אמ... סקר...

אמ... סקר... ../images/Emo95.gif

בגלל שהסקר הזה לא יצא לפועל (אני חושבת) אז אני ישאל אותו עכשיו: האם סיון (Art Of Madness) נראת לכם מעריצה של מייקל??? שימו
בכותרת, אם אתם מסכימים שהיא מעריצה
שימו
בכותרת, אם אתם לא מסכימים לקבל אותה למשפחת המעריצים
בבקשה תענו לי כולם!! (חוץ מסיון
)

Art Of Madness

New member
הממ..... אז ככה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אורית יא קרועה אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפנימי!! אני לא מעריצה!!!!! לאב יו

Art Of Madness

New member
אני לא מעריצה!!!!

ומה זה השטות הזו שאני יודעת moonwalk ???? הלוואי...... בעעעע

לפי דעתי ../images/Emo45.gif וגם ../images/Emo31.gif ו-למה ?

תראו ! היא אוהבת את השירים של מייקל ג´קסון (כן) היא לא אוהבת אותו (לא) עכשיו הבנתם ??? -זה בסדר שעשיתי ככה ?! אתם לא כועסים עליי ? ..
- (חחח..) הינה תמונה יפה..---->

כועסת!!!! ../images/Emo46.gif

חחח... סתם
אז נתחלק ככה (עשית לי חיים קשים!!
): 2.5:0.5 ליייי...

תמונה של ילד עם מייקל ! לא סתם ילד

ילד ישראלי פגש את מייקל !!!!!!!!!!!! איזה כיף לו ! זאת רק הכותרת של הכתבה (עיתון)

dancing machine

New member
תשמעו קטע!

אח שלי בן 22...... וכשהוא היה קטן הוא העריץ את מייקל [ כולם העריצו אותו! ] ומתי שמייקל ביקר בארץ...... אז כמובן שהוא סגר לעצמו את הלונה פארק ליום אחד! [ לא יודעת איזה, אני צריכה לשאול באמת ]..... אבא של חבר של אחי היה בעל הלונה פארק........ וחבר של אח שלי עשה למייקל ב-ע-צ-מ-ו סיור מודרך שם, והסביר לו הכל וזה.... אתם קולטים??????????? לא פייר!!!!!!!!!!!! בעעעעעעע למה לאבא שלי אין לונה פארק?!

למעלה