אמ... משהו מוזר

פפסית

New member
אמ... משהו מוזר

אמ... אתמול הייתי בפעילות עם חברה שלי (ועוד כמה ילדים אבל הם לא קשורים
) זה היה מהביצפר. בקיצור באוטובוס בדרך למקום היעד (זה היה כבר בלילה) חברה שלי התחילה לספר לי סיפורים שחברים שלה מהשכונה סיפרו לה אז הנה הקדמה ואחר כך כל מה שקרה : הם כל יום הולכים לבית קברות בלילה (ככה ב00:00) על אחת המצבות היה רשום שהאישה קפאה למוות. בכל מקרה הם סיפרו שב00:00 בלילה רק שתיים מהם נ' ו-א' ראו את הרוח שלה אומרת להם שקר לה שיביאו לה מעיל. לפי דבריהם הם ברחו והרוח צעקה להם אל תעזבו אותי לקפוא. אני לא יודעת אם חשוב לציין שהם עושים ככה פעם בחודש/חודש וחצי סיאנס. בכל מקרה שיצאנו מהאוטובוס ישר אחרי שהיא סיפרה לי המורה שלנו אמר שהוא רוצה לספר לנו סיפור. הסיפור שלו היה כמעט זהה לזה! רק שבסיפור שלו הוא נהג במכונית ב-00:00 וראה אישה קפואה והביא לה מעיל. אך את המעיל שלו הוא מצא על קבר של בחורה כמה ימים לאחר מכן. אני וחברה שלי קצת נלחצנו, כי התזמון של הסיפורים היה מפחיד. משם המשכנו למן בית קולנוע כזה לראות סרט על המעפילים. המקום בנוי מצריף קטן והמון ספסלים. אנחנו הגענו אחרונות וישבנו בספסל האחורי ביותר. אחרי שכיבו את האורות חברה שלי אומרת לי "את רואה את הבחור הזה?! תראי הוא מסתכל עלינו!" חשבתי שהיא השתגעה! זאת הייתה תמונה עם גלגל והיא ממש מתחילה לומר לי שזה איש קפוא היא בטוחה שהיא רואה איש קפוא צוחק עלינו. לא האמנתי לה ואמרתי לה שהיא סתם פרנואידית באותה השנייה ממש הספסל שלנו זז דווקא במקום שאנחנו ישבנו כאילו מישהו דופק לנו מלמטה. שתינו קפצנו וחברה שלי מספסל לפני שואלת אותנו בעצבים "מה הלחץ?!" ושוב באותה השנייה היא גם אמרה "די להזיז את הספסל!" וישבו איתה עוד 3 בנות בספסל ואף אחת לא הרגישה כלום! בקטע הזה אני וחברה שלי כבר היינו לחוצות (אפשר להאשים אותנו?
) ואז התחלנו לדבר שהסתובבנו במקום הזה (לבד בחושך!) שאלתי אותה איך נראה האיש הזה שהיא ראתה והיא אמרה שהיה לו שיער ארוך. אני אמרתי לה שזאת בטח האישה הקפואה הרוח שלה ושוב בשנייה הזו ירדה עליי טיפת מים קפואה (תיראו הכל על תיזמון של המילים שלי! כל פעם שאמרתי משהו, משהו כאילו קרה בשביל להוכיח לי) בקטע הזה כבר נלחצתי יותר מידי אז החלטנו לחפש את הכיתה שלנו. בקיצור בסוף מצאנו. בזמן שחיכינו לאוטובוס ישבנו כולם בשולחנות כאלה מוזרים. ואז חברה שלי (אחת אחרת, כאילו זמן שהכל קרה סיפרנו לה שלב שלב) אומרת לי "וואי החולצה שלי עולה לי מה זה?!" (וממש היא נלחמה עם החולצה זה היה נראה וגם שהיינו בקולנוע זה קרה לחברה השנייה) ואז התעצבנתי עלייה ואמרתי לה שהיא לא קשורה לסיפור אז די עם הפראנויות שוב באותה השנייה (התזמון זה הדבר שהכי מלחיץ אותי) הייתה הפסקת חשמל 00:00 בלילה! בקיצור עד 00:05 ישבנו שם לחוצות. בדיוק כשהוצאתי את שתי הרגליים שלי מהסככה האור חזר. אני לא צריכה לספר כמה זה מלחיץ. כולנו הלכנו לאוטובוס ואז לא היה כלום מעניין כבר חשבנו שהכל נגמר. באוטובוס היה שיר שחברה שלי (זאתי עם החולצה) קפצה עליי ועל החברה השנייה ואמרה "לא יודעת למה אבל השיר מקפיץ אותי" אמרנו לה שאנחנו מספיק לחוצות ולא צריך גם לקפוץ עלינו. בסוף השיר החברה השנייה שישבה לידי (זאתי שעברתי איתה הכל) קפצה גם היא ואמרה לי שבקליפ של השיר הזה בסוף יש רוח ואישה קפואה שוכבות אחת ליד השנייה. אני בטוחה 100% שהרוח כאילו רצתה להראות לנו שהיא קיימת אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה דעתכם... נ.ב המקום שהיינו בו כל הזמן הזה, זה היה מצבה וזה מקום שרוחות מסתובבות בו בלילה עד כמה שידוע לי... ועוד משהו אני וחברה חושבות שהרוח עברה לחברה השנייה כי בתחילת השיר היא קפצה בדיוק כמו שאנחנו קפצנו בהתחלה מהכל ובסוף שתינו כאילו הבנו מה קורה... טוב אני אשמח לשמוע תגובות... ביי!

משום מה....

אני לא מאמין לך....את באמת כותבת יפה מאוד, וזה כבר מתנה. תנסי להמציא עוד סיפורים ואני יהיה הראשון שיקרא. כי את כותבת מאוד יפה. אני אפילו יחכה להם. אולי תקבצי אותם לספרון אימה או משו... א

פפסית

New member
תראה אני יודעת שזה נשמע

הזוי, מוזר ואפילו מצחיק וגם לי זה נשמע מוזר עכשיו אבל אתמול בלילה זה היה כל כך מוזר באותו רגע גם כל הזמנים הפחידו אותי ואני לא מאמינה בצירופי מקרים... בכל מקרה ציפיתי לתגובה כזו אבל הייתי שמחה אם מישהו היה מגיב לזה רציני כי זה לא מומצא אין לי שום סיבה להמציא...\=

אור ה101

New member
נראה ש...

בעצם, רציתי לאמר שיש לך פוטנציאל לא רק בכתיבת עלילה אולי להיות במאית נראה שאת בקיאה בראיית סרטים. מותר למה לא, רק אל תחיי בסרטים. הרבה הצלחה בהמשך.

הדר...

את בטוחה שזה אמיתי? כאילו זה נשמע מפחיד והכל... אבל לא יודעת... קיצררר אנשים שמעו הדר היא פסדר אני לא חושבת שהיא תמציא כזה סיפור תחשבו על זה למה לה לכתוב כ"כ הרבה... אם היא הייתה רוצה להמציא היא הייתה ממציאה משהו הזוי אבל ממש... אתם יודעים שקרו כבר דברים מוזרים בעולם הזה... =)

ת מ ו ז

New member
חחחחח

דבר ראשון.... אני לא מכירה אף בן אדם שיכנס לבית קברות ב12 בלילה דבר שני יש מלא סיפורים ותישבצים על רוחות וכאלה, אין מה לעשות לבני האדם לפעמים משעמם אז יש הלם נתיה להמציא. ואת כותבת טובה.

למעלה