אמ.. יש לי שאלה..

אמ.. יש לי שאלה..

סקר קטן.. לגבי הלוקרים אם כדי לי או לכם החדשים לסחור..: 1 האם בשנה שהיתה הרבה שוחרים סחרו לוקרים: א'. כן מלא שוחרים... עדיף לסחור לוקר מאשר לסחוב תיק כבד.. ב'. לא.. כולם בחרו שלסחוב יותר עדיף .. לא היה ממש רע לסחוב.. 2. האם אתם משתלם השנה לסחור לוקר?: א'. בטח.. זה יקל עלי מאוד. ב'. מה פתאום.. סתם יקר ולא עוזר בכלום.. 3.האם פורצים אותם?: א'. כן.. כל הזמן... ב'. לפעמים ואת אלה שכן אז ישר תופסים אותם ומענישים.. ג'. לא.. ממש לא.. 4. האם אתם גם תסחרו?: א'. כן בטח.. למה שאני יסחוב ת'נעליים בשקית לשיעור ספורט.. ב'. לא .. אני לא יסחור עדיף לי לסחוב ת'בגדים בתיק.. אמממ.. כשאתם מגיבים אז תכתבו לדוגמה ככה: 1 ב 2 א 3 ג 4 ב אממ.. הסוף.. חח.. בכל זאת סלחו לי על "חפירת מינה צמח" הזאת.. חחחח... פשוט חשוב לי לדעת אם כדי לסחור.. (תודה מראש...) אני יתן תוצאות בסוף..

אנגגל

New member
רגע , את כיתה ט' לא?

למה את צריכה לוקר? יש לך בלחץ 5 ספרים . שגם ככה לא תסחבי אותם כל יום .

אמ...

קודם כל אני בן ואני עולה לכיתה י' נתחיל מזה.. אמ.. ואני בודק אם כדי לסחור לוקר.. אני לא יודע כמה ספרים יהיו גם מחברות ועוד נעליים ובגדים שיהיו בלוקר זאת רק בדיקה...

ofirrr0071

New member
ככה...

אממ בשנה שעבר למשל השתמשו בלוקרים די הרבה אנשים אבל עדיין זה לא כזה קשה לסחוב ולהסתדר גם בלי הלוקר.. כי בסך הכל אתה לא סוחב כל יום את כל הספרים שאתה לומד איתם .. וגם אף פעם אי אפשר לדעת מה קורה עם הדברים שלך כשאתה יוצא מהטכני והדברים נשארים בלוקר.. כי הטכני זה כמובן בסיס שגם חיילים נמצאים בו וקרו גם הרבה מקרים שחיילים הרסו כל מיני דברים בבסיס (ללא קשר ללוקרים) ואולי זה גם יכול לקרות.. ואני לא בא במטרה להפחיד אותך או משהו חחח בסך הכל להגיד לך שאני חושב לפחות כשהדברים שלך אצלך אתה תמיד יכול להיות יותר בטוח שלא יקרה להם כלום..=]

אנגגל

New member
אופס ..

הא סליחה . חח עזוב אותך גם ככה לא תסחוב כ"כ הרבה ספרים עדיף באמת שיהיה איתך . אז לדעתי , אל תקח לוקר .

למעלה