אמ...כמה שאלות...

a_duck

New member
אמ...כמה שאלות...

למה כשאני הודעה שבתוכן שלה יש את המילה "דם" אני מוצא מילים כמו "אדם" "דממה" וכאלה...אי אפשר שזה ימצא רק את מה שאני כתבתי? איך כותבים הודעה לכל הפורום? ראיתי כמה עושים את זה...אלה שעשו עצומה להחזרת הרשימה של חברי הפורום... אתם מתכוונים לעשות משהו בקשר לזה שאם להודעה יש שרשור גדול ונכתבת תגובה להודעה היא מופיע למטה ולוקח שעה להבין (אם אין לך סרגל) לאיזה תגובה נכתבה התגובה...אפשר לעשות שיהיו קווים צבועניים...יהיה הרבה יותר קל להבין...משהו כזה... | תגובה ||תגובה ||תגובה |||תגובה |||תגובה ||||תגובה ||תגובה אם לא היו קוים היה לוקח די הרבה זמן להבין למה נכתבה התגובה האחרונה...

a_duck

New member
הנה תמונה שתסביר..ועוד משהו...

אמ...אני הבנתי שזה קשה לעשות את מה שהצעתי קודם..אבל לעשות שלפני כל הודעה יהיו קווים באיזה סדר זה לא ממש קשה...למשל הודעה שנכתבה הכי קרו לקיר יש לה קו אחר..הודע השנכתבה קצת יותר ימינה יש לה שני קוים...ויש לקוים אותו סדר של צבע...ככה יהיה הרבה יותר קל להבין... הדוגמא שהבאתי לא ממש טובה כי כאן עוד איכשהו אפשר לקרוא אבל לפעמים יש מצבים הרבה יותר קשים שצריך לדפדף למטה ואז בכלל לא מבינים כלום... אה...ואני לא נאצי...מה שכתבתי באינפו שלי אז היה בצחוק...צאו מזה... ובקשר לקצין אס.אס. זאת הייתה מטאפורה לזה שהמנהל היה "קשוח" מדי...ובכלל הכוונה הייתה למנהל הראשון ולא לזה שהחליף אותו מפורום כלי נגינה...היא נכתבה הרבה לפני שהמנהל משם החליף אותו...

כמה תשובות

כאשר אתה עורך חיפוש אתה מציין מחרוזת מסויימת. כל ההופעות של אותה מחרוזת יופיעו בתוצאות החיפוש. על מנת לצמצם את מספר התוצאות, וודא שמחרוזת החיפוש אותה אתה מציין מדוייקת וקרובה ככל האפשר לתוצאה הסופית שאתה מחפש. רשימת חברי הפורום נמצאת במקומה, תחת הקישור "חברי הפורום" בראש העמוד. הרשימה כוללת את כלל חברי הפורום שהשתתפו בצורה פעילה בפורום בשלושים הימים האחרונים (השאירו למעלה מ 3 הודעות). אין צורך "להחזיר" אותה, כי היא לא הועלמה. אנו בודקים אפשרויות שונות לגבי סידור התגובות בדרכים אחרות, אך טרם הגענו לפתרון משביע רצון. אנו כמובן ממשיכים לבדוק את הנושא. הביטויים בהם אתה משתמש בכרטיס האישי שלך, ולעיתים בהודעותיך, הם פעמים רבות בוטים ופוגעים באוכלוסיות גדולות, נוטים להסתה ולגזענות, ואך הגיוני שרבים יתרעמו על כך. אתה נקרא בזאת למתן את התבטאויותיך, על מנת להשתתף כחבר מלא בפורומים מבלי לעורר את חמתם של כה רבים מהגולשים ומהמנהלים. תודה

a_duck

New member
לא ממש הבנתם אותי אבל לא משנה...

אני יודע איפה הרשימה שאלתי אם אפשר לכתוב הודעה שתישלח לכל הפורום במקום להיכנס לכולם ולכתוב...אבל נראה לי שרק אתם יכולים לעשות את זה...אז לא משנה... בקשר לחיפוש מחרוזת אולי אפשר לעשות כמו האתרים האלה "למצוא את כל המילים" "לפחות מילה אחת" "רק את המחרוזת"... ובקשר לנאצי...שמעתם פעם על ציניות? בכל מקרה שיניתי את הפרטים מזמן ואני לא מתבטא בצורה הזאת...הסיבה היחידה שאמרתי משהו כאן על ישראלים זה בגלל שאיזה מנהל פורום כלי נגינה אמר לי "נחסמת כי אתה רוסי מסריח"... בכל מקרה תודה...

למעלה