אמ

אמ

אני יודע שזה מתנשא, חסר טאקט ולצערי גם חסר תועלת לחלוטין, אבל אני מוצא את עצמי לא פעם ולא פעמיים חוזר לפורום הזה, שלפני תקופה שנראת נצח אך למעשה היא די קרובה, שנה או משו, ובוחן את ההודעות, חלקם מאנשים שזכורים לי מפעם, חלקם חדשים שנכנסו לבוץ הדביק הווירטאולי הזה, חוזר לביקור צפייה מרחוב ונזכר בתקופה ההיא. תטופת הטקסט האינטרנטי שכל חרדי שמוציא את האף החוצה חייב לעבור, מין טקס טבילת אש לפני שיוצאים לנשום אוויר ולראות עולם. חברים, ידידות, אנשים ומודרות, החיים קצרים מידי בשביל למצוא זמן להתלונן על אהבה חסרה, במקום ללכת ולמצוא אותה, בחצרות, בקרנות זווית, אפילו השייקר בפייס היא אופציה, אני לא מדבר על הצעירים שבאו הנה לראות מה זו המילה הזו, 'שידוכים', שמתקרבת אליהם בצעדי שדכנית זקנה וממורמרת גדלים והולכים, כי אם על העתיקים שבחבורה, שבעי האכזבות, העייפים ממרוץ ה'הוא ירא שמיים', 'אין תוכה כברה', לכן לכם, האמינו בעצמכם, ומי שקרע את ים סוף לאבותינו יקרע את אוקיינוס חייכם, בקרוב. \ בהצלחה. געגועים.

אבל תפוז הוא לא טבילת אש. הוא טבילת אש למי שחושב שהוא כזה.

קליט

New member
הלו, טבילת אש ?

אצל הרוב הגדול יש רדיו בבית ככה שאנחנו מכירים את העולם, ואין פה `טבילת אש` . נכון שיש לדעת איך להתמודד נכון עם התועבה הכפירה והליצנות שיש בתפוז

קליט

New member
לא הייתי קורא לזה

טבילת אש, זה אכן מבלבל כהוגן . כשאתה שומע רדיו וקורא ומקשיב להרצאות תורניות אתה יודע שיש דיעות מנוגדות לשלנו אז אתה לא מתבלבל מכפירה וליצנות על התורה . בקשר לתועבה, אוקי, אז יתכן ואתה נופל בזה, וממשיכים הלאה, גם לפני כן קמנו ונתעודד

מין טקס טבילת אש...?

בוא נסחף עוד.... לא כל מי שנמצא פה,לקח אתזה כצעד ראשון להכרת החלל החיצון... אולי פה ושם יש כאן דוסים שרופים...שאין להם סיג ושיח בעולם... אבל לדעתי רובנו כן מגדרים כפתוחים..מודרנים שמעורבבים חזק בענינני נט..

קומפי, שנים...

לא חושב שיש דרך לכמת את טיב האנשים וגישתם, ותפוז בפני עצמה אולי שונה במקצת, אולי גדול. אבל תסכימי איתי שכל אותם ה'מודרנים' שואבים את כל מה שלא חרדי אצלם מהנט..

נהה....

אלו ששואבים את כל הידע החיצוני שלהם מהנט זה 'המתפתחים'..המתלהבנים שגילו תעולם מבחוץ.. לדעתי יש פה הרבה אנשים שהפתיחות זה מי שהם!כך הם גדלו..וחונכו... והנט זה חלק מיזה.. יובלות אמוציות!טוב לראותך!=)

פתיחות ברמה של ידע- נכון

אבל אשכרה יצירת קשר עם העולם שחיצונית לשטיבל או לבית יענקב... אני חושב את לא צודקת יקירה.

למעלה