אמ...משחקון? **בורחת**

אמ...משחקון? **בורחת**

**חוזרת** אמ....כל אחד כותב פריט או שניים שיש לו ודומה למשהו מהסדרה. דוגמא: לי יש חרב- כמו טסאייגה. אתם יכולים לכתוב כמה דברים וגם אפילו מה דומה אצלכם כמו למשל: יש לי שער לבן כמו של אינויאשה.

dolphiness

New member
יש לי! ואגב...מגיע לי מזל-טוב...

יש לי את הישיבה הזאת של קגומה כשהיא נואשת. נו, אתם יודעים, כשהיא נופלת על הברכיים והרגליים הולכות לשני הכיוונים. זה אופייני לכל הדמויות-בנות באנימציות היפניות. תמיד תהיתי: "כאילו, מה הקטע?" שלא לדבר על זה שזה ממש לא בריא...דופק ת'ברכיים וכו'..
. ו... מה עוד? יש לי צבע עיניים דומה לשל
סשאי
. זה חום, אבל הרבה אומרים שזה ממש נראה צהוב. ולמה מזל טוב? כי ברוך השם, ישתבח שמו לעד, סיימתי את הבגרות המזורגגת הזאת בתנ"ך, היה קל. אתם מבינים, המונח "מורה לתנ"ך" כבר לא מהווה חלק מחיי!!!! עוד שבוע וחצי אני גם אוכל להגיד אותו דבר על היסטוריה...

HANSAMA

New member
מזל טוב... כל העולם נלחץ ללחץ בגלל

המבחן גם אחותי עשתה אותו היום..

הדמיון שלי ניכר לעין

חרב כמו טנסיאגה, וגם אחת כמו טסאיגה מיומנויות של אגרופים כמו לאינוי בערך אני פטפטנית כמעט כמו רין, ויש לי צחוק דומה לשלה, ונטייה כמו שלה להמציא שירים מצחיקים (ג'אקן ג'אקן למה אתה ירוק?...) גם אנמי מגרדת חומר למבחן ברגע האחורן כמו קגומה וגם החבורת שלי קרציות

Yoley

New member
כנ"ל! (ומזל"ט!)

אבל היה קצת קשה... ^_~ מהיום, המילה תנ"ך מבחינתי זה רק "הספר הישן ההוא שיושב על המדף". XDD בקשר לישיבה של הבנות באנימה: מלא פעמים יש בנות באנימה שמתיישבות\קופצות על המיטה שלהן (כשהן ממש שמחות) ככה שהברכיים קרובות אבל כפות הרגליים רחוקות אחת מהשניה. (סאקורה עושה את זה הרבה פעמים.) אז אתמול איכשהו התיישבתי ככה על המיטה שלי ושמתי לב לזה. XDDD

PakoLina

New member
נצל"ש..

מישהי\מישהו שם\ה פה איזשהוא אתר שאפשר ל*ביייפ* [המילה האסורה] בו את כל הפרקים ואת הסרטים ושכחתי לשים בפייבוריטס, אז למי שיש את יכול להביא לי? @_@ תודה מראש ^^

YuviChan

New member
אממממ...*סקילה*סתםםם...*בורחת*

תורי
יש לי עיניים די דומות לעירבוב הצבע של קוגה ואיאמה... יש לי מבנה גוף בערך כמו של סאנגו (חוץ מהציצים
)

טוב שלי P:

אין לי חרב >.>;; או שיער כמו שלהם >.>;;;;;;; אמ.... *חושבת* טוב ת'אמת יש לי אופי כמו של סאקורה כמעט S: אבל מאינויאשה מש'ו *חושבת* אם אני רוצה ואני יכולה להתנהג כמו קיקיו או נאראקו או סאשי*-*

GalaxyAngel

New member
הממ..

השיער שלי דומה לשל קיקיו.. אבל גם לקאגומה לפעמים.. ואומרים לי שאני דומה לקיקיו כי יש לי שיער שחור חלק עיניים חומות ופוני ישר כמו שלה X_X

Prince Of Hell

New member
לי יש ..

אזיקים, כמו של נאראקו .. טוב, אלה האזיקים של נאראקו
כשהוא יבוא אליי, תמיד יהיה לנו עם מה לשחק

למעלה