אמ... הפעלת קובץ avi

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
אמ... הפעלת קובץ avi

יש לי כזה קובץ, ואני יודעת שאמורה להיות גם תמונה (גם וידאו) ולא רק סאונד.. בלחיצה כפולה על הקובץ, הוא פותח אותו דרך המדיה פלייר (גירסה 7.01.00.3055) אני מצליחה לקבל רק את הסאונד... כשאני מפעילה אותו, הוא כותב: פותח מדיה משנה מדיה מתחבר לשרת codec שולח בקשה עבור codec שני האחרונים רצים (לסירוגין) כמה פעמים ואז בסופו של דבר הקובץ פועל, אבל אין תמונה, ואני מקבלת את ה´מים´ הרגילים שמסתובבים במסך הזה כמו בכל קובץ סאונד רגיל (שאין לו תמונה, למשל wav) מישהו יודע מה עושים? תודה רבה מראש,
ערב טוב!
אסתי.

new user

New member
פיתרון

אני מראש מצטער על אי הנוחות, אני בודק כמה דברים באתר שלי, בכל מקרה... התשובה בלינק הבא: http://www.fireball.org.il/view_post.php?post_id=95

ST

New member
אני יודעת בעיקרון מה עושים...

הבעיה זה מה להוריד, איפה ואיך וניסיתי להוריד את ה-divX ולא ממש הלך לי... זאת בערך הבעיה...
לילה טוב!
אסתי.

ST

New member
התקנתי codec (נראה לי divx)

ולא עזר.. הוא עדיין מחפש קובץ...

אסתיל´ה, כנראה שהקובץ פגום

מתרוצצים ברשת הרבה סרטים פגומים אם אחרי שהתקנת DIVX הקובץ לא מנגן, או מנגן רק SOUND או מראה קישקושים כנראה שהוא דפוק האם הרצת סרט אחר בפורמט DIVX והוא כן מנגן? נכון זה מעצבן אחרי שמורידים קבצים כאלו גדולים ובסוף הם דפוקים זה מה יש אבל הצד החיובי- רוב הסרטים שמורידים כן בסדר

ST

New member
אז זהו... שהקובץ בסדר...

ואגב - הוא פועל לי עכשיו מעולה... ישבתי וחיפשתי בכל האתרים שקיבלתי שקשורים ל-divx וניסיתי את כל הקודקים שמצאתי עד שפתאום אחד מהם התקין לי תוכנה ובתוכנה ניסיתי Open ופתאום - שישו ושמחו! רואים את הסרט! :)) מרוב התרגשות שכחתי קצת לישון... אז ראיתי קצת והלכתי לישון ועכשיו כשחזרתי הביתה ניסיתי להפעיל במדיה פלייר ומתברר שהקודק הזה לא רק התקין לי נגן לסרטים האלו אלא גם הוסיף לי את הקודק הדרוש למדיה פלייר... (הורדתי מהאתר הזה, ש-new user כתב לי עליו באתר שהוא הפנה אותי אליו..) תודה רבה! יום טוב! אסתי.

למעלה