אמ.. שלום לכם...

LuNaTiC

New member
אמ.. שלום לכם...

אני ענבל, בת 15 וחצי... מישהו שהראה לכם את הכתב שלו פה סיפר לי ש.. צדקתם בדיוק בניתוח הכתב.. אז.. חשבתי לנסות...:) בכל זאת אני חושבת שיש בעיה.. הסורק מגדיל נורא את הכתב, וכשניסיתי להקטין זה יצא די מעוות, ועדיין לא בגודל הטבעי.. אז החלטתי לשים פה את איך שזה היה בהתחלה... אני מקווה שזה לא משפיע יותר מדי.... o_O תודה לכם... -ענבל-

jean

New member
שלום ענבל, הנה דעתי

לפני דעתי, ברצוני לציין שאינני גרפולוג מקצועי, ושאשמח לכל דבר ביקורת והערה, ורצוי לקחת את דעתי בע"מ. הדבר הראשון שעולה מכתב ידך הוא שהוא איטי, מלא בתיקוניים חוזרים של אותיות, הוא לא זורם והוא מכוון כלפי מטה, עם שולים ימניים משונינים ומתקצרים. מזה אני מסיק, שאת בתקופת משבר, נוהגת קצת להתרחק מאנשים, יש לך תוכניות גדולות לעצמך, אבל את חוששת שלא תוכלי להגשים אותם. יש לך פחד משינויים גדולים מדי, לפעמים את מרגישה שדברים רצים מהר מדי בשבילך, ואת רוצה לעצור, להאיט לרגע. את שמך חתמת בצד הימני של השורה (בד"כ בעברית חותמים בצד השמאלי שלה) ושמת רק את שמך הפרטי, בין מקפים. זה מעיד, שאת עובדת הרבה עם מחשבים, משום שהמקום ואופן הכתיבה הוא כמו ב-וורד (כאילו עשית ENTER והפרדת את שמך עם חיצים) ובנוסף ויותר חשוב, שאת חשה ביקורת רבה מבחוץ, אפילו לחץ, לא טרחת לחתום את שם המשפחה, אז יכול להיות שהלחץ הזה גם מגיע מהמשפחה. אני רואה קצרים ביחסים עם החברה והזולת, נובעים מציפיות מופרזות, או חוסר תשומת לב חוזרת. את בחורה ישרה, טובת לב, שיכולה לתרום הרבה מעצמה, רק נראה לי שקצת חסר לך ביטחון עצמי, ושוב כמו לידיד נוסף בערך בן גילך שכתב כאן, אני ממליץ גם לך לקרוא ספרים, בכדי להרגיל עצמך לדפוסי חשיבה מאתגרים.

Marty McFly

New member
הממ... חלק נכון לגביה, אני חושב...

בכל מקרה, מה שמצחיק בקטע הזה, ששנינו מפורום הארי פוטר, ולשנינו באמת אמרת שאנחנו צריכים לקרוא יותר ספרים. סתם, אירוניה קטנה שכזאת... (למרות שאני באמת לא קורא הרבה ספרים... חוץ מהארי פוטר)

הארי פוטר אחלה ../images/Emo63.gif ובמיוחד השלישי

כמובן. מצד שני אם זה הספר היחיד שאתה קורא, אז אתה לא ממש קורא אני חושבת. זה כמו לראות רק את מלחמת הכוכבים, לראות את כל הפרקים, אבל לא לראות אף סרט אחר. קשה להגיד על אדם כזה שהוא חובב קולנוע, לא

LuNaTiC

New member
את צודקת בהחלט.. ../images/Emo45.gif

אבל אני למשל מאז ומעולם קראתי.. וגם עכשיו בערך.. משתדלת! ו.. הייתי שמחה לשמוע את דעתך על הכתב שלי.. תודה, -ענבל-

Marty McFly

New member
הממ.. צודקת!

אבל אמרתי שאני לא קורא ספרים... חוץ מהארי... וצודקת, אבל הרביעי יותר טוב, סורי טו טל יו! ואני עדיין מחכה למה שאת מבינה מהכתב שלי *רמז...* חחח סתם סתם...
דניאל
ואני חייב להגיד, ג´ין: אתה שולט!

LuNaTiC

New member
:))

ובכן... אפשר לומר שצדקת.... זה די מצער אבל נכון.. מאוד נכון.. למרות שאני דווקא קוראת.. לפחות בעבר קראתי הרבה ובזמן האחרון הזנחתי את זה קצת..:) תודה, בכל אופן...

ענבל את נראית לי קצת לא

בטוחה בעצמך
וקצת שפופה. חלק מזה קשור לגיל ויעבור מתישהו. חלק מזה קשור לקונפליקטים פנימיים שמלווים אותך. אני חושבת שחלק מהסיפור שלך הוא המתח בין הציפיות של הסביבה ובין מה שאת מרגישה שאת מסוגלת. אני מהמרת שהסביבה דורשת ממך יותר מדי (אפילו אם זה לא באופן ישיר אלא מה שאת מרגישה שהסביבה דורשת ממך) ושאת מרגישה שאת לא מסוגלת. להערכתי הסביבה אולי דורשת קצת פחות ממה שנדמה לך ואת, מצד שני, מסוגלת להרבה יותר ממה שנדמה לך. במילים אחרות, נדמה לי שאת יוצרת לעצמך חלק מהלחץ שאת נמצאת בו. נורא חשוב אצלך להקפיד על סדר יום תקין, כלומר ללכת לישון בשעה סבירה, לאכול נכון, לעשות קצת ספורט או התעמלות או משהו עם הגוף באופן כללי, כי את צריכה מסגרת חיצונית שקצת תארגן אותך. אולי בזה אני טועה ובגלל שעכשיו תקופה מבולבלת של חגים אז נראה לי ככה. הערות והארות יתקבלו בשמחה
מיכל

LuNaTiC

New member
אני חושבת שאת צודקת בקשר

לחלק האחרון... סדר וארגון זה לא התחום שלי.. ואני חייבת מסגרת אז אני מנסה לעבוד על זה שאחרי החגים אני אתחיל שיגרה...:) רציתי לדעת, למה גרפולוגיה נמצא תחת "כלכלה ועסקים"? -ענבל-

dor121

New member
עריקה???????? אני לא מאמין!!!!

דניאל ??? ענבל?? ערקתם לפורום גרפולגיה מפורום הארי פוטר??? כל הכבוד חבר´ה ברוכים הבאים ואפרופו עריקה שמתם לב .(למי שומע ומי שרואה) ששדרני רדיו 103 ערקו מהרדיו לyes טוב לא ממש ערקו רק פתחו משכורת שנייה והכי ביזאר שאותם שדרנים פחות או יותר היו בערוץ 2 בשנה שעברה עד לאן יגיע השפל בארץ שמיכל תתחיל לחלחטר בערוץ התורכי?????

למעלה