אמ..

אמ..

ספר רביעי כשהוויזלים הרמיוני והארי מכינים את האוהל, כתוב משהו על זה שארתור לא הצליח להדליק את הגפרורים.. ספר ראשון הרמיוני אומרת לפרסי שהיא מתעניינת בשינוי צורה - אז הוא אומר לה שהם יתחילו מלהפוך מחט לגפרור וכאלה... אתם חושבים שיש לקוסמים גפרורים מכושפים ובספר הרביעי הם ניסו להשתמש בגפרורים של מוגלגים??

דנקי

New member
לא יודעת..

אבל נראה לי, כי אז מר וויזלי היה בכלל פריק של מוצרי מולגים..XD אבל גם בשביל זה יש שרשור שאלות קטנות ונצלש"ים..(לדעתי..)

Clementine D

New member
לא Oם למה שיהיו? ../images/Emo108.gif

לקוסמים אין גפרורים, הם פשוט אומרים "לומוס" והוקוס פוקוס [או שזה לחש אחד וזה משליק אור, אני לא זוכרת]

mjlk

New member
איך אתם עולים על זה?../images/Emo122.gif

אתם כאילו יושבים מול הספרים 24 שעות ביממה, ומנסים לחפש מלא דברים קטנים? >< בע חח סם אבל זה מצחיק, פרסי גם ככה אידיוט, והוא בטח מושפע מאבא שלו עם כל החשמלמל שלו אז נפלט לו גפרור בטעות.

Pr0NgS

New member
לא קשור בכלל...

זהו רק שינוי-צורה ממחט לגפרור. אין שום כישוף על הגפרור בדבר הפעולה שלו.

shiran004

New member
../images/Emo45.gif

אני בטוחה שהם גם לא משתמשים במחט כדי לתפור דברים..

2 Mיכל

New member
אולי זה היה בזמן גמר גביע הקווידיץ'

ולכן ארתור השתמש בגפרורים. קוסמים משתמשים בקסם להדלקת אש.

Jade E

New member
לא הבנתם את הכוונה שלו ../images/Emo4.gif

הוא התכוון שלמה שלקוסמים יהיו גפרורים בכלל בשימוש? הרי אם הם ילמדו בשלב הראשון להפוך מחט לגפרור או להפך, זה אומר שהיו להם גפרורים מלכתחילה לא? לפי הספר, גפרור זה חפץ מוגלגי שלא קיים בעולם הקוסמים, אז פתאום להפוך מחט לגפרור? זה כמו שהם ילמדו להפוך כרית לטלוויזיה קטנה

Pr0NgS

New member
לשניהם יש אותה צורה, לכן קל לעשות

את זה, וזה מה שצריכים תלמידי הראשונה. עוד דבר: Match ו-Needle. זה האות M והאות N שבאות אחת אחרי השנייה, וראינו הרבה פעמים שהקסם עובד בצורה אלפביתית.

2 Mיכל

New member
ולמה צריכים להפוך כוסות לצפרדעים?

זה אותו הדבר... זה רק לצורך אימון.

למעלה