אמ שאלה...

wommer

New member
אמ שאלה...

כשכתוב שהמלווה מסתים מלשל בתאריך 9.11.05, זה אומר שב12 בלילה שלי 8.9 אפשר לנהוג? או ב12 בלילה ב9.11?? זה ויכוח עמק עם חברה שלי, למרות שלשנינו יש רישיוןכבר מספיק זמן, אבל שנינו מתווכחים על זה הרבה זמן ורציתי לדעת מה התשובה. תודה

wommer

New member
אמ עוד שאלה...

ניסיתי לחפש, אבל לא מצאתי. חוק הסעת 2 נוסעים חל גם על בעל רישיון 03?

אוראל1988

New member
מצטרף לשאלה + האם יש צורך בליווי?

ולגבי ההוכחה, היום האחרון גם נכלל בתקופה. זה כמו שהמורה אומר/ת: ש.ב.- תרגילים 1-10 את גם עושה את תרגיל 10 בלי להתחכם נכון? כנל לגבי המלווה.

wommer

New member
אז זהו...

שחברה שלי אומרת שאם זה היה כולל היה כתוה כולל ליד התאריך, ואם אני לא טועה, לא היה כתוב..

MrJacKasS

New member
תשובה + שאלה שלי

המילה "עד" כוללת בתוכה את היום האחרון. תשאל את המורה שלך ללשון. "נדרש מלווה *עד* XX/XX/XXXX" ושאלתי כבר שאלה שמעניינת אותי: אם אני נדרש במלווה, ולמלווה כתוב ברישיון כי עליו להרכיב משקפיים או עדשות מגע בעת הנהיגה, האם בעת הליווי הוא חייב להרכיב משקפיים/עדשות ?

MrJacKasS

New member
ואם

המלווה לרגע הוריד את המשקפיים ובדיוק שוטר עוצר אותי?

be_roo

New member
זה מוגדר כך בחוק, לא רק אצל המורה

ללשון. לגבי המלווה, אין שום מקום שמציים במפורש שהמלווה צריך להרכיב את משקפיו. זה אומר, שאם חס וחלילה תתרחש תאונה וחברת הביטוח תעשה את כל שביכולתה כדי להתמחק מהצורך לפצות אותך, סביר להניח שתצטרך לבלות זמן רב בבית המשפט. אולי תזכה בסוך לפסק דין לטובתך, אבל לדעתי פשוט הרבה יותר להרכיב משקפיים (שלא לדבר על הרעיון שמאחורי חובת הליווי, שדי מצריך לראות טוב).

wommer

New member
אה וד"א,

המלווה שלי נגמר יום אחרי שאתה קיבלת רישיון(לפי חתימה...) מסתבר.. חיחיחי...

wommer

New member
אממ עיינתי בשאלות נפוצות של הפורום

ומצאתי את התשובה, שאכן מה שאמרתם לי, תודה בכל מקרה!

C T S

New member
גם לי נגמר ב 9.11 אם היית קצת יותר

מחפשת הית מוצאת את האשכול שלי מאתמול חפיף

wommer

New member
האם יש תשובה בעניין

חוק הסעת 2 נוסעים ברשיון 03?

למעלה