אמת

אמת

כדי להודות לד' יתברך צריך להגיד לו את זה, לא לכתוב בפורום תודה לך ד' וכו'! צריך אמת בחיים. אמת...

פראזניק

New member
לכתיבה בפורום (ובכלל, ברבים)...

לכתיבה בפורום (ובכלל, ברבים), כאשר הכוונה אמיתית, ישנה מעלה. "שיחו בכל נפלאותיו". יש ענין לספר נפלאותיו ולומר לו תודה - ברבים!

אולי תלמד אותנו פרק שורשי ...

על האמת סנדל'ילה !?! מה רע להגיד תודה ל-ה' גם כאן? מה ה' ח"ו לא כאן? מלוא כל הארץ כבודו !!!!! תודה לך ה'. ותודה למאור הקטן. ותודה למגפים של ברוך. ותודה לסנדליים של השורש. ד"א שורש של מה?

נו טוב....

חבר'ה המצב שלי לא משהו משהו לאחרונה, הכל מבולבל לי ואני מרגיש שאני לא חי באמת!!! אפילו חלומות אני כבר לא מעיז לחלום. ואין לי שמחה פנימית אמיתית. אולי זה בגלל חוסר שכנוע עצמי? כנראה שכן. אבל אני מרגיש שתמיד יהיה חסר לי משהו ושתמיד אני אהיה על גבול הדיכאון. בתכל'ס, בחיים אני לא אהיה חופשי ומאושר, אני די חי בפחד, עושה דברים בגלל שאני חייב לעשות אותם וגם משתדל שלא לעשות דברים בגלל שאסור לי לעשות אותם. אני אפילו לא כ"כ מצפה לתגובה כי זו הרגשה מאוד עמוקה. אז אנשים יקרים, להתראות.

asaf2000

New member
אבל אין יאוש בעולם כלל

תתחיל ללמוד בספרים של רבינו תגלה שהמצב שלך מצוין אתה פשוט לא רואה את זה, אתה צריך להתחזק באמונה פשוטה בסוף תראה שתהיה באותו מצב כמו היום אבל לא תוכל להבין איך קודם היית מבואס ופתאום אתה שמח בלי שכנוע עצמי פשוט להבין את המצב טוב יותר.

שייקס35

New member
זה חלק מהחיים

הרי כל אחד בחיים עובר משברים שלא ניראה לו שהוא יצא מהם אבל בין רגע הכל מיתהפך כך זה תמיד. ואין עצה יותר טובה מלבקש מה' כך במילים שלך שהכל יחזור על מקומו בשלום.

ע"י עצה זו יכולין

"להיות איש כשר באמת כל ימי חייו, דהיינו, שידבר הדיבור באמת, ואז השי"ת שוכן עימו כי חותמו אמת, ומאיר לו לצאת מהחושך ולמצוא פתח תקוה" (ליק"מ קיב) "ע"י שלום שיש בין בני אדם, והם חוקרים ומסבירים זה לזה האמת(אמר המעתיק: כמו בפורומינו) עי"ז משליך כל איש את שקר אלילי כספו ומקרב את עצמו לאמת."(ליק"מ כז) "האמת הוא אחד, והשקר הוא הרבה, "כי אי אפשר לומר האמת על הדבר כי אם אחד כמו שהוא, כגון על כסף שהוא כסף. אבל השקר הוא הרבה כי יכולים לומר שקרים בלי שיעור, כגון על כסף שהוא נחושת וכו'."(ליק"מ נא) "לפעמים מחמת שהמדינה מלאה שקרים, והמלך הוא איש אמת, על כן הוא נעלם מהם מאד עד שאין שום אדם זוכה לראות אור פניו הנעימים, וכשבא חכם גדול לפני המלך, ומספר כל שקרי המדינה ומתחיל לשבח את המלך איך רואים שהוא איש אמת, שבשביל זה הוא רחוק מהם מחמת שאינו יכול לסבול השקרים שלהם, ומחמת גודל השבח ששיבח את המלך בא המלך בעניוות כזה עד שלא היה יכול להתאפק, והסיר את המסוה לראות את אותו חכם, מי הוא זה שיודע ומבין כל זאת ועי"ז ממילא זכה החכם לראות אור פני המלך..." (תקציר מעשה ו מסיפו"מ) אח יקר, זכור הינך בן המלך בעצמו. ספר לפניו יתברך, עם כל טיפת אמת שאתה מוצא בעצמך, את השקרים שהבעל דבר מלעיט אותך בהם כל רגע, ספר לפניו יתברך איך אתה טועה ונופל למלכדותיו המתוחכמות, ושבח אותו על שלמרות הכל, בכל פעם מחדש, מקים הוא אותך ומצילך מידו הארוכה והחזקה, שבח.. ושבח.. ושבח.. עד שיסיר את הוילון, ויציף האור את נשמתך... לנצח...! היו חזקים אחים שלי, עמנו הקדוש החזיק מעמד וצלח את מימיו הזדונים של עולמנו זה, ספונים על משענת תורתנו הקדושה אלפים בשנים, וכעת כאשר לימי אחרית גבהו הגלים, והמערבולות נוראות, שלח לנו צדיק אמת עם עיצות אמת, להובילנו לחוף מבטחי הגאולה השלימה, בקרוב ממש. הכל כתוב בספרים...עכשיו צריך הרבה תפילות..ללמוד.

sade1234

New member
העיקר לילך עם תורת רבנו ז"ל

וידוע ומפורסם כי ברוחניות צריך ללכת עם תורת "אזמרה" ובגשמיות עם התורה "בצר הרחבת לי" ושלא תבינו לא נכון כל תורה של רבנו היא מרשם אבל כך ידוע שאדם יכול להחיות את עצמו ברוחניות ובגשמיות בפרט ע"י תורות אלו .

למעלה