אמ, שלום?

Yvaine

New member
אמ, שלום?

כבר זמן לא מועט שאני מתלבטת האם לפתוח את ההודעה הזו או לא, אבל היי, נכנעתי. והנה, אני הופכת לניובית בפורום הזה באופן רשמי. אז שלום, אני איביין (כן, אני פנאטית של ניל גיימן, למי שזיהה). את קריירת משחקי התפקידים שלי התחלתי במשחק הומוריסטי אליו נגררתי באייקון 2003, בו שיחקתי קנגרו. אחרי אותו משחק מוצלח ומלהיב, הצטרפתי לקבוצה קבועה של בני גילי ששיחקו במתנ"ס (ואוי, זו הייתה טעות), בדמות בשם קייטלין (דרואידית חמודה להפליא, אבל בקבוצה הלא נכונה). כשהבנתי את הטעות, פרשתי, והצטרפתי לקבוצה נפלאה בניהולה של ניהאו (שמעתם על הקבוצה הזו לא מעט, כך קראתי), בה גיליתי את נפלאות משחק הדמות, בניגוד מוחלט לנק"ניסטיות שהורגלתי אליה. באותה קבוצה גיליתי גם את האפשרות לשחק דמות שהיא לא נקבה, ושיחקתי את ליאו (לאונרד ק. קנינגהם, מכשף [קוסם?] ושף, וגם סופר וחלילן כשמתחשק), וכרגע מאוד נוח לי עם העובדה שאני משחקת זכרים. עכשיו אני משחקת בשתי קבוצות - - האחת של ניהאו, והשניה שממוקמת ברייבנלופט, והמשחק בה קצת יותר... מפחיד (ובה אני משחקת את רמינגטון סטיל, צייד מכשפות). ובכן, החלטתי, אחרי כל הזמן עם ניהאו, בו אני מבטיחה להצטרף לפורום/למפגשים/לכתוב את ההרפתקאות, לממש את ההבטחות. אשמח להכיר את כולכם
יום טוב, Yvaine.

DDN

New member
ברוכה הבאה לפורום

את יודעת איך אומרים, אם אי אפשר לנצח אותם, צריך להצטרף אליהם. אז את השחקנית של השף שניסיתי לעזור לתכנן?

Yvaine

New member
בדיוק ../images/Emo3.gif

לא סתם ניסית, גם הצלחת (אלא אם אני ממש מתבלבלת)...

ברוכה הבאה

אם כי אישית תמיד סברתי שניל גיימן מוערך יתר על המידה. אחל'ה סיפורים וכתיבה מצויינת, אבל התגובות לבואו לארץ נראו לי מעט מופרזות.

ננסק

New member
אהלן!

נשמח אם תספרי לנו יותר על הדמויות שלך. אצלנו בפורום יש פתגם, "אמור לי את מי שיחקת, ואומר לך מי אתה". אוקי, לא באמת, אבל זאת דרך מצוינת להכיר איזה סגנונות את אוהבת ואיזה שיטות את מכירה.

Yvaine

New member
ובכן, מה תרצה לדעת?

