אמ שאלה..

mcGooo

New member
אמ שאלה..

שנכנסים לים לגלוש ופתאום רואים גל שנשבר עליכם ואתם לא יודעים דק דייב איך עוברים אותו??

תמיד אפשר פשוט

ליפול מהגלשן ולהכנס עם הגוף לתוך הגל לפני שהוא נשבר והגלשן..טוב תמיד יד ליש...אבל אסור להסתמך על זה..אם אפשר תופסים את הגלשן..

M o r k

New member
אבל ...

אפשר לקבל ככה מכה מהגלשן אם הוא יהיה מאחור ואז אופס .... תאמינו לי מתוך ניסיון איזה 3 פעמים קרה לך ככה למדתי בדרך הקשה לא לעזוב את הגלשן

PinkyRaSta

New member
אממ

את יכולה להחזיק את הגלשן בחרטוםולהשקיע את החרטום יחד עם כל הגלשן מתחת לגל ובאותו זמן לצלול גם מתחת לגל. או שאת מחזיקה את הגלשן ברצועה של הליש הכי קרובה לחיבור עם הגלשן וצוללת מתחת לגל. אבל בגלים גדולים זה לא ממש עובד, את תיסחפי אחורה.. אלא אם כן עושים את השיטה עם החרטום טוב.

cyb3rmaniak

New member
נסי להתהפך עם הגלשן...

turtle roll... תאחזי בגלשן עם הרגליים והידיים ותתהפכי ככה שהגלשן מעלייך. הוא ייתפס פחות בגל ואחרי שהוא עובר תתהפכי בחזרה וישר תתחילי לחתור. ותלמדי לעשות דאק דייב... אין מה לעשות- זו השיטה הטובה ביותר לעבור גלים. היא תחחוס לך הרבה כוח.

mcGooo

New member
שרואים גל ענק מתהפך עליך

ואתה מנסה דק דייב ולא יוצא לך הגלשן יכול להפוך עליך לפנים וזה כואב (מניסיון..)

Bik101

New member
מי שלא יודע לעבור גלים

שלא יכנס לים כזה אני חוטף קריזה מלראות מתחילים משחררים גלשנים בגלים בארץ...

W u t a n g

New member
בדיוק...

מתחילים וים גבוה לא הולכים ביחד.. גולשים מתחילים פשוט מסכנים את כולם בים גבוה.

Ezcorp

New member
אתם מוזמנים

לצפות בפיילוט של תכנית חדשה בערןץ 3 "כולם אוהבים את ווטאנג"

Spider team

New member
למה ?! מי אתה שתאמר למתחילים ?~!

גם אתה הייתה מתישהו מתחיל אז תהיה בשקט ותתן עצות למתחילים שרוצים להתקדם

Spider team

New member
למה ?! מי אתה שתאמר למתחילים ?

גם אתה ההיתה מתחי פעם אז כל מתחיל שרוצה להתקדם נכנס לפעמים בים יותר גבוהה ממה שהוא רגיל אז במקום לאמר לו שלא יכנס לעזור לו ימעפן

Dark faith

New member
../images/Emo45.gifקרה לי פעם...

לקח לי חצי שנה לחזור לים:-\ כמעט נשברו לי השיניים, הרגליים שלי ספגו חתכים רבים (הילטון אתם יודעים), הסנטר שלי כאב רצח, ולרגע הייתי בטוחה שאני טובעת. באותו יום הרגשתי חשישניקית שהסניפה מנת יתר של מי מלח
ממש לא ממליצה, להיכנס לים גבוהה שאין ניסיון

brotal

New member
למתחילים יש חוק פשוט מאוד.

קודם ללמוד לעשות ברווז (חחחח... ככה זה נקרא באשקלון). נגיד ולא למדתם עדיין ואתם לא רוצים לבזבז גלים, לא נורא. אם אתם נמצאים במקום של אדמה ומגיע גל, תרימו את הגלשן, תזרקו אותו מעבר לקצף ותנו קפיצה של החיים!

למעלה