אמ

Invisible Boy

New member
אז ככה...

נגיד את רוצה לעבוד על חברה שלך או מישהו שאת מכירה שלידך את עושה ככה: איפה שכתוב לבקש מפיטר או משהו את לוחצת על "פ" ואחר כך "?" אבללללל בלי ללחוץ SHIFT פשוט ללחוץ על הכפתור שיש בו "?" אחרי זה את מקלידה את התשובה שאת רוצה רגיל וזה כותב לך את המשך השאלה "פיטר, ענה בבקשה על השאלה הבאה:" למרות שאת אפילו לא כותבת
ואם התשובה קצרה אז אחרי שסיימת פשוט תלחצי על "?" [בלי SHIFT] עד שתגיעי ל "פיטר, ענה בבקשה על השאלה הבאה:" אחר כך תרדי לשאלה תכתבי את השאלה ואז אנטר.... אבל קודם תשאלי אותה מה היא רוצה שתשאלי את פיטר ואת התשובה.

מה אתה חושב שזה ככה?

חברה שלי , אמרה לי אחרת ... נוו טוב , אני יצטרך לבוא אלייה ולבדוק בעצמי איך האתר הזה פועל

אני לא ראיתי את התשובות שלו בעיניים.

כך שאני מתחילה להיות קצת סקפטית , לבינתיים ... עד שאני יגיע לחברה שלי ואראה על מה מדובר
ו-
על האינפורמציה הקצת הזויה על האתר "פיטר נשמה וירטואלית".

Conviction

New member
נהה, זאת בטוח לא העטיפה.

התמונה של ארבעתם לקוחה מתמונה ישנה, ופשוט חתכו את קוו. [יש לי אותה איפשהו על המחשב, אבל אני לא מוצאת כרגע..] וחוץ מזה, רואים שזה ערוך בפוטושופ. O_O לגבי השם, יכול להיות שזה אמיתי, אבל אני בספק.

Conviction

New member
ממ.. אובססיה לבויז, או משהו כזה.

הצורה שהם עומדים בה פשוט הייתה מוכרת לי, וניסיתי להיזכר מאיפה.. ופתאום קלטתי.

פונגיפי

New member
אמממ מה?

לא הייתי פה המוווון זמן ופשוט אני לא הבנתי.. יוצא דיסק של ארבעתם יחד?!?!?!?!

כן , עוד איזה חודש או קצת יותר ...

יצא לארבעת חברי הבאקסטריט בויז אלבום חדש שבו בפעם הראשונה לא משתתף זקן השבט - קווין . שפרש לפני שנה מהלהקה ... ותגידי מי את ? אני לא מזהה את שם המשתמש ...

למעלה