על קייטלין אני לא יכולה לספר לך הרבה מעבר לנתונים הבסיסיים של דף דמות [היא דרואידית בעלת שיער חום ועיניים ירוקות, ויש לה טיגריס מחמד], כי בקבוצה ההיא, כאמור, לא שיחקנו, גלגלנו קוביות. בטיאן העניינים שונים. זה עולם פנטסטי בעל מערכת חוקים מורכבת ומסובכת משלו. אני מניחה שניהאו כבר אמרה בעבר שאנחנו לא ממש משתמשים בספר, אלא יותר מתייחסים אליו כאופציה, כדי שיהיה בסיס משותף. בטיאן, בניגוד לעולם בו שיחקתי את קייטלין, צריך לעבוד בשביל להשיג יכולת כלשהי, או ללמוד קסם. למשל - ליאו היה צריך להתאמן בבישול במספר דרגות בכדי לעלות רמה כשף, ובכדי ללמוד לבצע קסם כמו Feather fall, היה צריך ליפול מספיק, וללמד את עצמו לנתב את הקסם שבו לביצוע הקסם הזה. על ליאו שלי אני יכולה לספר לך הכל (כן, כולל מה צבע התחתונים שלו כרגע
). אני מכירה אותו יותר טוב משאני מכירה את החברים הכי טובים שלי או, לצורך העניין, את עצמי. מה מעניין לספר לגביו? הוא נוטה ליפול ממקומות גבוהים, בין אם זה תלוי בו ובין אם לא [אפילו הקוביות שלי התרגלו לגלגולים נמוכים בטיפוס]. הוא תמים מאוד, ואוהב להשאר כזה (למרות שניסו לשדל אותו לאבד את תמימותו
). הוא לא אוהב לפגוע באף אחד, אבל אם מישהו ינסה לפגוע בחבריו, הוא יעשה הכל בשביל להגן עליהם. ובענייני משפחה? יש לו אחות קטנה, נילאה, והיא החשובה לו מכל. לעומתה אחיו, פיליפ, הוא האדם השנוא על ליאו בעולם כולו. שני ההורים שלו פוליטיקאים, ואותם הוא מתעב [במיוחד בגלל משפטי "למה אתה לא יכול להיות כמו פיליפ?"]. יש עוד בן משפחה אחד שחשוב לציין - - ניל (קורניליוס). בן הדוד הקטן של ליאו, שגם הוא חלק מקבוצת המשחק בטיאן. אה, כן... ובכן, הוא גם ציפור
. רמינגטון? רמינגטון הוא מסובך. כשרואים אותו, נוצר רושם של אדם קשוח ונטול רגש. לרוב הוא אכן כזה אבל כשמדובר באחיו צ'ארלס (ז"ל), הוא נאטם עוד יותר ותוקף כל מי שמעז לפנות אליו. זו אולי הפגנת קשיחות, אבל זו הדרך שלו להפגין רגש. לא מזמן הוא השתגע, ומדי פעם, כשהתשתמשו בטריגר הנכון (אני לא יכולה לציין מה הטריגר, חלק מהקבוצה ההיא קוראים כאן, ואני לא יודעת עד כמה מותר להם לדעת), הוא היה "הופך" לצ'ארלס. זה התבטא בדרך הדיבור שלו, ובמספר תכונות אישיות (הוא היה מחפש אלכוהול, מפחד יותר, מדבר הרבה על אחיו רמינגטון ובעיקר - - מהמר). אחרי הפגישה האחרונה שלנו, הוא אמור להפסיק להפוך לצ'ארלס, אבל מי יודע. ובכן, בגלל שרמינגטון הוא טיפוס מסתורי שכזה, אפילו אני לא יודעת עליו הרבה. אגב, את רמינגטון לא אני יצרתי, הוא דמות שקיבלתי כשהחלטתי לנסות ולהצטרף לקבוצה ההיא, ומאז נשארתי. לעומתו, את ליאו יצרתי מאפס, ועם קייט עזרו לי. אז... מה האבחנה, דוקטור?

ננסק

New member
דיאגנוזה:

הפציינטית הדגימה עניין רב בדמויות מורכבות ואינה שחקנית פלקט. היא מפגינה יכולת הפרדה בין ידע דמות לידע שחקן, וחיבתה לגיימן נותנת לה נקודות נוספות. על כן, היא מאושרת לקבלה לפורום זה על בסיס תנאי. המלצה: כפיתה מיידית במוסד לחולי רוח, כי משלמים לי שם per פציינט.

Nihau

New member
היי! לך תשיג לך שחקניות משלך!

אני טיפחתי את שלי בקפידה במשך ה3 שנים האחרונות ולא אניח לךלחטוף אותם לניסויים הסודיים שלך ביצירת מכניקת על של שיטות משחק.

Nihau

New member
בוקר טוב :)

ברוכה הבאה! גם אותי מעניין לקרוא את התאור שלך לטיאן ודמותך בו.

Yvaine

New member
אכן כך ../images/Emo13.gif

למרות שלא הייתי אמורה לעשות את זה... היה נחמד לעזור קצת לאנשים אותם שיגעתי כל השבוע האחרון

אז עכשיו אפשר לצרף פנים לשם :)

אם את זוכרת את הבחור הגבוה עם הזקנקן שדיבר איתך שם, עכשיו גם את יכולה... :))

למעלה