אמ... חזרתי?

Marsha Figg

New member
אמ... חזרתי?../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

טוב, תכננתי את ההודעה הזו כבר הרבה זמן, אז אני כבר אשקיע בה עד הסוף:
Guess who's back Back again Rachel's back Tell a friend (Guess who's back, Guess who's back, Guess who's back, Guess who's back, a-ha-a)​
הסיפור: היה היתה פעם ילדה בשם רחלי, אשר אהבה הארי פוטר. יום אחד נכנסה רחלי לאתר כתמתם וחדש יחסית באינטרנט, וחיפשה חומר על הספר החביב עליה. ראתה רחלי מקום שבו אנשים מדברים על הארי'לה, זה נקרא על ידי האנשים "פורום". ותראה רחלי כי טוב, ותצטרף. כך עברו להם הימים, ורחלי נהנתה לה בארץ-פורום, בעזרת מחשבי, המחשב הנאמן שלה. אך מחשבי היה חלש וזקן, ולאחר כמה זמן כבר לא יכל לשרת את רחלי הקטנה. לאט לאט, ככל שמחשבי המסכן גסס לו, רחלי יכלה פחות ופחות להכנס לפורום הכתמתם, עד שכבר לא יכלה להיכנס כלל וכלל, והייתה כלואה בעולם האכזרי והמשעמם הקרוי "מציאות". רחלי התעצבה לה עד מאוד, אך לא וויתרה. מחשבי אומנם היה על סף מוות, אך רחלי שמרה על קשר עם התושבים החביבים של ארץ פורום, ופנתה לאדון איידסל הגדול בבקשה לעזרה. אדון איידסל הגדול הסכים לעזור, ונתן לרחלי הקטנה את כל מה שהוא יכל, גישה חלקית לארץ פורום. מחשבי בינתיים גסס לו, וכל מאמצי ההחיאה נכשלו. רחלי נאלצה למצוא לה מחשב אחר, אך זהו כידוע תהליך ארוך וכואב הכולל עבודה, שיחות, והשקעה. כשבא היום, ומחשבי המסכן הלך לעולמו, מאמציה של רחלי השתלמו, ולאחר כמה שבועות נולד מחשבו'ש. מחשבו'ש היה בוגר וחזק, וביחד עם העזרה של אדון איידסל הגדול הוא נשא את רחלי הקטנה אל ארץ פורום. מוסר ההשכל של המשל: לא לחצות את הכביש כשיש מכוניות, כי עלולים להיפגע. ולמי שלא הבין: קניתי מחשב חדש, התחברתי, הסתדרתי, ואני כאן. אומנם אין לי עדיין ת'אימייל או אופיס או קאזה ולא כל האינטרנט פועל לגמרי (לפחות לא עד יום שני), אבל אני גולשת, חיה וקיימת, ויש לי אייסיקיו (אותו מספר, 106136565). ולכן, אני מרשה לעצמי להכריז בזאת בצורה חגיגית על שובי הרשמי לפורומי הארי פוטר הספר וחברתי, שובי התמידי, אני מאמינה. יש לי עכשיו סופר מחשב עם אחלה של אינטרנט, ושום דבר לא יכול לעצור אותי- חוץ מהחופשה המרוכזת של האוניברסיטה, אבל זה יגמר יום שני. אוקיי, בראש היו לי עוד המון דברים להגיד עכשיו... אני דיי מתרגשת, ושמחה, יותר מדי זמן היה לי צרות ודברים רעים, לא רק מבחינת המחשב, ועכשיו סוף סוף הכל מסתדר לי, גם הפורום... מתה על כולכם, בתתוך כמה דקות תראו הודעות שלי בפורום, ואני מקווה שזה ברור שאני מצפה פה לכמה תגובות... אני אשכרה באינטרנט!!!!!!!! במחשב!!!!!!!!! והכל כל כך מהיר!!!!!!!!!! ועובד!!!!!!!!!!
רחלי
, עוד תשמעו ממני.

De-Panther

New member
רחלי חוזרת!!../images/Emo9.gif סוף|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סוף היא חוזרת!! האישה והחתול
ברוכה השווה!!

Kryptonite

New member
ררררחללללללליייי../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

שמרת על הספר?
באיזה עמוד את?
את עומדת לסיים אותו?
למה לא? אני מתגעגע אליו... ;;

Marsha Figg

New member
מגעיל אחד../images/Emo10.gif

הספר נפל לי לאמבטיה לפני כמה ימים, הוא הרוס לגמרי בייבי. טוב, הוא לא, אבל זה לא יפה להגיב ככה להודעת השיבה החגיגית שלי
ואני לא בשלבי סיום, אנחנו מדברים על הארי פוטר 5, לא על איפה פינוקי!
רחלי

Kryptonite

New member
רחלי!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gifברוכה השווה!../images/Emo168.gif

אז הוא בסדר, רייט?

Marsha Figg

New member
זו שלי, כן?../images/Emo54.gif

אני יודעת שהיו כמה שינויי כינויים. שניצה היא נימפדורה טונקס או משהו כזה, מוריה היא raistgirl, דלית היא משהו ששכחתי כרגע, ויש עוד כמה שאני לא יודעת... זו שלי, כן?
רחלי

רחליייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif../images/Emo65.gif

Me 4eVer

New member
רחלייייייייי!!!../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

תתחדשי! סוף סוף הגעת לרגע..
אחרי כ"כ הרבה הדחקת לחצים דכאוניים..
איים סו האפי פור יו..
עכשיו את יכולה להמשיך בכשפים שלך לשיעור ערבית!

*קליאו*

New member
רחליייייי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif

איזה יופי!! קולולו!!
ברוכה החוזרת, והנשארת

למעלה