אמ... בואו לצ'אט, אני שם!
מ מחפשת דרך New member 27/7/03 #7 כאן שחף בניק של מיכלית! (ועוד מעט מיס פטל תצטרף לחגיגה) זה כיין תירוץ!!! <שחף לא ביקרה בבית המון המון זמן מסיבות שונות ומשונות...>
כאן שחף בניק של מיכלית! (ועוד מעט מיס פטל תצטרף לחגיגה) זה כיין תירוץ!!! <שחף לא ביקרה בבית המון המון זמן מסיבות שונות ומשונות...>
מ מיס פטל New member 27/7/03 #8 הצטרפתי, אבל אני רואה שהחגיגה הסתיימה. טוב, מיסתלתם אותי לגמרי עם הקפה וניל הזה, אבל אני רואה שהסתדרתם יופי גם בלי הגננת. (ועוד מעט השרשור הזה ממילא יידחף להודעות האבודות, ככה שאפשר להתחרע עליו).
הצטרפתי, אבל אני רואה שהחגיגה הסתיימה. טוב, מיסתלתם אותי לגמרי עם הקפה וניל הזה, אבל אני רואה שהסתדרתם יופי גם בלי הגננת. (ועוד מעט השרשור הזה ממילא יידחף להודעות האבודות, ככה שאפשר להתחרע עליו).
מ מחפשת דרך New member 27/7/03 #9 רואים שהיית מסטולה... ../images/Emo6.gif מסטולה זה ב-טי"ת!!! בברכת יש תותים! <מיכלי מרגישה דגדוג בבטן. איזה נוסטלגיה!>
רואים שהיית מסטולה... ../images/Emo6.gif מסטולה זה ב-טי"ת!!! בברכת יש תותים! <מיכלי מרגישה דגדוג בבטן. איזה נוסטלגיה!>
מ מחפשת דרך New member 27/7/03 #6 רק לי נדמה../images/Emo35.gif או שיש פה רטרו חזק של ישנים. קודם מיס פטל. אח"כ uri80 ופתאום שחף. משהו קורה פה... והוא מוצא חן בעיני!
רק לי נדמה../images/Emo35.gif או שיש פה רטרו חזק של ישנים. קודם מיס פטל. אח"כ uri80 ופתאום שחף. משהו קורה פה... והוא מוצא חן בעיני!