלטות היום.... תודה רבה!
 

cookie13

New member
ג'קומו, ללא ספק!!

הוא מלך! סדנאות אצלו הם חוויה, מעבר למה שלומדים, הוא איש מקסים עם המון המון ידע ואהבה לאיטלופילים כמוני, ג'קומו לוקח ובגדול!
 

גסטרו

New member
באן יש מגוון מורים ונושאים כך

שלמאושרת יש אפשרות בחירה רבה. אצל ג'קומו זסדנה יותר חוותית מאשר לימודית ויותר למי שצריך ידע בסיסי. הייתי קונה שובר של אן ללא ספק או גרובשטיין שזה על אותו בסיס .
 
מה עם "עושים בישול"?

אני מרגישה שאני כבר עושה פרסומת וסה"כ ההמלצה שלי היא על סמך מישהי שהיתה שם בסדנאת אפייה ומאוד מאוד נהנתה. וגם למדה לא מעט... (טעמתי!)
 

פ ו ל ק ע

New member
אני מאוד אוהבת את אורן גירון

ובין השניים שציינת - הייתי הולכת על אן. בעיקר בגלל המבחר.
 
למעלה