אמ.... כמה שאלות
:

אמ.... כמה שאלות ../images/Emo58.gif :

אני התחלתי לקרוא את הספר השישי של הארי פוטר, אני בערך בעמ' 120 ככה... בקטע שהם בסימטת דיאגון, והולכים לבקר את פרד וג'ורג' בחנות שלהם, אז בקיצר, אני קוראת הרבה ספוילרים, ורציתי לשאול שאלה: איך לבנדר ורון נהיו ביחד? ואיך הארי וג'יני נהיו ביחד? יש לי עוד כמה שאלות, אבל אני ישאל אותם כבר אח"כ. תודה למי שיענה לי!

עוד שאלה : ../images/Emo58.gif

האם סלגורן מלמד בטוח את המשרה להתגוננות מול כוחות האופל? כי שמעתי סיפורים שסנייפ בסוף מלמד או משהו כזה... אז זה בטוח?

Volldemort

New member
לאא!../images/Emo58.gif

סנייפ מלמד התגוננות. סלוגהורן שיקויים.

מה??? ../images/Emo58.gif

אבל אמרו שהוא ילמד את המשרה היחידה הפנויה, ואיזה משרה פנויה? התגוננות! איזה מבאס... איך הארי ילמד עכשיו התגוננות? או שדמבלדור סומך עליו כמו שבשנה שעברה הוא למד עם אמברידג'? אני צריכה להמשיך מהר את הספר או שאני מתחרפנת... אבל אני רוצה גם תשובות!

Volldemort

New member
בקשר ל..../images/Emo58.gif

רון ולבנדר, לא יודע. פשוט הם התחילו להידבק אחד לשני, אחרי שפרד וג'ורג' אמרו לרון שרון לא התנשק וכל השאר כן, אז הוא התעצבן, ו...זהו

2xx

New member
נראה לי ש...../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

לגבי רון ולבנדר היה איזשהו שימוש בשיקוי אהבה כי הרמיוני אמרה להארי אחרי שרון התחיל להדבק ללבנדר שצריך להתייחס ברצינות לשיקויי אהבה כי מסתבר שהם יעילים ומשפיעים. וחוץ מזה חבל שאתה הוארס לעצמך את הספר בספוילרים, שיקול שלך כמובן אבל זה פשוט חבל....

שיקוי אהבה?../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

אני חושבת שהרמיוני אמרה את זה בגלל הצפרדעים וזה, לא?:O

sky44

New member
../images/Emo58.gif

טוב, בקשר לרון ולבנדר - אחרי המשחק קווידיץ' הראשון עם הפליקס פליסיס (שיקוי המזל) הרמיוני ורון רבים. רון רוצה להוכיח לה דווקא, שהוא שווה משהו. הארי אוהב במשך כל הספר את ג'יני ואז אחרי משחק הגמר הם מתנשקים.

G e o r g i a

New member
מה הקטע?

את קוראת את הספר עכשיו. למה את שואלת את השאלות האלה? תוך יומיים את מגיעה לשם בלי להרוס לך את ההנאה. אבל איך שבא לך... בטח כבר ענו לך.

טוב, די להתנפל עליי...

מה אכפת לכם שאני הורסת לעצמי? זה מה שאני רוצה, אני פשוט לא עומדת בספוילרים, אין מה לעשות, סורי אם אני הורסת לעצמי... אל תדאגו, לא אכפת לי לקרוא ספוילרים, ואני אוהבת גם לקרוא ספוילרים, ואני לא מסיימת לגמור את הספר ביומיים! כי 1. אני לא דוברת אנגלית שאני יכולה לסיים את הספר ביום . 2. אני גם לא טובה כ"כ באנגלית... אבל בואו נגיד שאני מסתדרת בעצמי, אבל בסלו...

למעלה