אמת

אינסוף

המוח שלי כבר אחרי הפיצוץ...והוא שרד אותו יפה מאד ולמד הרבה. תנסי פעם הבאה לא לברוח מהאש ולא לנסות לכבות אותה.... בקשר לזה שהכל מסובך מדי כדי להיות מקרי - נכון, שום דבר לא מקרי, אבל איך מתוך זה מתחייב שאיזה אינטליגנציה כלשהי שיודעת הכל ויצרה את הכל? (ותמיד אפשר לשאול בפעם המיליון מי יצר אותה אבל זה משעמם...) ושוב, זה לא שאני לא מסכימה, רק שהדרך נראית לי שגויה.

ל נ צ ח

New member
זה נורא פשוט,כולנו אלגוריטמים במחשב

- העל. הוא <<<<< ה א ל ו ה י ם >>>>> (לא כמחשב-של צעצוע מחשב-על שלהם האמריקאים כמובן)
.
. ~ * ~ . * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

hmmmmm

New member
אוקיי, סבבה.

את רוצה שנפתח שרשרת הוכחות כמו בגיאומטריה? סבבה. קודם תתני לי את שרשרת שתוכיח שהכל ל -- א נברא בודאות על יגי כח עליון. אני פשוט עצלנית במקצת.

hary_i

New member
יש אמת אחת

האמת האחת נמצאת מעבר למחשבות. האמת האחת היא אותה אמת של התורה ואותה אמת שנמצאת בבסיס הפילוסופיות המזרחיות (לא הבודהיזם אלה הוודות ההודיות). בכתבי הוודות יש פסוק שאומר "רישו אקשרה פרמה ויומן" משמעות הפסוק בתרגום חופשי הוא שכל הידע נמצא במעבר. ההגיון מאחורי זה הוא כזה: למחשבות יש מקור מסויים, כאשר נעדן את המחשבות נגיע למקור הזה, אבל שם המחשבות כה עדינות עד שהן לא ממש קיימות. גם בטבע אנחנו רואים את זה, הפיזיקאים אומרים שכל הכוחות בעולם נובעים מהמרווח שבתוך האטום, כל כוחות הטבע נובעים מהריק, מהמקום השקט ביותר. כך זה גם בצמח, כל הידע של הצמח נמצא בתוך השקט של ה DNA.

איל1לשם

New member
לא נראהלי שיש משמעות לרגש

לא יודע למה נראה לי שהוא פשוט בא בלבל אותנו!!!!

kit k@t

New member
as i see it

the truth is in the eyes of the beholder. every person has its truth. saying that in order for truth to be true there must be only one truth is right. and every person has only one truth, and to him, this truth is all that metters. kat

אמת אחת - אמת לכולם

פעם בדיון סוער ברשת הגענו למסקנה כי ישנה אמת אחת אשר היא אמיתית כלפי כולם ולכן יכולה להקרא האמת והיא "לכל אחד האמת שלו" כולם הסכימו בסופו של דיון כי זו אמת מוחלטת. יותר מזה הגענו למסקנה שלא משנה אם זו אמת מוחלטת אמיתית או לא.. אלא האם זו אמת שמקדמת אותנו או מגבילה אותנו. לדידי הייתה זו אמת שמקדמת אותי, שכן היא איפשרה לי להכיל באמת שלי אנשים אחרים עם האמת שלהם, שאולי נוגדת את האמת שלי, ולקבל אותם, ולאהוב אותם, ולא לנסות לשנות אותם... רוח

למעלה