טורי בביצוע "קופצת מהעננים" קרדיט למתרגמים העילגים של יס,,,,
R rfranko New member 5/10/07 #43 מממ... זה לא מדלגת מעל העננים??? מי פה על תקן מתרגם מורשה {אפל נו את...}
S shiray New member 4/10/07 #15 מה את רוצה שאני אגיד?! שיש לי הוט וכולי מקנאה?! שלמה לכם יש ג'יי לנו וSNL ולנו גג היה את לטרמן איזה חודשיים?!
מה את רוצה שאני אגיד?! שיש לי הוט וכולי מקנאה?! שלמה לכם יש ג'יי לנו וSNL ולנו גג היה את לטרמן איזה חודשיים?!
N noosh New member 4/10/07 #19 ותודה לשירה שיוצאת לעזרת אנשי הוט ../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif
S shiray New member 4/10/07 #20 חחח ANY TIME בואנה בקצב הזה גם בסטטיסטיקות הבאות אני אחשב כנטולת חיים, רק מהסיבות הלא נכונות...
B black crow New member 4/10/07 #33 ממתי לך יש זמן לראות ג'יי לנו? אתה לא עמוס עד מאוד יא נוטש!?! אוהבת חוף
י ירגזי כחול New member 4/10/07 #11 אתם לא מבינים ../images/Emo46.gif יהוני אני שרה לעצמי אני אני אני אני אמא כוסית אל תשכח זאת אמא כוסית אל תשכח זאת תינוקי אינני צריכה את מזומנך כלחעילגכחהחמשהלחמראלח |מת| |הולךלראותג'יילנועעע|
אתם לא מבינים ../images/Emo46.gif יהוני אני שרה לעצמי אני אני אני אני אמא כוסית אל תשכח זאת אמא כוסית אל תשכח זאת תינוקי אינני צריכה את מזומנך כלחעילגכחהחמשהלחמראלח |מת| |הולךלראותג'יילנועעע|
F FooK MI New member 4/10/07 #32 מה מודעות ../images/Emo46.gif אחר-כך צבי ים בולעים את זה כי הם חושבים שאלה מדוזות ומתים