אמ, י'אגואיסט!!

LadyLuvJess

New member
אמ, י'אגואיסט!!

או קיי. אז אלבום חדש. (אלבום חדש!!! אלבום חדש!!! אלבום חדש!!!! ווהוווו!!!
) וקוראים לו הדרן. או בשפת המקור- encore. זה לא נשמע לכם קצת מוזר? לוידעת. מוזר לי לשמוע שם כזה לאלבום של אמינם. הרי, אמינם, לכל האלבומים שלו (נא להצמד למילה אלבומים. בלי מיקסטייפים וכו' וכו') קורא עם משו שקשור אליו- הסלים שיידי, המארשל מאת'רס, האמינם שואו. אז נכון, נגמרו לו השמות/כינויים, אבל זה לא תירוץ!! אז למה באמת הוא עושה את זה? האם הוא מנסה להגיד לנו שהוא את תקופת האגואיסטיות שלו סיים, ועכשיו הוא ידבר על עוד דברים, חוץ מהחיים שלו? האם הוא מנסה להראות לנו שגם הוא, כמו כריסטינה וחברותיה, גם הוא יכול לבצע שינוי? (היי! אולי לאלבום הבא הוא ייקרא stripped ותהיה תמונה שלו עם חצאי בגדים קרועים כאלה?
) אולי סתם נמאס לו לראות שם/כינוי שלו בכותרת? מה נראה לכם? פרטו, נמקו, הסבירו, הביאו הוכחות, ציטוטים (ולא לשכוח מס' פס'!!). ושרשרו ה-כ-ל לכאן!! **היי! אם תשתפו פעולה יהיה בפורום שלנו אשכרה דיון בנושא עמוק וכו'! אז התחילו לתקתק!**

k k1

New member
לא נראה לי

שזה קשור לסוף עידן האגואיזם חחחח או משהו כזה.. נכון,לשם-הדרן יש משמעות אבל לדעתי זה לא משהו שקשור לשמות שלו. ובאמת הוא כבר חרש על הקטע של הכינויים והשמות שלו..וכבר נגמרו לו השמות!! מה הוא יעשה?! ימציא חדש?! חחחחחחחח

bLAck hALo

New member
......

אולי הוא פורש עד עכשיו הרבה סימניים הצביעו על זה (כולל שם האלבום) אבל הוא לא יכול לפרוש! כי הוא עדין חייב לי אלבום קלאסייייייי!! העם דורש קלאסיקה מאמינם! בחייאת רבאק. או שאולי זה הדרן פעם אחת ולתמיד ל"אמינם","סלים שיידי" ו"מרשל מאת'רס" כאילו..הסגנון של כל אחד מהם (כביכול) ישאר אבל אחרי האלבום הזה הוא באמת ישנה כיוון.

lony21

New member
אמ הוא לא הבנאדם של קלאסיקות

חוצמזה, לזאתי.... הוא לא יופיע בחצאי בגדים קרועים, הוא פשוט מצטלם עירום לקליפ הוא יותר מתוחכם מכריסטינה שבעזרת השם תעתיק מאמינם וגם תתפשט לגמרי לקליפים

bLAck hALo

New member
בטח שכן..

אמינם יכול לעשות אלבום קלאסי ובגדול! חבל שעד עכשיו לא היה :| בגלל זה הוא לא יכול לפרוש! לא רוצה! וזה יקרה בקרוב שכריסטינה תעשה את זה מה שהיא עשתה עד עכשיו לא כל כך רחוק מהיום הזה..

lony21

New member
נההה

אני עדיין לא מתאר לעצמי אלבום קלאסיקות של אמינם.... אבל אם זה יקרה-סאבעבע אצל אמינם זה תמיד שירים שיוצאים כסינגלים ואז כל העולם ואחותו מכירים ת'שיר היה לי איזה ערסון בכיתה שהתלהב מהשיר של פיפטי חחחחח אבל איזה שיר, עוד יותר מצחיק תארו לכם ערס גוץ כזה שמסתובב במסדרונות ושר ת'מילה היחידה שהוא מכיר מהשיר P.I.M.P

bLAck hALo

New member
לא קלאסיקות..לא צריכה הרבה! אחת

תספיק לי ביותר! רק אחתתתתתתתת הוא מהאומנים שחייבים אלבוםםם קלאסי! אין! חחח לדמיין? זה מה שבערך קרה בשנה שנתיים האחרונות כל מכונית של ערס כבר לא שם מזרחית..אלא שירים כמו פימפ כי זה מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאגניב

Envenom

New member
אמינם? קלאסי?

למה שלא תבקשי ממנו אלבום מטאל וזהו?

lony21

New member
דוגרי גמני לא....

גבר, זה לא שהיא מדברת על אמינם עם מוזיקה קלאסית....

Envenom

New member
אז פיספסתי משהו ../images/Emo4.gif

מה הכוונה אלבום קלאסי? |הולך לקרוא מהפינה|

bLAck hALo

New member
איך מסבירים מה זה אלבום קלאסי!?

חח אני יכולה לתת לך כמה דוגמאות אבל להסביר גם ככה אני גרועה בהסברים בכלל אני לא מאמינה שאפשר להסביר כל דבר שקשור למוזיקה

LadyLuvJess

New member
קלאסי במובן של

יזכרו אותו. לעוד הרבה הרבה שנים. וכשידברו על ראפ איכותי, יתנו את האלבום הקלאסי הזה כדוגמא. קאפיש?

LadyLuvJess

New member
לזאתי אתה יכול לקרוא ג'ס.

וזה היה בצחוק. והוא היה עירום (טוב, יחסית) גם במיי באנד, ככה שזה כבר לא משהו חדש ומסעיר.

LadyLuvJess

New member
לאו דווקא...

לוידעת. לא חושבת שהוא יפרוש. עדיין לא. הוא עוד לא השאיר מספיק חותם על העולם. ולמה ישר חושבים שהוא יפרוש? מהטראקליסט, ומהשם של האלבום? ת'אמת אני לא חשבתי על זה בכלל, עד שאתם הצעתם את זה.. אבל זאת רק אני.. :/

bLAck hALo

New member
טראקליסט? יש טראקליסט?

מצאתי רק מזוייפים.. בדיוק! הוא לא יכול לפרוש עדין! וזה שהוא פורש זה רק בגדר אולי בנתיים פשוט נשמח על זה שיש לו אלבום חדש בדרך והוא חוזר:)

LadyLuvJess

New member
נו, מהמזוייפים..

כששמת אותם כולם התחילו לדאוג שמה פשר השמות ושאולי הוא פורש והכל.. לא מבינה למה.. ונכון :)

למעלה