אמ...

../images/Emo32.gif עזרה דחוף פליז פליז פליז

למישהי יש סיכום על אחד הספרים האלה
אבל ממש יומן קריאה ולא פרשנות של ויקיפדיה. גיליתי הרגע שיש לי מחר מבחן בספרות והספריה סגורה. ואין שום סיכוי שאני אספיק לקרוא בחצי יום. הכל יתקבל בברכה חוץ מהתפסן בששדה השיפון [כי את זה כבר עשיתי]. תודה רבה.

TiKi PooH

New member
אין לי סיכום,

בכל מקרה, את יכולה לקמבן משהו עם הנסיך הקטן.. עזבי שאני רחוקה מלהיות אובייקטיבית בכל הנוגע לספר הזה, אבל אם לא קראת אותו- את מסיימת אותו בשעה, ובטוח יהיו לך המון סיכומים באינטרנט ( מממ ואם אין לך אותו יש לו גרסא אינטרנטית סבירה) והואגםהספרהכימקסיםבעולם. בכלל, אחלה רשימה יש לך פה

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif

יש לי איפשהו במחשב עבודה על 1984. זה לא יומן קריאה אלא בכלל משיעור הסטוריה, אבל עדיין אולי זה יעזור? לא יודעת.

Small talk

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo53.gif

כבר שבוע שאבא מציק לי שאני אבקש מחברים שלי שיצביעו לו, ולא היה לי כוח, ואז היום הוא הבטיח לי שאת הפרס שהוא יקבל הוא ייתן לי, והתחרות נגמרת מחר. אז אם מתחשק לכן - מסיפורי ארץ אהבתי ותצביעו ל'שני זכרונות מלטרון'.

EROTOMANIA

New member
../images/Emo32.gifיואו אני צריכה עזרה או משהו

אלוהים אני לא יודעת מה לעשות כואב לי כל כך אני בוכה בלי סוף כל הפאקינג זמן אני לא יודעת מה לעשות כדי להסיח את דעתי ממנו לא חושבת שהייתה לנו סיבה טובה להפרד בכלל אני מתחרטת על זה כל כך ואני רק רוצה לעוף מהבית של ההורים שלי ולסוע לדירה שלנו ולחבק אותו ולהחזיק אותו ולנשק אותו ואין לי אף אחד אין לי כתף לבכות עליה אין לי עם מי לדבר ואין מי שיקשיב לשטויות שלי יצאתי לעשות שופינג 3 פאקינג פעמים השבוע זה לא עזר, כל הזמן ראיתי זוגות מחזיקים ידיים וחשבתי עליו יצאתי לרוץ והתחלתי לבכות אני בוכה כשאני הולכת לישון ואני בוכה כשאני מתעוררת אני בוכה בעבודה אני בוכה במקלחת אני בוכה בחדר שלי ודיי, נמאס לי וכואב לי ואני מתגעגעת אליו כלכךךךךך בדרך כלל שאנשים נפרדים כל אחד אומר לעצמו "היה טוב וטוב שהיה" או "עדיף לי בלעדיו ממילא" אבל לא עדיף לי בלעדיו! אני רוצה אותו לעצמי אני כל כך עלובה אני כלום בלעדיו הוא האור היחיד בחיים שלי בחיי אני לא יכולה ככה יותר. עצוב לי כל כך. אני כל כך לבד. ריק לי מבפנים. ואין לכן מושג איזו הרגשה נוראית זו. ריקנות. קשה לי כל כך לחייך ולצחוק. ניסיתי הכל. החל מלצפות בסרטונים מטופשים ועד לעשות שטויות עם אחי הקטן כל פעם שאני מנסה לצחוק רק כואב לי יותר אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!! דיי למה כואב לי ככה? פשוט לדפוק ת'ראש בקיר לא יודעת לא יודעת שמישהי תגיד לי שיהיה בסדר מתישהו בקרוב כי אני באמת לא מסוגלת להמשיך ככה.

ani1989

New member
לאט לאט, חייב להיות יותר טוב.

צאי מזה! אולי אתם צריכים להיות ביחד ואולי לא אבל דבר אחד בטוח. זאת לא החלטה של חוסר ברירה! שלחתי לך מסר עם המשך ההודעה. נ.

coolit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מותק, דבר ראשון שתדעי שבאמת זה קורה להרבה מאוד אנשים.. וכולם היו רוצים לחשוב "עדיף לי בלעדיו" אבל זה לא באמת קורה ככה בד"כ.. אם באמת היה קשר רציני.. אחרי שרבתי עם החבר הכי טוב שלי שהייתי מאוהבת בו במשך מלא זמן, והפסקנו לדבר, בכיתי שלושה ימים רצוף לחלוטין, פשוט לא הפסקתי לבכות לשניה והייתי בשוק שלא נגמרות לי הדמעות חח, אחר כך היה חודש שלם שבו כל לילה שמתי לב שבכיתי היום. חודש שלם בכיתי בגללו כל יום!!! האאאא גם אם רע לך וגם אם כן היה לך טוב איתו איכשהו- את יודעת שנפרדתם אחרי הרבה זמן קשה ובכל זאת, עדיף לכם עכשיו קצת מרחק, קצת להירגע, ואתם יכולים גם לחזור, אבל תנשמי קצת.. כי אם את לא יכולה לחיות בלעדיו את גם לא יכולה לחיות איתו.. את צריכה להיות חזקה בפני עצמך קודם [אני יודעת שזה נשמע קלישאתי אבל זה נכון] תירגעי, אל תחשבי עליו כל הזמן, תצאי עם סוגשל חברות כלשהן, לכי לים או לבריכה או משהו, תירגעי קצת.. תנסי ליהנות.. ואני מבטיחה שבסוף זה יעבור! את לא תחיי עד גיל 70 בדכאון, באמת באמת באמת שלא יהיה טוב, תהיי אופטימית, תנסי ליהנות, להירגע, לא להיות כל הזמן בפאניקה של "האא למה נפרדתי מקולין אני כזאת דפוקה היה לנו כל כך טוב יו למה נפרדתי מקולין אני מתגעגעת היה לנו כל כך טוב וואי למה נפרדתי מקולין" הגיע הזמן להרפות, כמו שאומר אחד מידידיי המוזרים..

למעלה