אמ... עצה:|

Snow fairy

New member
טוב, נראה...../images/Emo13.gif

עקרונית מכבי זה קבוע, כל יום שישי וטיולים בחופשים ארוכים. משצי"ם כל פעם זה ביום אחר ואתה לא יודע מתי יהיה לך טיול\פעולה וכו'
ולמה אמרת "אלא אם כן את אוהבת להבריז מהבית ספר", הרי מכבי לא עולה על בית ספר

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

אני לא בידיוק מכיר את זמני המפגש של מכבי, ואת הפעילות

ophirein

New member
מכתב התפטרות!!

אני החלטתי לפרוש מהויכוח בגלל שאנחנו לא מובילים לשומקום!! סליחה Snow fairy על היחס העויין יחסית שקיבת פה, אבל זו פשוט דעתינו! מכאן והלאה זו רק החלטה שלך! בהצלחה בכל קורס שתבחרי!

Snow fairy

New member
תודה../images/Emo9.gif

זה בסדר, אני מבינה אותכם, גם אני הייתי כועסת אם היתה לנו מדריכה במכבי שלא עברה את הקורס.

Spidi man

New member
אל תגזימי...אנחנו לא עדי כך כועסים

סתם סתם
דווקא אישית, אני מאוד מעריך אותך. את מנסה לתרום גם במכבי וגם במשצים, וזה דורש זמן, וכוח, וגם מחויבות ללימודים... פשוט כבר הייתי בסרט הזה. משצים שעברו שבוע או שבועיים של קורס לא קלים פוגשים במשצים שלא היו צריכים לעשות את זה וישבו בבית ונהנו להם בחופש הגדול, וזה מעצבן. אבל תכלס רובם שוכחים שהקורס נתן להם משהו שונה מכל השאר שלא יצאו, וזה מה שאני תמיד אומר להם.

יש דברים שאני מסכימה ויש כאילו שלא

יצאו איתי חברה למשצים והם אחרי הקורס נהיו מדריכים בבני עקיבא ואז הם ממש שכחו את המשצים עם זה אני מסכימה... (כי זה לא הסתדר להם שניהם) ומה שאני לא מסכימה שזה שכל המשצים רוצים לצאת לטיולים וכזה יש חברה שיוצאים רק בשביל הכיף לקורס ואז זה לא מתאים להם והם פורשים!!!

Snow fairy

New member
אבל אני לא סתם ישב בבית../images/Emo12.gif

אני אהיה בקורס של מכבי
הם פשוט יוצאים בדיוק על אותם תאריכים... תאמין לי שאם זה לא היה על אותם תאריכים אז הייתי יוצאת לקורס משצי"ם

Spidi man

New member
אני לא מבין למה התאריכים האלה...

כל כל מבוקשים. כל שנה יש את הבעיה הזאת. גם לצופים הקורס משצים יוצא בידיוק על הקורס שלהם. אולי שמישהו ישנה את זה ?
אני מאמין לך, תביני מאיה, אני לא בא בטענות או משהו. נראה כאילו את חושבת שאנחנו כועסים עליך או משהו, אנחנו לא.

Snow fairy

New member
חח זה בסדר../images/Emo9.gif

ושאלה- באיזה כיתה עברת את הקורס? כי חברה שלי מזכרון אמרה לי שאנחנו היחידים שמתחילים ללמוד של"ח בכיתה ח'

ophirein

New member
אתם לא היחידים........

אבל הרוב מתחילים ללמוד שלח בכיתה ט. מי שלומד שלח בכיתה ח זה בד"כ כאלה שלומדים בתי ספר שאין להם תיכון, והם רק חטיבות ביניים!!

Snow fairy

New member
אבל יש לנו תיכון../images/Emo12.gif

אמרו לנו שהמשצי"ם זה מ-ח' עד י"ב...

ophirein

New member
משצים - לא שלח!!

שלח לומדים שנתיים, אבל את יכולה להמשיך את הפעילות שלך עד י"ב, או אולי אפילו אחרי!!! תשאלי את עוז!! הוא יכול להגיד לך מה זה תקופה ארוכה במשצים.......

Snow fairy

New member
אז בדיוק בגלל זה...

בצופים הקורס מדריכים הוא בין ט' ל-י', במכבי הקורס מדריכים הוא בין ח' ל-ט'...

למעלה