אמ.שאלה!!!

double O S

New member
יש דבר כזה../images/Emo35.gif

תראי, הבעיה היא שרק לשני אנשים מכל הפורום או 3 יש להם את המשחק אז די קשה לעזור לך....
מצטער...

אחות שלי גם אני מחפשת קוד

כזה....אני הגעתי רק ל-2 כוכבים והם לא מתקדמים,הבאתי להם חברים(יש להם חברים של 4.0 כוכבים)וזה לא מקדם אותם,הם רק יורדים ועולים יורדים ועולים. אז יש לי עצה בשבילך,בואי נחפש יחד,כשתמצאי תגידי לי(במסר)או שאני אגיד לך(אם אני אמצא)ונראה,אבל בינתיים תעבידי את האנשים שלך במה שהם יכולים(כמה כוכבים הם?) צ'או...

אני בחצי כוכב!!

אני כבר הייתי מליון פעמים בדבר של החצי כוכב(אני לא יגיד אותו כדי לא להרוס לאחרים)....ואני לא מתקדמת...אני צריכה לדבר עם כוכבים או משהו?

לא,את צריכה ללכת לאן

שרשום לך,לצלם את הפרסומת הרבה פעמים עד שיעלו אותך... אני ב2.5 כוכבים(לא מזמן עליתי)ואני מנסה להגיע ל-3...יש לי חבר משפחה של 4.0 ושל5.0 ובקיצור יש לי חברים של 9.0 כוכבים! בהצלחה לך!!!! ואם תצטרכי עזרה...למה את חושבת זכיתי היום בתואר:"ילדת הסימס של השנה" נשבעת לך...

עוד שאלה!

איך מקדמים את הסימים מ-2 כוכבם ל-2.5,אני אף פעם לא מצליחה!ויש להם כל מה שהם צריכים! מישהו יכול לעזור...?אני יודעת שלחלקכם אין את הסימס הזה אז תוכלו בבקשה לנחש...?או אם קראתם או משהו פליז....אני שעות מנסה לקדם אותם והם רק יורדים ועולים...

תקשיבי רגע...

יש לאישה שלי(מרי)מעריץ אובססיבי!הוא נתפל אליה לכל מקום,בא אחריה,כשעשיתי מסיבה לכבוד התינוקת שלי,הוא בא!!!וכאילו,מי הזמין אותו?!הוא נדחף אחריה לכל מקום!בהתחלה חשבתי שזה יעבור לו,אבל הוא מחזר אחריה מול הבעל שלה!ופעם אחת(ממש לא מזמן,היום)הבעל ביקש ממנו ללכת,הוא לא הסכים,אז הבעל חנק אותו כי הוא מציק לאשתו!זה כבר מוציא לי עשן מכל החורים אני לא יודעת איך להפטר ממנו!!!אולי את יודעת מה לעשות? בהוראות רשום לתת להם צומת לב...אבל אין לי אפשרות!!! בסוף,אני יאלץ למצוא דרך להרוג אותו(אני אשרוף אותו,או ישאיר אותו סגור איפה שהוא בבית ושימות מרעב... צ'או...!

למעלה